题目内容

【题目】帮助残疾人而不仅仅同情他们是多么重要啊!

How ________________________________________________________!

【答案】How important it is to help the disabled people instead of taking/having pity on them!

【解析】

how引导感叹句,后面用形容词important表达“重要的”,主语是动词“帮助残疾人而不仅仅同情他们”,因此用形式主语it,谓语动词用is。“帮助残疾人而不仅仅同情他们”做主语,用动词不定式to help the disabled people,表达“而不是”用短语instead of doing,表达“同情”用have/take pity on sb.;此处用instead of taking/having pity on them。故答案为How important it is to help the disabled people instead of taking/having pity on them!

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We spend hours, days and years of our lives in school. Imagine you could design(设计)your dream school, what would it be like? What would you be doing? We wanted to find out what teenagers around the world thought.

Here is what they said:

Richard from the USA: My dream school would have a big swimming pool. It would also have a cinema, a gym and a shopping center. My school has none of these and I think there should be more pleasant things for students to do while they are studying.

Sonia from Italy: I’d like a room where we can relax and play computer games. I’d also like to have a music room. I think there should be a place for everyone to go and relax after class.

Wu from Beijing: I think it would be great to have another day off every week, besides the weekend. If that day was a Friday or a Monday, we would have a long weekend every week. What fun! I also think school should start later, at about 10 o’clock, and finish earlier.

Hannah from Australia: In my dream school, I think the teachers should give us more freedom and choice about how we study and what we study. I also think it’s not necessary for us to wear school uniforms every day. I really don’t like wearing it.

根据材料内容,选择最佳答案。

1There would be __________ in Richard’s dream school.

A.a big swimming poor and a music room

B.a room to relax and play computer games

C.a long weekend, three days off every week

D.a big swimming pool, a cinema, a gym and a shopping center.

2Wu wants to have ____________ days off in a week.

A.2B.3C.4D.1

3The country of ___________ is NOT mentioned in the passage.

A.ItalyB.AustraliaC.JapanD.USA

4In ___________ dream school, the teachers should give them more freedom and choice for study.

A.Richard’sB.Sonia’sC.Wu’sD.Hannah’s

5From the passage, we know that __________

A.Sonia from Italy would like a room where she can relax and play computer games

B.Richard from the USA think his dream school should start at 10 o’clock

C.Wu from Beijing thinks it would be great to have two days off every week

D.Hannah from Australia likes wearing a school uniform every day

【题目】 One cool April 22 morning, people started the day as usual. Yet it was not a normal day. What’s so special about April 22? The answer is because it is Earth Day. People all over the world celebrate this important day. The idea of having a special day to celebrate Earth began in the 1960s. Life was very different then.1 Most people had no idea how dirty our air and water were.

On April 22, 1970, twenty million Americans joined the first Earth Day activities. This showed that people really want to do something for the environment. Since then laws have been passed to protect the air, water, land, and animals. The vehicles (汽车) such as cars and buses you ride in must pass tests to make sure they don't cause too much pollution. Thanks to it, cars today give out about half as many bad chemicals as they did in the past.

2It's a good thing because they have got a lot of help. The Cuyahoga River in Ohio was so polluted that rubbish and oil on the river even caught fire! Today, the river is cleaner. It no longer burns.3

Now the celebration has spread to other countries. More than 175 countries take part each year. Every April 22, millions of people get together to clean and protect the Earth. 4 Our job is to put this knowledge to work. You can help keep our planet healthy, too!

A.They also celebrate how far we have come.

B.It's healthy enough for birds, fish, and other animals.

C.As a result, the air we breathe is cleaner than it once was.

D.Few people talked or even thought about the environment.

E.Rivers and lakes are also cleaner today than they were before.

F.Many animals near and in the river come back again after that.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网