题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。,选项中有两项为多余选项。

Crows Have Had a Bad Press

【1】 They are smarter than any cat and sometimes children too. But despite this, they have a bad reputation.

There are a few reasons for this, says Kevin J. McGowan, a U.S. bird expert, who has studied crows for 25 years. One is that theyre black, and in western European culture, thats bad. 2 So somebody died, lying on the side of the road, and the crows came in and picked at it because there it was, free food.

Crows are also attacked by gardeners. Its not deserved, says John Marzluff, professor of wildlife science at the University of Washington. U.S. Marzluff says crows do more good than harm to a garden. They eat a great variety of crop pest insects, he said, so in the family garden they are a good natural insecticide.

3

Crows have strong family values. They come closer to human beings in social behavior than any other animal studied. Crow society is family-based. 4 . When you see a number of crows gathering, theyre usually family groups that are helping each other make a living.

A crow has a big vocabulary. It can make around 30 calls unique to itself, each with a different meaning. From their calls, crows can tell the difference between family members, neighbors and strangers.

Young crows like to play. They get an object like a leaf or a feather and they chase eac other around, trying to get the object. Then whoever gets it gets chased.

5 They let others know when they are calm, angry, fearful and playful. Some crow emotions and behavior are amazing, such as leaving goodies-candy, keys or shiny glass-for people who feed them, or pooping on the cars of people who bother them.

A. Crow emotions are wonderful

B. Here is something more about crows that you might not know.

C. Young crows show respect for their parents as humans do.

D. They also get associated with death because in Europe there are no vultures(秃鹰).

E. Crows are very smart.

F. Crows express emotions.

G. Parents take care of their kids, just like people.

【答案】

【1】E

【2】D

【3】B

【4】G

【5】F

【解析】

试题分析:文章讲述了乌鸦负面印象的原因,以及人们所不知的乌鸦形象。

【1】E考查对上下文的理解和推理判断能力。根据下一句:他们比任何一只猫都更聪明,有时孩子也是如此。可知此处内容是说乌鸦非常聪明。故选E。

【2】D考查对上下文的理解和推理判断能力。根据下一句:有人死了,躺在路上,乌鸦们来了开始吃,因为那里有免费的食物。可知此处内容是乌鸦也会在有死人的地方出现吃他们的尸体。故选D。

【3】B考查对上下文的理解和推理判断能力。根据段意:乌鸦有很强的家庭价值。他们比其他任何研究的动物更接近人类的社会行为。可知此处是人们所不知道的有关乌鸦的事情。故选B。

【4】G考查对上下文的理解和推理判断能力。根据上一句:乌鸦社会是以家庭为基础的。根据下一句:当你看到一些乌鸦聚集的时候,他们通常是互相帮助的家庭群体,互相帮助,互相帮助,互相帮助,互相帮助。可知此处内容是有关乌鸦父母与孩子的。故选G。

【5】F考查对上下文的理解和推理判断能力。根据下一句:他们让别人知道当他们冷静,愤怒,恐惧和顽皮。可知此处乌鸦也是有情绪的。故选F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Things to Keep in Mind before Moving to New York City

【1】 So, reading up on New Yorks history, facts, statistics, facilities, etc, is always a good idea. Learn about the culture, how to deal with people, taxi drivers, manners, or lack of manners that is exhibited there, and so on. It is always best to know what exactly you are getting into rather than landing there and getting a complete shock.

Before you buy your clothes or shoes, you always try them out first, right? In the same way, before you move to New York, you need to visit it for a couple of days, just do that you can see what the city is like. 2

The best and worst thing about New York is that this city is controlled by money. 3 Then, you need to set aside (留出) an amount for emergencies only. If you are moving to New York with a job, or are planning to get a job once you are in the city, then you need to make sure that your salary covers up all your expenses and the amount that you would set aside for emergencies.

Finding a neighbourhood in New York is the key to actually enjoying your stay there. If you are moving to the city due to work, then look for living accommodations close to your workplace. 【4 Do you see yourself living in a place that is quiet, like the Upper West Side or East Side, or do you want noisy setups, like the East Village, Lower East Side, or West Village?

Give the city a chance, make some good memories, and enjoy your stay there. Be safe wherever you go, and don’t’ worry too much. 5

A. The easiest way to survive in New York is to have a friend who knows this city really well.

B. Once you are in New York, you would never want to leave it.

C. Before you move to any city, it is always best to know a little about the city.

D. To start with, you will need to make a budget.

E. You need to decide what kind of neighborhood you want.

F. Take a tour of the city and try to imagine yourself living there.

G. The experience of moving to New York depends on how the city treats you and what you make of the city.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多途选项。

Over forty percent of Americans worry about losing eyesight, but it's easy to include steps into our daily life to ensure healthy eyes. Here are five suggestions for a lifetime of healthy eyesight:

Schedule yearly exams. 【1】 Experts advise parents to bring babies 6 to 12 months of age to the doctor for a careful check. The good news is that millions of children now can have yearly eye exams and following treatment, including eyeglasses.

Protect against UV rays (紫外线). Long-term stay in the sun creates risk to your eyes. No matter what the season is, it's extremely important to wear sunglasses. 2 .

Give your eyes a break. Two-thirds of Americans spend up to seven hours a day using computers or other digital products. 3 Experts advised that people practice the 20/20/20 rule: every 20 minutes, take a 20-second break and look at something 20 feet away.

4 As part of a healthy diet, eat more fruits and vegetables each day. Vitamins (维生素) C and E help protect eyesight and promote(促进) eye health.

Practice safe wear and care of contact lenses (隐形眼镜). Many Americans use contact lenses to improve their eyesight. While some follow the medical guidance for wearing contact lenses, many are breaking the rules and putting their eyesight at risk. 5 . Otherwise, you may have problems such as red eyes, pain in the eyes, or a more serious condition.

A.Eat your greens.

B.People should begin the eye care early in life.

C.They can properly protect your eyes.

D.Stay in good shape by taking more vitamins.

E. Parents usually don’t care about their own eyesight.

F. Always follow the doctor’s advice for proper wear.

G. This frequent eye activity increases the risk for eye tiredness.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网