题目内容

【题目】 Summer vacation is coming. Attending a summer program is a good way to improve skills and make new friends. TeenLife has researched and collected the best summer activities for you. For more information, please 1og in www. teenlife. com.

Snow Farm Summer

At Snow Farm Summer, you are not a student you are an artist! It offers small-group studios(工作室) 1ed by professional artists! The studios include glass, clay, metal, drawing /painting and printmaking. They are for 8th -12th graders from July 15 to July 20, 2018..

The Ithaca Summer Music Academy (ISMA)

ISMA provides a creative and supportive environment for young adults to grow into musicians. Our program offers rich music courses which are taught by Ithaca College teachers and top music educators from across the country.

Our program is open to grades 7—9. It is from July 8 to July 21, 2018.

National Teen Leadership Program NTLP)

Our 1eadership program includes leadership exercises and speech training. It will improve teens" 1eadership skills.

Our program is open to students in grades 9—12. Our camps this year will be held at Chapman University, July 10--12 and at Sacramento State University, July 31 August 2.

Engineering Experience

Have you ever wanted to build a bridge? Program a robot? Join us for a hands- on. weeklong introduction to the world of engineering at Episcopal High School. Students will use their design skills and the scientific method to solve real engineering problems.

It is open to 7th--9th graders and starts on July 10, 2018.

1If a 10th grader wants to improve painting skills, he/she can join .

A.Snow Farm SummerB.National Teen Leadership Program

C.Engineering ExperienceD.The Ithaca Summer Music Academy

2What can students do in NTLP?

A.Take part in art studios.B.Take some music courses.

C.Receive speech training.D.Learn to design a bridge

3If a student wants to learn how to program a robothe/she will take the course at .

A.Ithaca CollegeB.Episcopal High School

C.Chapman UniversityD.Sacramento State University

【答案】

1A

2C

3B

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述暑假就要来临了,可以让青少年提高技能以及交新朋友的四个项目。

1细节理解题。根据Snow Farm Summer中的At Snow Farm Summer, you are not a student you are an artist“Snow Farm Summer,你不是学生,你是一个艺术家”以及They are for 8th -12th graders from July 15 to July 20, 20182018715720日为8-12年级的学生准备”可知,可以加入Snow Farm Summer,故选A

2细节理解题。根据National Teen Leadership Program NTLP“国家青少年领导力项目”中的Our 1eadership program includes leadership exercises and speech training“我的的领导力项目包括领导力练习以及演讲”可知,学生们可以得到演讲训练。故选C

3细节理解题。根据Engineering Experience“工程技术经验”中的Have you ever wanted to build a bridge? Program a robot? Join us for a hands- on. weeklong introduction to the world of engineering at Episcopal High School“你曾经想要建造一座桥或者编写一个机器人程序吗?跟我们一起动手吧。在圣公会高中为期一周的工程世界介绍”可知,如果想要学习如何编写机器人程序,可以上圣公会高中的课程。故选B

做细节理解题时要先划关键词,再根据关键词定位到文中的某一段即可做出题目。

例如第1题。根据关键词10th grader以及painting skills可知,定位至Snow Farm Summer“雪农场夏天”中的At Snow Farm Summer, you are not a student you are an artist“在雪农场夏天,你不是学生,你是一个艺术家”以及They are for 8th -12th graders from July 15 to July 20, 20182018715720日为8-12年级的学生准备”可知,可以加入雪农场,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear Editor

I am writing with regards to the article "Is the TV Dead" that appeared in your newspaper on March 4th The author said that with the rise of the Internet the TV was becoming less and less important in our lives

I find it very difficult to agree with this view (观点). The TV is still the main way most of us get our entertainment at home It offers us the chance to see top musical artists great films and documentaries and sometimes thanks to important televised events it has the power to bring the whole nation and all ages together in a way which the Internet never could

Your article was especially critical (批判的) of the TV for the poor quality of programmes we now have It is certainly true that many of the channels offer nothing more than repeats or low budget (预算) programmes However I would argue (辩论) that the most of content on the Internet is also of questionable quality I agree that it is easy to keep uptodate with the latest news on the Internet but I'm sure most of us still enjoy sitting down to the News on TV in the evening just as much

The writer is correct in saying that the Internet has become our major source (来源) for research and I think this is its main strength However criticizing (批评) the TV for not being as good is completely unfair Information programmes like documentaries are made as entertainment not as research tools and they will continue to be popular with viewers

So I don't think the writer should be so quick to write the TV off Just the opposite I think it has many more years left in it!

