题目内容

【题目】根据对话内容,从方框内选择恰当的句子将对话补充完整。(选项中有两项是多余的)

A: Hello, Betty. Your dress is so beautiful.

B: Thank you very much.

A:1

B: I bought it in Macao.

A: Macao? Oh, you are so lucky.2

B: Yes, I went there last winter. I had a lot of fun.

A:3

B: It was sunny and warm. I visited many beautiful places.

A:4

B: The people there are very friendly and kind.

A: I hope to visit it one day.

B: I’m sure you’ll love it.

A: I think I will. Oh, I’m afraid I must go now. See you.

B:5

A.I’m sorry to hear that.

B.Did you go there last year?

C.See you!

D.What was the weather like there?

E.Where did you buy it?

F.I remember I had it there.

G.What do you think of the people there?

【答案】

1E

2B

3D

4G

5C

【解析】

短文大意:在对话中,A询问了B(贝蒂)去年去澳门旅游的情况,表达了希望有一天能去澳门看看的愿望。

1

根据贝蒂的回答“I bought it in Macao我在澳门买的”,可知对方问的是“你在哪里买的”,备选句子“Where did you buy it?”符合句意,故选E

2

根据贝蒂的回答“Yes, I went there last winter是的,我去年冬天去过”,可知对方问的是“你去年去过那里吗”,是个一般疑问句,备选句子“Did you go there last year?”符合句意,故选B

3

根据贝蒂的回答“It was sunny and warm天气晴朗温暖”,可知对方问的是“那里的天气怎么样”,备选句子“What was the weather like there?”符合句意,故选D

4

根据贝蒂的回答“The people there are very friendly and kind那里的人非常友好和善良”,可知对方问的是“那里的人怎么样”,备选句子“What do you think of the people there?”符合句意,故选G

5

根据上文A的话“See you!再见”,可知“See you!”符合语境,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 He was a _______ father, raising a 5-year-old boy by himself. He was often _______ his son growing up without a _______ to care for him.

One day, he went away on business, leaving the child _______. He worried about the child all the way, not knowing _________ he had eaten. But his child always told him not to worry. He _______ went home after he finished his work.

When he got home, the child was deep asleep. He was tired out. He was about to _______ when he was surprised to find an overturned(推翻) bowl of _______ under the quilt(被子).

He hit his sleeping son angrily, “Why are you so _______, making the quilt dirty? Who will wash it?” It was the first time that he had __________ his boy after his wife’s death.

“Sorry, but …” the child ______________ with tears in his eyes, “This is your supper, Daddy.” In order to let his father eat dinner the moment he got home, the child prepared two bowls of noodles: one for himself, ______________ for his father. He was afraid that his father’s noodles would get __________, so he placed them under the quilt.

______________ this, the father hugged his boy tightly ____________ saying a word.

1A.happyB.singleC.cleverD.sad

2A.worried aboutB.proud ofC.angry withD.excited about

3A.fatherB.sisterC.brotherD.mother

4A.aloneB.freelyC.earlyD.lonely

5A.whatB.thatC.ifD.where

6A.firstlyB.finallyC.quicklyD.softly

7A.sleepB.eatC.drinkD.sit

8A.dumplingsB.noodlesC.riceD.soup

9A.wrongB.seriousC.carefulD.careless

10A.hitB.kissC.hugD.lift

11A.thoughtB.shoutedC.explainedD.left

12A.anotherB.the otherC.otherD.others

13A.badB.niceC.warmD.cold

14A.SeeingB.FindingC.HearingD.Feeling

15A.withB.withoutC.onD.in

【题目】 The next time you look up at the sky and see a cloud that looks like Mickey Mouse or your favorite fruit, look again. It may not be a cloud, but a Flogo — a 1ogo (标语) that flies. It's a new form of advertising(广告) in the sky that's never been used before. It's a different way to market your products, logos, and events.

These funny logos are made with soap bubbles (肥皂泡) mixed with a little helium gas (氦气) , which makes them lighter than air and float in the sky. Special machines are used to make these new funny Flogos. The machine, which can be rented for $ 2,500 a day, can make a Flogo every 15—25 seconds.

Flogos can fly much higher or lower if needed. They can last from a few minutes to an hour anywhere in the sky, depending on the weather conditions. Though they can fly to 20,000 feet, they usually float around at 300—500 feet. Flogos are only white now, but people hope to have more colorful Flogos in the near future.

Flogos are Green, 100% environmentally safe, because the soap used to make the Flogo comes from plants and leaves. So this fun way of advertising is healthy and good for the environment.

1Flogos are mainly used to________.

A.produce colorful cloudsB.advertise in the sky

C.make attractive bubblesD.tell weather conditions

2Why are Flogos healthy and good for the environment?

A.Because they can float high and last for a long time in the sky,

B.Because there is a little helium gas mixed with soap bubbles.

C.Because people use special and expensive machines to 'make Flogos.

D.Because people use plants and leaves to produce the soap bubbles.

3From the passage, we can infer that Flogos________.

A.can fly for hours in the sky all dayB.can have different colors at present

C.may be influenced by the weatherD.may be the cheapest way of advertising

4Which of the following can be the best title of the passage?

A.Machines—Used for Flogosl!B.Flogos Logos that fly!

C.Advertising—Made of Fruits!D.Clouds Like Mickey Mouse!

【题目】 How can you tell when Valentine’s Day(情人节) is coming? All those heart-shaped chocolate boxes in the store are a good clue(线索). So are those boxes actually shaped like the heart inside your body?

In fact, your heart is not shaped like a heart. It looks more like a peach. It is about the size of your fist(拳头). In most cases, it is in the left of your chest(胸口). The human heart weighs about 250 grams. When a man is in a quiet state, his heart beats about 70 times a minute. When a person does very hard exercise, his heart beats can reach 150 to 180 times each minute.

The heart is one of the most important organs(器官) in the human body. It is made up of four “rooms”. When your heart contracts, the “rooms” get smaller. The main function (功能)of the heart is to provide pressure for blood flow and run blood to all parts of the body. When your heart relaxes, blood will come back into your heart and “rooms” get bigger.

Your heart keeps pumping blood throughout your body. It transports important nutrients to all the areas of your body. The health of the heart is very important to us. Please take care of your heart. Do you agree with my opinion?

1When ________ is coming, many heart-shaped chocolate boxes will be put in the store.

A.the Mid-Autumn DayB.National Day

C.the Tomb-Sweeping DayD.Valentine’s Day

2The human heart is shaped like ________ .

A.a heart-shaped chocolate boxB.a room

C.a peachD.a fist

3In most cases, your heart is in the ________ of your chest.

A.leftB.rightC.middleD.lower part

4Which of the following statements is NOT true according to the passage?

A.Your heart is about as big as your fist.

B.The heart is an important organ in the human body.

C.Heart beats about 140 times a minute when you are quiet.

D.There are four “rooms” in a human heart.

5The writer writes the passage in order to ________ .

A.tell us the shape of our heartB.show us the function of our heart

C.explain how big our heart isD.ask us to look after our heart

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网