题目内容
A
On Thanksgiving Day,about 88 percent Americans eat turkey. But one lucky turkey not only will not be eaten but also will become famous. Every year,turkey farmers present turkeys to the US president. But instead of eating this turkey,the president gives it a “pardon”. The turkey is flown to Florida for a Thanksgiving Parade. Then it lives on the farm for the rest of its life.
Turkeys come from America and have been part of American culture for centuries. Benjamin Franklin even wanted the turkey to be America's national bird.
Turkeys that are kept on farms are large,awkward birds that can not fly. But wild turkeys are quite fast. They can fly at the speed of up to 88 kilometers per hour. They can also run at 40 kilometers per hour.
Turkeys don't have ears. They hear by using the growth of beaks. But their hearing is about five times better than human’s hearing.
Turkeys are such interesting birds. No wonder Benjamin Franklin wanted them to be America's national bird.
() 1. people eat turkey on Thanksgiving Day.
A. A few B. Some
C. Most D. All
() 2. The underlined word “pardon” means “ ”.
A. 赦免 B. 死
C. 礼物 D. 原谅
() 3. A wild turkey can fly at the speed of .
A. 88 kilometers per hour
B. 40 kilometers per hour
C. as fast as a kept one
D. five times faster than a man
() 4. The turkey doesn’t have .
A. eyes B. ears
C. a mouth D. wings
() 5. What's the best title of this passage?
A. The turkey on the farm.
B. The history of the turkey.
C. How to keep the turkey.
D.The star of Thanksgiving.
A 阅读提示:我们都知道大多数美国人在感恩节吃火鸡,然而一只幸运火鸡被总统救免成为感恩节大游行的明星也是美国的风俗。饲养的火鸡大而笨拙,但是它们也与其他的鸟类有不同的方面。因此本杰明.富兰克林曾提议把火鸡作为美国的国鸟。
1. C细节理解题。由文章的第一句的句意“在感恩节,88%的美国人吃火鸡”可知在感恩节大多数美国人吃火鸡。
2. A词义猜测题。由该段的第二句话可知“一只幸运火鸡不但不被吃掉,而且还会变得非常有名”;又下文也提到这只火鸡飞往佛 罗里达参加感恩节大游行,因此画线单词所在句的句意为:但是总统不是吃掉这只火鸡,而是赦免它。故选A项。
3. A 细节理解题。由第三段的“But wild turkeys are quite fast. They can fly at speeds up to 88 kilometers per hour. ”可知 A 项正确。
4. B细节理解题。由第四段的“Turkeys don't have ears. ”可知火鸡没有耳朵。
5. D综合分析题。本文重点叙述了幸运火鸡不会被吃掉,而是参加感恩节大游行,一举成名。故选D项。
B
India | I've wanted to go to India for years. I am crazy about the Taj Mahal. My family is going there in October,so Fm finally getting the chance to visit my dream place. |
Greece | Td like to go to Greece in summer to enjoy white beaches,white houses,tasty food and delicious wine. For years Greece has been popular with people who look for a cheap holiday. |
China | I want to go to China because it has a long and rich history. I would like to visit the world's longest wall,the Great Wall,and the world's largest palace,the Forbidden City. I'm going to the Museum of Terracotta Warriors and Horses. There I can see thousands of life-size statues with different faces and uniforms. |
Scotland | I've visited it a few times. In 2014 Td like to travel the countryside there. The people in Scotland are always so much fun. |
The Maldives | As a lover of scuba-diving and fresh seafood,I hope 2014 will be my year to visit the Maldives. White beaches and wooden houses,I'm coming. |
() 1. The writer would like to go to India because .
A. it is a country with a long history
B. the Indian people are interesting
C. he wants to go to the Taj Mahal " D. he likes its beaches and food
() 2. What do we know about Greece according to the passage?
A. Wine tastes terrible in Greece.
B. It costs one less to travel in Greece.
C. Winter is the best time to visit Greece.
D. People in Greece don't like the white color.
() 3. How many places would the writer like to visit in China?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
() 4. Which place has the writer been to several times?
A. China. B. Greece.
C. Scotland. D. The Maldives.
() 5. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The writer became interested in India 2 years ago.
B. The writer will visit the central part of Scotland.
C. The writer wants to dive in the Maldives.
D. The world's largest palace is in Greece.
三、任务型阅读
Gail began to train her dogs to do tricks (技巧) when she was a child. And her hobby turned into a job. When she was 10 years old,she did her first dog show. Then she realized she wanted to play with dogs. When she was 14 ,she got her first dog for her birthday. She has been training dogs professionally for about 12 years.
Gail has thirteen dogs. She makes friends with them. She lets them all play together. She also does a lot of work with each dog. They know her well because she does all the feeding.
“It's crazy. Life here is great because I get to be with the dogs. They eat with me and sleep with me. We have to travel every week,and I have to take care of these dogs all the time. Although there is always a lot of work,I feel happy,” she said proudly.
根据短文内容,完成下面的表格。
Something about Gail as a dog trainer | |
At the age of ten | She did her 1. . |
At the age of 2. | She got her first dog. |
How many dogs she has | 3. . |
How she gets along with dogs | She makes 4. them. She eats and sleeps with them. She 5. with them every week. |