题目内容

【题目】

World Travel Service

Dear Mark

Congratulations! You have won a free four - week trip to another country. Now you must decide where you want to go and what you want to do. Please read this information paper carefully, and finish it. After the trip, you must write a report about your trip.

Yours sincerely

John Foley

Manager

World Travel Service

Information

You may choose

●Go to a country:

Britain Canada√ Japan Australia

●Stay:

with a family√ in a hotel in a school

●Study a language:

English √ French Japanese German

●Study one subject:

Computers Business History Science√

●Have two sports:

Football√ basketball horse riding√

Climbing skating badminton

●Do another two things:

visit a big city √ spend a day at a beach

visit a science museum√

1How long will Mark’s trip last?

A.Four weeks.B.Two months.C.About a year.

2From the letter, we know John Foley is_______.

A.a travelerB.the manager of World Travel ServiceC.a teacher

3Mark________.

A.is going to study Japanese during the trip

B.must write a report after the trip

C.should have some sports before the trip

4Mark doesn’t live in_______.

A.JapanB.BritainC.Canada

5 Mark will probably(很可能)write something about_______in his report.

A.a day at a beachB.a science museumC.business in that country

【答案】

1A

2B

3B

4C

5B

【解析】

本文是世界旅行社经理约翰·弗利写给马克一封信,告诉他赢得了一次为期四周的到另一个国家的免费旅行,请它仔细阅读文件,并完成它。旅行结束后,你必须写一份旅行报告。

1细节题。根据信第2“You have won a free four - week trip to another country(你赢得了一次为期四周的到另一个国家的免费旅行。)可知马克的旅行将持续了四周。故选A

2细节题。根据信的末尾Yours sincerely John Foley Manager World Travel Service可知“John Foley是世界旅行社经理,故选B

3细节题。根据信的最后一句“After the trip, you must write a report about your trip.”可知马克旅行后必须写一份报告,故选B

4细节题。根据你可以选择的第1“Go to a country: Britain Canada√ Japan”迈克选择是加拿大,可知马克不住在加拿大。故选C

5细节题。根据你可以选择的第6“●Do another two things:visit a big city √ spend a day at a beach visit a science museum√”中选择了“visit a science museum(参观科学博物馆)可知马克可能会在他的报告中写一些关于科学博物馆的东西。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Asking for directions is the first thing we need to do when we get to a different country. Knowing how to ask for help can make our life much easier! Here are some tips for you.

Use greetings and polite expressions: Starting the conversation with a friendly greeting is a must. If you want to get a great answer, begin by saying “hello” first. And finish with a “thank you” and “have a nice day”.

Examples: Excuse me, could you help me?/ Hello! May I ask for some help? / I need to get to the CN tower.

Build your vocabulary: You should know the basic vocabulary that can be used when getting directions. Try to remember places like High Park, Queen Street, and words like traffic lights, bank, block, etc.

Examples: It’s about two blocks away from here. /Go along the street until you reach the traffic lights.

Learn the most commonly used prepositions and adverbs: Some important prepositions to remember are between, next to, and straight ahead. And the adverbs nears, nearer, and nearest are very useful when you need to find somewhere fast.

Examples: The zoo is straight ahead. / It’s between a bank and a post office.

Try to know some important landmarks: Every city in the world has its own landmarks. You can cut down on search time if you know what the important landmarks are.

Examples: It is next to the CN Tower! Go past the Aquarium and then turn left.

1Who may be most interested in the reading?

A.Lisa from France, who is learning Chinese culture.

B.Mr. Green from Britain, who is teaching English.

C.Yuan Hai from China, who is taking a trip in England.

D.Miss Smith from America, who is having a meeting in New York.

2________ is the most important when you ask for directions.

A.Knowing where you areB.Asking the right person

C.Making yourself understoodD.Greeting the person politely

3Using the word “nearest” can help you ____________.

