题目内容
![]()
![]()
1.In the English training class,you will have teachers.
A. Canadian B. French C. Chinese D. Italian
2.If you want to improve your English,you will .
A. dial(拨)6353188
B. have classes either in the morning or in the evening
C. go to 808 Park Road
D. have classes both in the morning and in the evening
3.How much do you need to pay for one-to-one piano training each time?
A. 300 yuan. B. 150 yuan. C. 450 yuan. D. 800 yuan.
4.If Jim is exercising in the body-building club,where can you find him?
A. 808 Park Road. B. 306 Xinhua Road.
C. 696 Dunhuang Road. D. On the highest floor of Sunny Hotel.
5.Which of the following is NOT true according to the advertisements above?
A. You have to pay 800 yuan for 4-month English training.
B. You have to pay more for using the piano supplied in the class.
C. It is very convenient to get to the piano club.
D. You can enjoy drinks and fruits after body-building exercise.
1.A 2.B 3.C 4.D 5.B 【解析】本文介绍了全球英语俱乐部,健身俱乐部和钢琴三个俱乐部的广告。 1.A 细节理解题。根据All native teachers from Canada and USA可知在英语培训课上,你将会有加拿大老师和美国老师,故选A。 2.B 推理判断题。根据English training in four ...41.Lily is an English major in Sun Yatsen University. She thinks English songs and movies help improve her English. 42.Zeng Jie is a middle school student. She is not happy now because she failed in her English exam again. She wants someone to help her. 43.Mr.Chen is a taxi driver in Beijing. He knows little English. Since more and more foreigners are coming, he wants to improve his spoken English. 44.Tom is a university student in America. He wants to know more about China and visit it one day. But his Chinese is poor. So he wants to find a Chinese pen pal who knows some English. 45.Wei Lin is a university student. She is good at English but she is too shy to talk with foreigners. | A.English training center for beginners. If you want to learn some basic English for daily communication, you can telephone010-8473852 B.Are you good at English? Are you willing to share with others your learning experience? If you are, please e-mail us at E-learning@hotmail.com. C.The Oscar season is coming. X-Men Origins: Wolverine is on at 7:45 this Saturday evening. You are going to love this exciting action movie D.Here are many English native speakers to communicate with you in our English centre. Just open your mouth, you will find the foreigners here are nice and helpful. E.Wu Qing is crazy about traveling. He wants to find a partner to travel around the world. His next destination is America. F.If you are worried about passing English exams and do not know how to do with it, many experienced teachers of all levels are here waiting for you. Please call our English tutoring centre at 020-46134728. G.Shen Yi is a college student and she majors in geography. And she is also interested in English and would like to make friends with native English speakers. |
1._____
2._____
3._____
4._____
5._____
1.C 2.F 3.A 4.G 5.D 【解析】 1.题意:莉莉是一名中山大学英语专业大学生。她认为英语歌曲和电影有助于提高她的英语水平。C选项的意思:奥斯卡赛季快到了。《x战警前传:金刚狼》在本星期六晚上7:45上映。你一定会喜欢这部激动人心的动作片。根据题意和C的选项的意思可知选C。 2.题意:曾杰是一名中学生。她现在不高兴了,因为她英语考试又不及格了...