题目内容
![]()
Mrs Green: I want some students for the school concert. What can you do? Tom? Can you sing?
Tom: No,I can't. But I can play the guitar.
Mrs Green: You can play the guitar!Good!OK. What can you do,Jennifer?
Jennifer:I can sing and play the drum.
Mrs Green: Great!Jennifer,can you play the piano?
Jennifer: No,I can't. Victor can play the piano.
Mrs Green: Victor,can you paly the piano?
Victor: Yes,I can't sing or dance,but I can play the piano.
Mrs Green: OK,now you can make a music band. I believe you will succeed.
根据短文内容,选择最佳答案。
() 1. Who can play the guitar?
A. Jennifer. B. Mrs Green.
C. Tom. D. Victor.
() 2. Can Jennifer sing?
A. Yes,she can. B. No,she can't
C. Yes,she is. D. No,she isn’t.
() 3. Can Victor play the drum?
A. Yes,he can. B. No,he can't.
C. Yes,he is. D. I don't know.
() 4. What can Victor do?
A. He can play the guitar. B. He can sing.
C. He can dance. D. He can play the piano.
阅读提示:Mrs Green想找几个学生组建一个乐队参加学校的 音乐会。她最终找到了吗?让我们看一下吧!
1. C 细节理解题。由 “Tom: No,I can't. But I can play the guitar."可知, 答案为 C.
2. A 细节理解题。由 “Jennifer: I can sing and play the drum.”可 知,答案为A.
3. D 细节理解题。由“Victor: Yes,I can't sing or dance,but I can play the piano. ”可知,文中并没有提到他会不会打鼓,因此答案 为D.
4. D 细节理解题。由“Victor: Yes,I can't sing or dance,but I can play the piano. ”可知,答案为 D.
The kiwi (鹬鸵) is a kind of bird. They live only in New Zealand. They’re very famous,just like the koalas in Australia. They look a little like chickens,but they have no wings (翅膀) or tails (尾巴) . They can't fly (飞) . If you want to see the kiwi,please go to the Kiwi House and National Bird Park in Otorohanga,New Zealand.
The Kiwi House and National Bird Park in Otorohanga, New Zealand | |
Opening hours | The park is open every day of the year except (除了)Christmas. From 9:00 am to 4:30 pm (June, July August: 9:00 am to 4:00 pm) |
The price of ticket (票) | Adults (成年人):$ 15. 00 Children (5〜16 years old) with adults: $ 4. 00 Under 5: Free School groups: $ 3. 50 each child |
How to find the Kiwi House | To see a map of Otorohanga. Or you can cdl us at 873-7391. We'll tell you the way to the Kiwi House. |
阅读短文及表格信息后,选择最佳答案。
() 1. How many hours can people stay at the Kiwi House and National Bird Park in August?
A. 7 hours. B. 7. 5 hours.
C. 8 hours. D. 8. 5 hours
() 2. Tommy is 10 years old. When he and his parents visit the Kiwi House,they must pay dollars.
A. 19 B. 30. C. 34 D. 43
() 3. Mr. John goes to the Kiwi House with his 4-year-old daughter and he .
A. doesn’t need to buy a ticket for her
B. must buy a ticket for her
C. must pay $ 19
D. must pay $ 30
() 4. What can we know from the passage?
A. Children under 5 years old can5t go into the park.
B. The park is open all the year.
C. A map of Otorohanga can help visitors find the Kiwi House.
D. The kiwi is a kind of koalas.