A.miss wrong placesB.find the place quickly

C.find a better placeD.learn about more places

【题目】 Many people love traveling around the world. _______, not all of them know how to behave well while travelling in different countries.

Most travelers enjoy meeting new people, but sometimes you can be rude(无礼的)_______ saying anything. In Russia, you _______ never shake hands in a doorway. If you're travelling in Thailand, _______ touch others' heads or point your feet at them. In Japan, you will find Japanese would like to give their business cards to you when _______ you for the first time. You'd better read their cards carefully first instead of just _______ them into your pocket.

More eye contact(接触)is expected by most Europeans _______ they are talking to you. It is considered _______ in many Asian countries, though. South American people usually stand quite close to each other when they talk, but in _______ like the USA more personal space should be given to each other while people are talking. Besides, Japanese people wouldn't like to be interrupted(打断)while talking to you.

In Chinese restaurants you can ________ a bit of food on your plate, but in the UK you shouldn't do that. When in India, remember to eat with your right ________. Also, empty bottles shouldn't be left on the dinner table in Russia-it means bringing ________ to you. If ________ invites you to his or her home in Asian countries, don't forget to take off your shoes when you ________.

With so much to ________, it's not surprising that many people prefer going on holiday in their own countries or you might just decide to stay at home!

1A.AlthoughB.ButC.HoweverD.So

2A.withoutB.withC.atD.around

3A.shouldB.mustC.needD.might

4A.alwaysB.sometimesC.neverD.ever

5A.findingB.leavingC.callingD.meeting

6A.takingB.readingC.puttingD.cutting

7A.untilB.whenC.beforeD.after

8A.friendlyB.unfriendlyC.worriedD.unworried

9A.provincesB.townsC.countriesD.cities

10A.eatB.orderC.give awayD.leave

11A.legB.footC.armD.hand

12A.bad dinnerB.good dinnerC.bad luckD.good luck

13A.somebodyB.nobodyC.everybodyD.Somewhere

14A.comeB.goC.arriveD.leave

15A.think aboutB.talk aboutC.hear aboutD.bring about

【题目】

“Volunteering makes you look at the world differently. You see how little things can change a person’s life for the better, which makes everyone a better person.” Mason, a volunteer said.

National Volunteer Week started in 1974 and is held every April. It is a time to thank volunteers for their achievements. It is also a perfect opportunity(机会)to encourage others to take their first step toward becoming a volunteer. Making the decision to take the first step can be the biggest problem, because they often wonder if they will be able to meet the organization’s expectations. Some people fear not knowing anyone else in the group. Not having enough time also prevents some from sharing their abilities.

The following tips can help if you have some of these worries.

★Start out slowly, don’t add too much pressure. Even a few hours a month can make a big difference in someone’s life.

★Choose an organization with the same interests and common values.

★Take part in a training meeting for new volunteers, even if it is not asked.

★Work with a veteran volunteer. He volunteered a lot and he can help you increase the confidence and completely understand the organization’s expectations.

★Invite a friend or family member to serve. It is a good experience to volunteer with them.

★Finally, it is most important to enjoy the volunteer experience and to remember that not all volunteer experiences are perfect. If one experience doesn’t work, don’t give up and you’ll surely find the right opportunity.

Spend some time on volunteer work and you will see great changes in people’s lives. As Mason discovered during his volunteer experience, “…little things can change a person’s life.”

1What could be the reason to stop people taking the first step?

A.They don’t have enough time.B.They are prevented by their families.

C.They fear that their abilities are shared.D.They don’t expect to become volunteers.

2Which of the following can help people take the first step?

A.Start out quickly.B.Organize a training meeting.

C.Invite a friend to be with them. D.Join in a group with different values.

3The underlined word “veteran” in the passage means “

A.politeB.humorousC.youngD.experienced

4What is the main idea of the passage?

A.To tell people to make changes in their lives.

B.To encourage people to start their volunteering.

C.How to make great achievements in volunteering.

D.How to keep on volunteering whatever happened.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网