题目内容

Welcome to the Painting Competition for Woolands Students

The International Anti?Drug(禁毒) Day this year is coming soon. In order to raise teenagers' awareness(意识) to fight against drug taking, the City Art Council is going to hold a painting competition for the students in our city.

Students who want to take part in the competition can hand in their own 2D paintings in either of the following two ways:

★Each school will be provided with a box for students to put in their paintings. Boxes will be picked up by the City Art Council on Thursday, June 23rd, 2016, before the end of the school day.

★Paintings can be also handed in on Friday, June 24th, from 8:00 am to 10:00 am at the Woodlands Art Hall (175 Riverside Street).

All paintings are required to be 60cm wide by 80cm long or smaller. Larger sizes will not be accepted. Each student can only hand in one painting.

The final decision on the competition results will be made on June 26th, the Anti?Drug Day. The name list of the winners will be made known on the website of the City Art Council on the same day. All winning paintings will be shown to the public at the City Youth Park from June 27th till the end of July.

Prizes: 1st Prize(10 students)=$300 Gift Card each

2nd Prize(20 students)=$200 Gift Card each

3rd Prize(30 students)=$100 Gift Card each

For further information:Visit http: //www.WoodlandsArtCouncil.org or call 2569?8632.

1.Students in Woodlands can take part in ________ held by the City Art Council.

A. a pop music concert B. a singing competition

C. a painting competition D. a name?signing activity

2.The main purpose of this competition is ________.

A. to teach the teenagers some painting skills

B. to tell the teenagers to walk away from drugs

C. to provide the teenager with some art knowledge

D. to introduce the history of the Anti?Drug Day to the teenagers

3.The size of the paintings like ________ will NOT be accepted.

A. 40 cm wide by 60 cm long

B. 50 cm wide by 70 cm long

C. 60 cm wide by 80 cm long

D. 80 cm wide by 100 cm long

4.The public can enjoy the winning paintings ________.

A. at the City Youth Park B. at the City Art Council

C. at 175 Riverside Street D. at the Woodlands Art Hall

5.Which of the following is true according to the passage?

A. Students must put their paintings in the school box on June 24th.

B. Each student can take part in the competition with one 3D painting.

C. Students can get more information about the competition in two ways.

D. Each of the second prize winners in the competition will get 300 dollars.

1.C 2.B 3.D 4.A 5.C 【解析】国际禁毒日就要到来了,为了提高青少年抵抗毒品的意识,我们城市美术委员会将要在学生们中间举行一次绘画比赛。短文中对这个比赛的具体要求做了详细的介绍。 1.细节理解题。根据短文中the City Art Council is going to hold a painting competition for the st...
练习册系列答案
相关题目

Mark,a young person,tells me he wants to be a writer.I always encourage such people,but I also explain that there’s a big difference between “being a writer” and writing.In most cases these people are dreaming of wealth and fame,not the long hours alone at a typewriter (打字机).“You’ve got to want to write,” I say to them,“not want to be a writer.”

The reality is that writing is a lonely,private and poor-paying affair.For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded (报答).When I left a 20-year job in the U.S.Coast Guard to become a writer,I had no hopes at all.

What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building.It didn’t even matter that it was cold and had no bathroom.I immediately bought a used typewriter and felt like a real writer.

After a year or so,however,I still hadn’t got a break and began to doubt (怀疑)myself.It was so hard to sell a story that barely made enough to eat.But I knew I wanted to write.I had dreamed about it for years.I wasn’t going to be one of those people who die wondering “what if”.

I would keep putting my dream to the test—even though it meant living with uncertainty (不确定)and fear of failure.This is the shadowland of hope,and anyone with a dream must learn to live there.

1.According to the author’s idea,writing is .

A. enjoyable B. interesting C. lonely D. boring

2.When the author left his 20-year job,he .

A. felt sad B. lost his heart C. felt unforgettable D. found himself

3.When the author went to the New York apartment building,.

A. there was almost nothing there B. there was everything there

C. the author was pleased with it D. the author was so happy

4.What does the underlined word “shadowland” probably mean in Chinese?

A. 点点希望 B. 夺目强光 C. 人生低谷 D. 虚幻境界

5.What’s the main idea of the passage?

A. Tell us to study hard. B. Let us dream of succeeding.

C. Let us do something that we can’t accept. D. Hold on to your dream even if you meet difficulties.

1.C 2.B 3.A 4.D 5.D 【解析】本文讲述了作者成功路上的艰辛,告诫那些想成为作家的年轻人:写作是一项孤单寂寞而又收入微薄的工作,在数千名渴望成功的作家中,能获得命运垂青只是寥寥数人而已。 1.C 细节理解题。根据The reality is that writing is a lonely,private and poor-paying a...

11.1.Mark is a unviersity student who wants to take a holiday this summer,but he doesn’t have much money.He is dreaming of going to France.

12.2.Kevin is a busy company manager who needs a rest,but he does not have much time for a holiday.He is going to get away from city life and stay somewhere near the sea.He is interested in cooking.

13.3.Sally has three weeks to spend on holiday.She doesn’t like sports,and she doesn’t like relaxing on the beach either.She enjoys sightseeing and learning about foreign countries’ history.

14.4.Jenny takes an interest in writing.She has some free time and would like to attend some kind of activity to learn about children literature.

15. 5.The Wilsons like outdoor holidays.They have never tried sailing,but they would like to learn.During their three-week holiday,they want to enjoy themselves in a beautiful,quiet fishing village.

A.A group of famous writers will be present at this reading camp,offering talks about children literature(文学).You can learn to write children tales or poems here.

B.History Tours:We offer tours to Egypt with guides.The tour includes lectures about the history of Egypt and visits to museums.Travel by coach or riverboat.You may live in top hotels.Tours last 2 to 3 weeks.

C.Hawaii isa beautiful place for a summer holiday.You can go sailing and swimming or just lie down on the beach and do nothing at all.You can also make many new friends here as beaches and hotels here are always full of tourists.

D.East Island Hotel is famous for its excellent cooking.It provides chances to relax and enjoy the heated swimming pool,beautiful music and top class bars and restaurants.All rooms have a sea view.Short stays (3~4 days)available.

E.A sailing holiday for all ages.You can learn to sail in 3 weeks.Places to live in are provided in a beautiful,quiet fishing village.Breakfast,dinner and a packed lunch are included in the price of the holiday.

F.Paris,known as the shopping heaven,is a popular place with tourists.You are sure to have a nice shopping experience and get what you want in the capital of France.

G.students’ Working Holidays:A really cheap but healthy holiday.You can enjoy picking fruit in the heart of France.You can live in farmhouses.All meals included.Free rides are also provided.

1.G 2.D 3.B 4.A 5.E 【解析】本文是介绍他们如何度假。 1.G 根据Mark is a unviersity student who wants to take a holiday this summer,but he doesn’t have much money.He is dreaming of going to France.可知...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网