题目内容
【题目】 Have you ever wondered what American high school life is really like?
An American high school has enclosed classroom buildings. Every student is given a locker. When students a_______ at school, they first go to their lockers to take out their textbooks and to put away their coats or things they don't need. As American textbooks are expensive, students would rather b_______ than buy them.
American students have different types of school transport, They usually take a yellow school bus or walk to school if they live n_______. Sometimes their parents drive them to school. When they turn 16, most take a free driving class at school for one term. If students have earned enough driving grades and passed their state driver's exam, they can begin driving themselves to school.
Each day, students take six or seven classes, including science, maths, English, p_______ and social studies. They can choose art, homemaking, fashion design and other classes. Students move from classroom to classroom for each subject, b_______ each subject teacher always stays in the same classroom. There is only a five- minute break between classes, when students have to use the toilet and hurry to their next class.
The usual school day ends early at 3 p. m. More than half students are busy taking part in after-school activities: football, basketball, b_______ and soccer or clubs such as speech, school newspaper, photograph or robot-making. Students have a relaxing . and busy school day.
【1】a________
【2】b________
【3】n________
【4】p________
【5】b________
【6】b________
【答案】
【1】arrive
【2】borrow
【3】nearby
【4】Physics
【5】because
【6】baseball
【解析】
你有没有想过美国高中是什么样子?文章描述了一个典型的美国高中和它的学生,主要是从学校设施,交通方式,所学科目等几个方面介绍的。
【1】句意:学生到达校后,……。
根据后句的they first go to their lockers to take out their textbooks and to put away their coats or things they don’t need. 首先去储物柜拿出课本,把外套或不需要的东西收起来。可知这是到达学校之后的事情,所以前句表达的应该是“到达”,英语是arrive at,而前句用的现在时,所以这里也用现在时,主语是students复数名词,动词应该用动词原形,故答案为arrive。
【2】句意:学生宁愿借阅也不愿购买。
根据前句As American textbooks are expensive 由于美国的教科书很贵,可知这里表达的是“宁愿借也不愿买”,所以这里应该填“借”,英语是borrow,英语中表达“宁愿做某事而不愿做某事”结构是would rather do than do,所以空格处应用原形,故答案为borrow。
【3】句意:如果他们住在附近。
根据前句They usually take a yellow school bus or walk to school他们通常乘坐黄色校车或步行上学,可知能够步行上学的就说明是住的很近的,所以这里填“附近”,英语是nearby,故答案为nearby。
【4】句意:每天学生上六七节课,包括科学、数学、英语、物理和社会学。
根据前句Each day, students take six or seven classes, including science, maths, English每天学生上六七节课,包括科学、数学、英语可知,这里表达的是一门科目,英语中p开头的科目是物理,英语是physics,故答案为physics。
【5】句意:因为每个学科的老师总是呆在同一个教室里。
根据文中Students move from classroom to classroom for each subject, 每个学科的学生从一个教室搬到另一个教室each subject teacher always stays in the same classroom. 每个学科的老师总是呆在同一个教室里。可知两个句子之间是因果关系,且后句是表达原因,英语中表达原因的连词是because,故答案为because。
【6】句意:超过一半的学生忙于参加课外活动:足球、篮球、棒球和足球。
根据空格前面的football, basketball足球,篮球可知,这里表达的应该也是球类,以b开头的球类是棒球,所以应该是棒球,英语是baseball,故答案为baseball。
【题目】Write an e-mail of at least 55 words according to the situation given.
假设你是Jane,去年,你的同班同学Alice去英国学习,请写一封邮件给Alice。要求表达清晰、意思连贯,不少于55个单词(标点符号不占格)。邮件中应包含如下内容:
(1)告诉Alice你及你班级目前的学习情况。
(2)告诉Alice你学习物理方面碰到了困难,希望她能帮助你,给你提些建议。
Mailbox | |
To: | diy3456@hotmail. com |
From: | Jcw2012@hotmail. com |
Subject: | |
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ | |
【题目】阅读下面文章,并从给出的A、B、C、D、E五个选项中选择正确的小标题。
We all long for friendship, but how to make a friend? “The best time to make a friend is before you need one.” Joy Steven said. The following are some tips for you.
●
Friends usually begin with strangers. Getting in touch with other people is the first step to make a friend. Friends can't be made in empty air. Best friends take time to make.
●
Friends understand each other when talking. Many unpleasant personal quarrels can be avoided if you will take the time to understand others' feelings and points of view.
●
Touching is a warm form of communication between friends. When you see best friends communicating, you will notice them stand close together, touch each other comfortably and listen to each other. Sometimes a friendly touch is more powerful than words.
●
Praise is a powerful tool to make a friend. Honest praise can affect your friends' lives. So try to praise your friends, including your general ones.
●
Trust and loyalty go hand in hand for friends. Friends can share secrets with you, because good friends never break confidence and are loyal forever.
A. Friends touch friends. |