题目内容

【题目】The American alligator (短吻鳄) is the largest reptile (爬行动物) in North America. Some of them can be over 5 metres long.

In North America, the bison (野牛) is the largest animal on land. If they are frightened, the American bison will run away and can reach a speed of 52 km per hour.

The white-tailed deer can run up to 58 km per hour. This North American deer can also jump as high as 2.6 metres and jump as far as 9 metres.

There is a frog that barks just like a dog. This barking frog is found in the southwestern part

of the United States.

The polar bear is a great swimmer and can swim as fast as 10 km per hour using only its front feet.

The wild turkey nearly died out in the early 1900’s, because people hunted many of them. This wild bird is making a comeback now.

【1】The ________ is the largest animal on land in North America.

A. polar bear B. bison

C. alligator D. white-tailed deer

【2】In the _____ of the United States, there lives a kind of frog that can bark like a dog.

A. southwest B. southeast

C. northwest D. northeast

【3】The polar bear _________.

A. is good at running

B. is good at swimming

C. swims with its back legs

D. can jump as far as 9 metres

【4】Which of the following is NOT true?

A. The alligator is the largest reptile in North America.

B. The white-tailed deer can jump as high as 2.6 metres.

C. Six kinds of animals are mentioned in the passage.

D. The wild turkey died out about 1000 years ago.

【答案】

【1】B

【2】A

【3】B

【4】D

【解析】

试题分析:这篇短文介绍了美洲的短吻鳄,北美的野牛,白鹿及北极熊,和野鸡的特点。

【1】B 细节理解题。根据野牛的介绍In North America, the bison (野牛) is the largest animal on land.,故选B。

【2】A细节理解题。根据There is a frog that barks just like a dog. This barking frog is found in the southwestern part of the United States,故选A。

【3】B细节理解题。根据The polar bear is a great swimmer and can swim as fast as 10 km per hour using only its front feet.故选B。

【4】D细节理解题。根据The wild turkey nearly died out in the early 1900’s可知野生火鸡在100年前消失的不是1000年前,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,从所给A—F六个选项中选出五个正确的选项填空,使短文通顺,内容完整。(共5小题,计10分)

Thirty years ago, few Chinese knew about American TV series, though during the 1980s and 1990s, Chinese people got the chance to watch some U.S.A. TV series like Growing Pains.

Now,1,Chinese people have more chances to enjoy foreign TV series. Some American TV series such as2have become very popular among young Chinese English learners. In their opinion, watching American TV series is a good way to learn English and American culture. They have other reasons to support that point of view.

Fist, it’s easy and convenient for learners to manage their learning time. They don’t have to worry about the place and time to learn.3,they can start watching and learning. All they need to do is to turn on their computers and put on their earphones.

The stories in the TV series also play an important role in attracting more learners. Different cultures between China and the Western countries and exciting story lines get young people interested in watching and learning4.

Besides, watching American TV series can help learners improve their listening and speaking skills. English learners may find it hard to find a native speaker to talk with,5, they can listen to native speakers and follow their conversations as much as they can.

AAny time they are free

BAmerican culture and Chinese culture

CFriends and Prison Break.

DThey also feel relaxed at the same time

E. with the fast development of DVDs and the Internet
F. but in the TV series

【题目】【2013年江苏盐城】Every year many young people leave school for a few weeks or months and enjoy an unusual type of educational program. They learn new skills by living in a different country and doing unusual jobs. There are several organizations. They help students to find the experience they are looking for. The table below shows a few possibilities for students.

One interesting possibility is helping elephants in Thailand. Most people think o elephants as animals in zoos. In fact, many elephants in Thailand are no longer kept in cages. Now, hundreds of them are homeless. They don’t have owners to care for them. Although they may look well, they are often in poor health and don’t have enough to eat.

One centre in Thailand cares for these elephants. It gives them a safe and natural living space. When they are at the centre, they stay in a building but are free to walk around. Students come from all over the world to help here. The student helpers work with the elephant keepers. These keepers train the students in caring for the elephants. In the morning, they go to the forest together and lead the elephants to the centre. They clean them and give them food. In the afternoon, they take the animals back into the forest for the night. Helping at the center is interesting and the young people learn a lot.

【1】Which country can you choose if you want to prepare yourself for a medical career?

A. India B. Ghana

C. Thailand D. New Zealand

【2】Which job might be suitable for the students who love children and arts?

A. Teaching young children B. Health care work

C. Saving elephants D. Teaching Chinese

【3】What does the underlined word “they” in the last paragraph probably refer to?

A. The keepers B. The doctors

C. The students D. The elephants

【4】What does the writer think of the unusual educational program?

A. It is amazing B. It is boring

C. It is helpful D. It is expensive

【题目】【2012年江西】

We humans are only born with one set of eyes, so it's our job to take care of them for our whole lives. The good news is that if we do a few simple things every day, we can maintain (保持) our eyesight and reduce (减少) the risk of ever hurting our eyes.

Almost all doctors agree that we can improve and maintain good eyesight by eating lots of fresh fruits and vegetables. It is especially important for us to eat vegetables like carrots and sweet potatoes. Besides, we need to protect our eyes when we spend a long time in bright sunlight. The best way to do. this is by wearing sunglasses that have 100% UV (紫外线) protection. What's more, it is necessary to protect our eyes when we work with dangerous chemicals (化学物质). For this reason we should always wear goggles in chemistry labs at work or at school. Finally, we should not spend too much time in front of the computer or television screen. That is why doctors advise if we have to use a computer for a long time, we should take a short break every fifteen or thirty minutes.

Maintaining good eyesight is important. If we do these few simple things we can protect our eyes and reduce the chances of losing our eyes. As the popular English expression goes, “It's all fun and game, until someone loses an eye.” When people say this, they mean that losing an eye is a very terrible thing.

【1】When should we wear goggles?

A. While watching TV.

B. While using a computer.

C. While staying in the sun.

D. While working in a chemistry lab.

【2】How many pieces of advice are given in the passage?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

【3】What does the underlined word that refers to?

A. We should eat lots of fresh fruits and vegetables.

B. We should take a short break every fifteen or thirty minutes.

C. We should not spend much time in front of a computer or TV.

D. We should do a few simple things every day to keep our eyesight.

【4】Which would be the best title for the passage?

A. Fun and Games with Our Eyes

B. Caring for Our Eyes

C. The Risk of Hurting Our Eyes

D. Born with One Set of Eyes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网