题目内容

【题目】English ______ in many countries ,but Chinese ______ their own language.

A.is spoken , is spokenB.is spoken , speakC.speak,speakD.speak ,is spoken

【答案】B

【解析】

句意:许多国家都说英语,但中国人说他们自己的语言。

考查一般现在时和被动语态。is spoken(语言)被讲;speak讲(语言)。根据前半句中English和“in many countries”可知,英语在许多国家被讲,所以第一空使用被动语态is spoken;根据后半句中Chineselanguage可知,中国人讲自己的语言,主语Chinese不是第三人称单数,所以第二空使用动词原形speak。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 假如你是Sam、请你根据以下内容提示,写一篇英文日记。请根据以下要点,描述你今天放学看到的事情,并表达自己的想法。

内容要点:

1. 今天放学,你看到了一个男士破坏共享单车的车锁。

2. 当他没有得逞之后,使劲的踢共享单车,还把它扔到了路上。

3. 一个女孩经过的时候,把共享单车扶起来并把其它共享单车摆好。

4. 你对这段经历的感受……

参考词汇:shared bike共享单车,convenient便利的(adj

写作要求:

1. 不得使用真实姓名和学校名:

2. 包含以上所有要点,可适当增加细节,使内容充实,行文连贯;

3. 字迹工整。语言精练,表达准确,条理清楚;

4. 词数80-100(日记的开头已给出,不计入总词数。)

March 12th, 2019 Tuesday Sunny

When I went back home after school, I noticed that__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】阅读短文,并按要求完成下面小题。

A study shows that it is important to have positive (积极的) feelings in our daily life. Compared with some unhappy people, those who are always pleased and relaxed are less likely (可能地) to suffer from colds according to the study. The researchers from New York University said, “Being happy helps the body prevent diseases.”

“It seems that positive feelings can usually reduce the danger of illness,” said the chief researcher Sheldon Cohen.

In his earlier study, Cohen found that people who were cheerful caught colds less often. And they seldom told their doctors that they felt uncomfortable.

In this study, Cohen's team interviewed 193 adults every day for two weeks. In this period, they told the researchers about their happy or sad feelings every day. Two weeks later, all of them were made to catch colds by doctors, and they had to stay alone in a room for six days.

The result showed that each in the study had the same chance to fall ill. But people who were lively and relaxed said they felt happy when doing the research. Their illness was less serious and lasted for a shorter time.

Cohen believes that if people have positive feelings, their body may produce a kind of chemical that helps beat illness. So if you care about your health, please look at the bright side and make yourself happy all the time.

1完成句子:

People who are __________________are less likely to get colds.

2完成句子:

People who were lively and relaxed said they felt happy when________________.

3简略回答问题:How many adults did Cohen's team interview in this study?

__________________________________________

4找出并写下全文的主题句:

__________________________________________

5将文中画线句子译成汉语。

__________________________________________

【题目】 Passage 2

Amy was looking for a gift for her little daughter. Suddenly she stopped before a store of dolls. “Girls like dolls,” she thought as she stepped into it. Looking around, she saw a grandma doll—one with gray hair and a pair of glasses. In her mind appeared Joyce, her mother.

When Amy was a little girl, she got her first doll from Joyce for her birthday. Then the second, the third… A doll a year never arrived late.

“Why always a doll?” This question had been in Amy’s mind until one day her father gave the answer.

Little Joyce dreamed to have a doll. Her parents promised one for her fifth birthday. Sadly, they both died in a traffic accident before it arrived. The never-received gift was the most precious (珍贵的) in her eyes.

Her mother’s story being recalled, Amy got an idea.

It was Joyce’s birthday. A package was sent to her with a card that read:

Dear Joyce,

I forget to send you the package that you should have received on May 20, 1956, your fifth Birthday. The gift inside has aged, but I felt that you might still wish to have it.

Love, Angel of Joy

Joyce opened the package and saw a lovely grandma doll. She clasped the doll that she had waited so many years for, crying softly. The doll given by “Angel of Joy”, made her the happiest “child” in the world.

1We can tell from the story that Joyce is _____

A.Amy’s daughterB.Amy’s motherC.the grandma dollD.Angel of Joy

2Why did Joyce think dolls were the best birthday gifts for Amy?

A.Amy dreamed to have all kinds of lovely dolls.

B.Amy looked like a doll when she was a little girl.

C.Joyce received a lot of lovely dolls from her parents.

D.Joyce had never got the dream doll from her parents.

3Who sent a grandma doll to Joyce indeed on her birthday?

A.AmyB.Angel of JoyC.Joyce’s parentsD.Amy’s daughter

4The underlined word “clasped” means “______” in the passage.

A.heldB.threwC.madeD.bought

5What can we learn from the story?

A.Dolls are every little girl’s dream toys.B.Grandma dolls are best gifts for parents.

C.Parents sometimes need their “Angel of Joy”.D.Parents’ birthdays are very important.

【题目】

Dear Editor,

I'm an overweight (超重的) girl. People always make fun of me. At schoolI don't spend much time with other students and don't like to join in activities that I enjoy because I'm afraid people might laugh at me.

What should I do? Please tell me.

Lily

Dear Lily,

No matter what you weigh, you should be treated with kindness. People who make fun of you are making a mistake. They should accept you for who you are.

My advice for you is to pay no attention to your classmates' comments and all the rude things they may say about you. ③Don't let them upset you, or you will have a bad time all day.

At the same time, you shouldn't distance yourself from them. Instead, find someone you trust (信任) and develop a friendship with him or her. Then you'll feel happier and safer. And don't be afraid to take part in any activities you like. Remember: ④People are more interested in your behavior than your weight.

If you feel that your weight is becoming a problem, then you can start doing things that ⑤_________ (让你感觉好一些) about yourself. You could take up exercise such as running, swimming or jumping rope. Also, you could eat less junk food but something healthier.

Editor

1将文中处划线部分合并成一句:Please tell me _____________.

2用一个适当的英语单词替代文中处划线部分No matter what: _____________.

3写出文中处划线部分的同义句:(每空限填一词)

If you _____________ them _____________ you, you will have a bad time all day.

4将文中处的划线部分翻译成汉语:_____________

5根据文中处的汉语提示,用英语将句子补充完整:

If you feel that your weight is becoming a problemthen you can start doing things that _____________ you _____________ a little better about yourself.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网