题目内容
【题目】根据首字母或汉语提示完成句子。
(1)--Whose books are these?
--Oh,they are o .
(2)There are many beautiful(领带)in the shop.
(3)Students sit in r in the classroom in China.
(4)Look at the boys swimming in the p . How cool they are!
【答案】
(1)
ours
(2)ties
(3)
rows
(4)
pool
【解析】
⑴句意:——这些是谁的书?——哦,他们是我们的。故填ours,相当于our books。
⑵句意:商店里有许多漂亮领带。由many可知用复数名词ties。
⑶句意:在中国,学生们成排地坐在教室里。故填rows。
⑷句意:看看在游泳池里游泳的孩子们,他们真酷啊!。故填pool。
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话,有两项多余。
a. Can I try it on? |
A: Can I help you, madam?
B: Yes. I am looking for a white skirt.
A:
B: Size M.
A: Sorry.
B: Do you have any other color?
A: Yes. It is very popular this summer.
B: Well, it looks nice.
A: Sure. Look, it fits you very well.
B:
A: 188 yuan.
B: I really like it, although it is a little expensive. I’ll take it.
【题目】用方框中所给的词补全短文
few, business, meet, because, show, brings, make, same, build, money |
People didn't travel as often as today in China. In the past, people could travel on holidays to other countries. But today more and more Chinese people go to travelthey are rich and they have enoughfor travel. Special planes for visitorstravel less expensive than ever before. Not all people travel for thereason. But most people enjoy seeing countries that are different from their own. They also like tonew people and eat different food.
Tourism(旅游业)many changes in Chinese people's lives.
Peoplenew hotels and restaurants tointeresting places to visitors. Quite a few tourists visit China every year. Tourism is really a big.