Yours sincerely

Samantha Johnson

1Why is Samantha writing this letter to the newspaper   

A.To make a complaint

B.To offer a different view

C.To encourage people to watch more TV

D.To advise people to use the Internet less

2What is Samantha's main view about TV   

A.TV is the major source for research

B.TV is a way of getting entertainment

C.TV is in trouble because of the Internet

D.TV brings the whole nation and all ages together

3Which is the biggest problem with TV in Samantha's view   

A.It can't be used as a research tool

B.It's unpopular among young people

C.It has few entertainment programmes

D.The quality of some programmes is poor

4What does Samantha think is the best use of the Internet   

A.To buy productsB.To have more fun

C.To find informationD.To get the latest news

5Which word can describe how Samantha feels about TV   

A.SatisfiedB.Excited

C.StressedD.Worried

【题目】 Dan Austin is a writer and filmmaker. He is “saving” the world, giving away one bike at a time. In 2006, Austin and his brother started an organization called 88Bikes. It's non-profit group that delivers bikes to kids in need around the world for free. In less than four years, the group has given away nearly 800 bikes in seven different countries.

What difference can one bike make? A big one, says Austin. Many of the children who have received bikes from88 Bikes live in faraway areas and in orphanages(孤儿院) Having bike gives the kids a safe and quick way to get to school. It also means freedom for a young person, and the happiness that bike can bring is just more important than anything else, Austin explains. ‘This may also be favorable to their study because being happy they are likely to learn more.” Austin adds.

Austin and his brother thought of the idea for 88Bikes in an outing. They once went to Cambodia by bike. After the ride, they decided to give away their bikes to an orphanage in the city of Phnom Penh. “But then we realized there were 88 kids in the orphanage,” Austin says. “We wanted to help the other 86 kids, too.” So, they set up the group as well as a website for donations. Four days later, there was enough money to buy more than enough bikes.

Along with the bikes, all of the children receive hats, bike locks and shoes. They also receive photos of the donors(捐赠人). “We want them to know that there is somebody across the ocean that always cares about them,” Austin says. A world map is put on the back of the photo which shows where the donors live. The donors also receive pictures of the kids and their new bikes.

1What does the underlined word “non-profit” in Paragraph 1 mean?

A.not internationalB.dependentC.not realD.not making any money

2According to the passage, ________ will most probably receive a bike from 88Bikes.

A.5-year-old Linda who gets serious illness

B.13-year-old Larry who doesn't have parents

C.35-year-old Tina who doesn't have a job

D.60-year-old Michael who doesn't have kids

3Owning bike may make it possible for kids to ________.

save time get freedom learn more receive respect be happy keep healthy

A.①②③⑤B.①③⑤⑥C.②③④⑤D.①②⑤⑥

4The organization was named 88Bikes probably because ________.

A.88 is thought to be a lucky numberB.the price of the bikes is $88

C.88 bikes were needed thenD.they collected 88 bikes in all

5What can be learned from the passage?

A.The donors and the kids can learn about each other.

B.Austin and his brother set up the organization two years ago.

C.Nearly 800 bikes have been sent to seven cities in Cambodia.

D.Only by going on an outing can bikes be given to kids in need.

6What is the passage mainly about?

A.What difference one bike can make.

B.Why Austin and his brother give away bikes.

C.Information about Austin who gives away bikes

D.Information about an organization called 88Bikes.

【题目】从下面方框中选出10个单词,用它们的适当形式填入短文空格内,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)。请按编号将答案依次填入下边的表格内。

fly so small with open easy something because stop kind exactly strong

One day a man found a cocoon of a butterfly in the forest . He sat there for several hours and watched the butterfly. Suddenly a small ____ appeared , and made its great effort to force its body through that little hole. Then it seemed to_______ making any progress. It appeared as if it had gotten as far as it could and it could go no further.

So the man decided to help the butterfly. He cut off the rest of the cocoon so that the butterfly could come out ______. But to his surprise, the butterfly got a heavy body and very _______ wings when it came out of the cocoon.

The man continued to watch the butterfly _______ he expected that the body would grow smaller at any moment and the wings would become larger so that the butterfly would be able to fly. But _______ happened! In fact, the butterfly spent the rest of its life crawling () around with a heavy body and small wings. It was never able to fly.

The man was in his ______, but he did not understand the nature rules. Before the butterfly came out of the cocoon, fluid(流体) from its body must be forced into its wings, and then it would be ready for ________. It must have a hard struggle (拼搏) to get through the small opening to get its freedom from the cocoon.

Sometimes struggles are ______ what we need in our life. If we are allowed to go through our life ______ any difficulties, We would not be as strong as we could have been; we could never fly.

1_________________

2_________________

3_________________

4_________________

5_________________

6_________________

7_________________

8_________________

9_________________

10_________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网