题目内容

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的单词填空 (每词限用一次)

pen hope happy with birthday

pen hope happy with birthday

A man started to write a book when he was young. Many years later, however, he still didn’t finish it. On his eightieth 1, his son asked him when he was going to finish it. He answered, “All my life. It has been my 2 to finish writing my book, but if I really do so, I will live3no dream.”

When the old man died, his son found a 4 still in his hand. In front of him were some pieces of writing, which were not finished. There was a 5 smile on his face.

【答案】

1birthday

2hope

3with

4pen

5happy

【解析】

这篇短文主要讲述了一个从年轻的时候就开始写书直到他死去那一刻还在坚持写。

1句意:在他八十岁生日的时候,他儿子问他何时能完成。根据上文Many years later, however, he still didn’t finish it.可知下文是说八十岁生日的时候。根据birthday的意思是“生日”。句意,故填birthday

2句意:写完我的书一直是我的希望。根据下文but if I really do so, I will live_____3_____no dream.可知上文是说希望。hope的意思是“希望”,根据句意,故填hope

3句意:但如果我真的这样做,我将没有梦想的生活。with的意思是“梦想”,根据句意,故填with

4句意:当那位老人死了,他的儿子发现在他的手里还有一支笔。根据下文In front of him were some pieces of writing, which were not finished.可知这里是说在他的手里是一只笔。根据题意,

故填pen

5句意:在他的脸上露出幸福的微笑。根据上文In front of him were some pieces of writing, which were not finished.可知这里是说高兴的。happy的意思是“高兴的”,根据句意,故填happy

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Everyone knows the strange feeling of your fingers wrinkling up (起皱) when they’re wet. Sometimes when in water, it seems as if your hands have aged 30 years in a second. But is this an accident? Or is it something that nature has built into our bodies?

Scientists at the University of Newcastle in the UK recently did a test. They asked people to pick up things (some wet and some dry). And take them from one place to another. Some people did this with dry hands, while others had to leave their hands in water for 30 minutes first so that their skin was wrinkled. The study found the second group with wet hands had an advantage when carrying things that were also wet.

The scientist Tom Smulders said that “this wrinkling of our fingers in wet conditions could have helped with gathering food from wet vegetation or streams. Wrinkling happens when blood vessels contract (血管收缩) and pull the skin back.

A long time ago, humans lived a very difficult life in a brutal world, where the smallest advantage could make a huge difference. Having wrinkled skin might have helped people catch fish. This would help them get through the winter. These humans would then have had an advantage. Their genes would be accepted by natural selection.

1The test in paragraph two shows that _ .

A.people can carry dry things more easily than wet ones

B.people can carry wet things more easily than dry ones

C.people with dry hands carry wet things easily

D.people with wet hands can carry wet things easily

2Tom Smulders believes that the Wrinkling of our fingers _ .

A.is something nature has built into our bodies

B.does great harm to our health

C.has great advantages for people in wet conditions

D.happens when there is something wrong with blood vessels

3From the last paragraph, we learn that _ .

A.having wrinkled skin helped people keep warm in winter

B.humans lived on fish a long time ago

C.humans with wrinkled skin had an advantage over those without wrinkled skin

D.humans with wrinkled skin lived longer than those without wrinkled skin

4The underlined word “brutal” in paragraph 4 means __ in this passage.

A.beautifulB.hardC.peacefulD.harmful

5The article mainly talks about _ _ .

A.the advantages of the wrinkling of our fingers

B.the reasons for wrinkling of our fingers

C.some physical changes of people through history

D.problems of people with wrinkled skin

【题目】 I used to be a fat girl. I weighed 336 pounds and looked as ___as my fridge. I was never worried about it. But one day I had a medical examination. The ___told me that I was having heart trouble. It woke me up. I began to feel ___. Then I decided to do something!

In a year and five months, I ___104 pounds. It was great! I didn’t have any expensive food, medical treatment or camp-style exercise. What was the secret to my ___?

First I looked on the Internet for do-it-yourself advice that people could follow to lose weight. Of course I saw countless ads(广告) which tried to get me to buy their products. But I bought ___.The only thing I did was to change my bad habits. I stopped drinking things with too much sugar in them, __sweet cakes and ate green vegetables. I only used vegetable oil and never ate after 6:30p.m. Also, I did light exercise for 15 to 20 minutes five days a ___. You can try all these things yourself!

Importantly, I have kept doing these things. People sometimes say, “You don’t ___to tell me what to do. I know it already!” But the fact is that knowing what to do and doing what you know are totally ___. The important thing is to know what to do and then just keep doing it.

1A.bigB.cuteC.smartD.young

2A.actorB.doctorC.visitorD.player

3A.sleepyB.excitedC.hungryD.nervous

4A.gotB.lostC.gaveD.made

5A.illnessB.sadnessC.successD.kindness

6A.somethingB.anythingC.everythingD.nothing

7A.madeB.boughtC.refusedD.accepted

8A.timeB.weekC.monthD.year

9A.needB.wantC.likeD.start

10A.easyB.difficultC.similarD.different

【题目】 Are you angry about the noise of your alarm clock every morning? Still feel sleepy after getting up? Now, you can say goodbye to that annoying alarm clock, and you needn’t hear its unpleasant noise every morning.

The Glo Pillow(发光枕头) can wake you up with soft LED lights. They produce the soft light over 40 minutes just like the sunrise.

The pillow is taking the place of the traditional alarm clock. It was designed by Eoin McNally and Ian Walton to be against the pressure of a “24 hour” lifestyle.

The pillow uses a kind of LED material below the surface. It wakes the user up with light. The material can also show the time on the pillow’s surface, and it is perfect for those who sleep with their heads completely buried face down into the pillow. Forty minutes before the pre-set(预设) alarm time, the pillow begins to glow and gently brings the user out of sleep. The natural waking process helps to set “body clock” and makes people build a healthy sleep-and-wake habit slowly.

1The noise of the alarm may make people ______.

A.relaxedB.happyC.excitedD.Angry

2Thepillow wakes people up with ______.

A.lightB.soundC.smellD.touch

3If the user wants to get up at 6:40a.m., the Glo Pillow will start working at ______.

A.6:00a.m.B.6:10a.m.C.6:20a.m.D.6:30a.m.

4The writer thinks that ______.

A.nobody likes the alarm clock because it always makes people angry

B.everyone will use the Glo Pillow instead of the traditional alarm clock

C.it’s common to sleep with our heads completely buried face down into the pillow.

D.The Glo Pillow can help people build a healthy sleep-and-wake habit slowly.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网