题目内容

【题目】Be honest. Thats all you have to do on Honesty Day. It would be great if we were all honest every day of the year. Its good that there is a day to encourage honesty. M. Hirsh Goldberg started Honesty Day. He chose the last day of April because the first day is April Fool’s Day, which celebrate lies. On Honesty Day, anyone may ask you any question and you should give a true and honest answer. That means that you have knowledge of Honesty Day.

M. Hirsh Goldberg wrote a book on telling lies. He said in his book that almost all person lie about 200 times a day. In our daily life, a typical(典型的)life for a man is I did not drink that much and for a woman is Nothing is wrong, Im fine. It is found that nurses are the most honest people, while sales people and politicians(政客)are the biggest liars.

Every Honesty Day, M. Hirsh Goldberg hands out prizes to honest people.

【1】According to the passage, ________are the most honest people.

A. nurses B. sales people

C. politicians D. all men

【2】M. Hirsh Goldberg started Honesty Day to________.

A. celebrate lies B.encourage honesty

C. ask questions D. hand out prizes

【3】Which of the following is Honesty Day?

A. April 1st B. April l0th

C. April 20th D. April 30th

【4】The underlined word "liars" probably means"________."

A.获利者 B.说谎者 C.影响着 D.领导者

【答案】

【1】A

【2】B

【3】D

【4】B

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了M. Hirsh Goldberg把诚实日定在四月的最后一天以鼓励人们要诚实。M. Hirsh Goldberg还写了一本关于说谎的书。

【1】A细节理解题。根据短文It is found that nurses are the most honest people,可知护士是最诚实的人,故选A。

【2】B推理判断题。根据短文第一段Its good that there is a day to encourage honesty.结合选项可知M. Hirsh Goldberg建立诚实日是为了鼓励诚实,故选B。

【3】D细节理解题。根据短文He chose the last day of April because the first day is April Fools Day, which celebrate lies.可知M. Hirsh Goldberg把诚实日定在四月的最后一天,即四月三十日,故选D。

【4】B可知发现护士是最诚实的人,然而营销人员及政客是最说谎者。两句是对比关系,和诚实相反的是说谎,故选B。说谎者。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。
One day, my father and I were in line to buy tickets for the circus(马戏表演). And a family was standing in front of us.
The family had eight children. Their clothes were not expensive but clean.The children talked about the clowns(小丑), elephants, monkeys and other things excitedly. It was their first time to go to the circus.
The ticket lady asked the father how many tickets he wanted. He proudly answered, “I want eight children's tickets and two adults' tickets, so I can take my family to the circus.”
The ticket lady said the price. The man's wife lowered her head and there was no smile on the man's face. He quietly asked, “How much did you say?”
The ticket lady said the price again. The man didn't have enough money. How could he tell his eight kids the bad news? My dad put his hand into his pocket and pulled out a $20 bill and dropped it on the ground.(In fact, we were not rich!) Then my dad said, “Excuse me, sir, this dropped out of your pocket.”
The man knew what was going on. He looked into my dad's eyes, held my dad's hand in his, and took the $20 bill. “Thank you, sir, thank you. This really means a lot to me and my family.”
My father and I went back home. We didn't go to see the circus that night, but we didn't care.
(1)What can children see in the circus?
A.clowns
B.elephants
C.monkeys
D.all of them
(2)The father wanted to buy _________ tickets.
A.four
B.six
C.eight
D.ten
(3)The underlined words “lower” might mean __________ in the passage.
A.低头
B.抬头
C.跳上
D.跳下
(4)Who saw the circus that night?
A.The man's family
B.The writer's family
C.None of them
D.All of them
(5)We can infer(推测)that the writer's father is a ________ person.
A.young
B.handsome
C.kind
D.lucky

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 Traveling is one of the most important activities and people have been interested in it for many years. Modern traffics develops fast, so traveling to different places has become much easier than before(比以前更容易).
Staying healthy: while traveling can make your trip happier. But do you know how to keep healthy during a trip? The following information may be useful for you.
Before leaving:
● Wear comfortable shoes, a hat and sunglasses.
● Take some necessary medicine with you. They can be used when you get sick or have other problems.
● If you do lots of sports like waking or climbing on your trip, you should do some exercise for weeks or months before you leave.
While traveling:
● Be sure not to eat dirty food or bad fruit.
● Have enough time to take a rest during your trip.
● Tap water(自来水) is not safe, so drink bottled water and always clean the cover on the bottle.
(1)The passage mainly talks about ______.
A.eating
B.traveling
C.drinking
D.shopping
(2)If you do lots of sports while traveling, you should ______ before you leave.
A.do some exercise for weeks or months.
B.learn more about sports
C.watch many sports games
D.buy a car
(3)You should ______ before you leave your home for trip.
A.take some medicine with you
B.clean your house
C.drink much water
D.wear warm clothes
(4)You had better______ while you are having a trip.
A.do enough exercise
B.have enough time to take a rest
C.drink tap water
D.be too tired
(5)If you______ while travelling, your trip will be happier.
A.walk fast
B.eat too much
C.keep healthy
D.climb the mountain

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网