题目内容

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词填空,每空一词。方框中有两个词为多余选项。

tidy girl yellow know knows boy years China bookcase

tidy girl yellow know knows boy years China bookcase

Come here, my friends. My name is Jackson. I’m American, but now I live(居住) in Wuhan, 1. I’m a middle school student. I’m in Grade Seven. Look, this is a photo of my classroom . Do you 2 the woman in the red coat ? She is our English teacher. I think she is a nice teacher. I’m in Row 2. The 3 in the blue coat is my friend. His name is Zhao Lei. He is 12 4 old. His mother and father are teachers, too. Some new English-Chinese dictionaries are in the 5. We have many flowers () in the classroom, too. They are 6. They are very beautiful(漂亮的). Our classroom is very 7. We like our classroom.

【答案】

1 China

2 know

3 boy

4 years

5 bookcase

6 yellow

7 tidy

【解析】

短文介绍了杰克逊是个美国男孩,现在武汉的一所中学上学在杰克逊的教室里有他的英语老师以及好朋友赵磊,还介绍了教室里陈列的一些物品。

1句意:但现在我住在中国的武汉。武汉是中国的一个省,故答案为China。

2句意:你认识那个穿红色大衣的女人吗?助动词Do后跟动词原形,结合所提供的单词和句意可知,答案为know。

3句意:穿蓝色外套的那个男孩是我的朋友。根据“His name is Zhao Lei.”可知,穿蓝色外套的是个男孩,答案为boy。

4句意:他12岁了。基数词12(twelve)后跟名词复数形式,结合句意可知,答案为years。

5句意:书架上有一些新的英汉词典。in是地点介词,后面跟地点名词,故答案为bookcase。

6句意:它们是黄色的。本句是描述前面提到的花的颜色,故答案为yellow。

7句意:我们的教室非常整洁。系动词is后跟形容词作表语,结合句意可知,答案为tidy。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网