题目内容
【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 It's Sunday morning. There are many people in the park, some boys are playing basketball. There are some girls under a big tree. They're singing and dancing. What are those women doing? They are drinking tea. Look at the woman in a blue coat. Who's she? She's my mother. She is talking to Edward. Edward is her student. He is a good student. He studies hard. He's good at all the subjects. And he's friendly to all his teachers and his friends.
(1)The boys are
A.singing
B.playing basketball
C.dancing
D.drinking
(2)My mother is .
A.a teacher
B.an office
C.a doctor
D.a woman
(3)Edward is in.
A.my home
B.the classroom
C.the zoo
D.the park
(4)—— Who's under a big tree? —— .
A.Some people.
B.Some women.
C.Some girls
D.Some boys.
(5)— What color is my mother's coat?— It's .
A.blue
B.white
C.red
D.yellow
【答案】
(1)B
(2)A
(3)D
(4)C
(5)A
【解析】短文大意:星期日早晨。公园里有很多人,一些男孩正在打篮球。有一些女孩在一棵大树下唱歌跳舞。
(1)细节理解。题意:这些男孩在……。A.唱歌;B.打篮球;C. 跳舞;D.喝。根据文中some boys are playing basketball可知一些男孩正在打篮球。所以答案是:B .
(2)推理判断。题意:我的妈妈是……。A.一名老师;B.一个办公室;C. 一名医生;D.一个女人。根据文中She' s my mother. She is talking to Edward. Edward is her student.可推知我的妈妈是一名教师,所以答案是:A .
(3)推理判断。题意:爱德华是在……。A.我的家;B.教室;C. 动物园;D公园。根据文中There are many people in the park可推知爱德华在公园,所以答案是:D .
(4)细节理解。题意:——谁在大树下? ——……。 A.一些人;B.一些女人;C. 一些女孩;D.一些男孩。根据文中There are some girls under a big tree.可知有一些女孩在一棵大树下。所以答案是:C .
(5)细节理解。题意:——我妈妈的外套是什么颜色的? ——它是……。A.蓝色;B.白色;C. 红色;D.黄色。根据文中Look at the woman in a blue coat. Who' s she? She' s my mother.可知我妈妈的外套是蓝色的,所以答案是:A .
【题目】请你为自己制作一个胸卡,并写一段话进行自我介绍。
要求:语言流畅,单词拼写及标点使用正确。写5句话以上。
First name: | Class: | Your photo |
Last name: | Grade: | |
Telephone No. : | School: |