题目内容

1.Reading is very important to help you learn English.To learn as much as you can from reading,you need to read different kinds of English.This book provides not only different kinds of English but also a good way to check your reading ability.
There are four parts in the book:
Part 1is Messages:In this part somebody wants to wad information in writing to somebody else.There is a test on timetables and a test on text messages.
Part 2is People:In this part all the tests are about people.For example,there is an informal letter between friends.There is formal ( 正式的) English in biography ( 传记).There is a job application as a model to help with your writing,as well as testing your reading.
Part 3is Places:In this part,too many different kinds of English are shown,some informal and some formal.There is the informal English of a holiday postcard.There is also the formal English in a letter of complaint.
Part 4is Things:You will find some descriptive writing in this part.There are descriptions of clothes and of a computer.
You can do these tests in any order you like,or you can do all the tests with a formal or informal text.I enjoyed writing this book and I hope you enjoy using it,
1.We can find the introduction to a product inD,
A.Part 1                   
B.Part 2           
C.Part 3           
D.Part 4
2.Which of the following is most probably written in informal English?C
A.A letter of complaint.
B.A computer handbook.
C.A letter to a friend.
D.A story of a president.
3.The passage is most probably written forB.
A.test designers            
B.students      
C.test-takers      
D.teachers
4.What is the best title of the book?A
A.Test Your Reading                     
B.Help with Your Writing
C.Learn Different Kinds of English      
D.Practise English in Different Ways.

分析 本文是一篇科教类阅读,主要讲述了阅读是非常重要的帮助你学习英语的方法,为了从阅读中学到尽可能多的东西,你需要阅读不同种类的英语,这本书不仅提供了不同类型的英语,而且还是检查你的阅读能力的好方式.

解答 1.答案:D 细节理解题.根据Part 4 is Things:You will find some descriptive writing in this part.There are descriptions of clothes and of a computer.可知,本部分关于这个产品的介绍,这一部分里面有相关的描述和细节.故选D.
2.答案:C 细节理解题.根据文章第四段For example,there is an informal letter between friends.可知,朋友之间的信件来往属于非正式的英语.故选C.
3.答案:B 推理判断题.根据文章第一段Reading is very important to help you learn English.To learn as much as you can from reading,you need to read different kinds of English.This book provides not only different kinds of English but also a good way to check your reading ability.可知,本文是针对这里的You也就是学生的情况来说明的.故选B.
4.答案:A 主旨大意题.根据文章主题段第一段最后一句This book provides not only different kinds of English but also a good way to check your reading ability.可知本文主要是关于测试学生阅读能力方面的信息.故选A.

点评 本文是一篇科教类阅读,题目涉及细节理解题,推理判断题,主旨大意题,做题时应结合文章上下文内容并根据所给选项的含义进行分析,从而得出正确答案.切记胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关题目
11.Electronic book publishing has many of the same risks and opportunities as electronic music publishing.By delivering text direct to the user's computer screen,the e-book could cut down costs,and allow creators to deal directly with their audience,bypassing (绕过) traditional publishers and readers.But it also raises the possibility of mass piracy (盗版).Phil Rance,founder and managing director of Online Originals,a London-based e-book publisher,sums it up."No one wants Napster (在线音乐服务) to happen to books."
Indeed,the most popular MP3have put the frighteners on (威胁) an industry hat generally operates some way behind the"bleeding edge".The Mata Group,a leading US-based market researcher,says publishers are far too concerned about protecting their rights,"We believe all the recent legal control over Napster is like putting a finger in a river that is already overflowing.Publishers need to deal with reality and come up with new ways to develop wide electrnic distribution (分布),asking the question:‘How can we use the certainty of wide distribution to our advantage?'"
At the moment,most publishers would like to limit the use of e-books to the person who bought them,or to the computer used to download them.If that can be done e-books become just an extra income stream in a publishing industry that would continue to operate the way it does today,according to Terry Robinson,business manager for Adobe's e-paper group."If you've cracked digital rights aspect,you've cracked the market,"he says.
Robert Nichols,Books Director at BOL agrees,"Rights management is absolutely important.Publishers just say that‘until copyright is secure,we're not going to talk'."

29.Which of the following can be the best title for this text?D
A.Changes Brought by E-books  
B.The E-book-an Extra Income Stream
C.An Economic Rise from E-books
D.The E-book-a New and Big Challenge
30.According to the text,what do e-books and electronic music have in common?B
A.They result in piracy.
B.They lead to price reduction.
C.They avoid industry management.
D.They bring in more money to creators.
31.What do publishers care most about e-books?A
A.Copyright.B.Price.C.Quality.D.Popularity.
12.Before you can communicate with others,you must learn to communicate with yourself.Discover your own thoughts and feelings.Put what you think and feel into words,say,write a composition or a letter.You can then send your ideas and feelings to others.Sometimes writing a song or a poem can help you do this.
Are you pleased that your father had offered to take you out for a holiday?Express your thankfulness to him by giving him a hug.Do you feel proud because a friend of yours won in a game?Share your pride by telling him how much you are proud of him.These are good feelings that you would like to share with others.
Learning to express bad feelings is important,too.For example,you and your friend have disagreement on a certain point.You feel very unhappy about it.It's wise to tell your friend what you think about the matter and tell him that it's important that you two should reach an agreement because you need the support from a friend like him.If you have too many unexpressed feelings,they can affect both your physical and mental health.

25.Which of the following statements is NOT true?C
A.Learn to communicate with yourself first.
B.Share with your friends both your happiness and sadness.
C.We should avoid expressing bad feelings.
D.Don't forget to say thanks to your parents when they've done something for you.
26.How can people communicate with each other?B
A.With feelings.
B.Through symbols.
C.Through thoughts.
D.With hands.
27.How do you express your bad feelings to your friends from the material?D
A.To tell your friend what you think about the matter.
B.To tell your friend that it's important that you two should reach an agreement.
C.To tell your friend that you need the support from a friend like him.
D.All the above.
16.Earlier this year,my oldest daughter got braces(矫正器) on her teeth,and let's just say she did not go quietly into that dentist's chair.Fear and hate pretty much describe the days leading up to her first appointment.
So when she finally walked out with shiny teeth,a sore(疼痛的) mouth and a broken spirit,I told her I was proud of her and took her to Ben & Jerry's for an ice cream reward.Two weeks later,we returned to the scene of the crime.The dentist spent about 45seconds checking her teeth before sending her on her merry way.Before I could start the car,she was placing her ice cream order.She was shocked when I told her that she wasn't going to get a reward every time we get her teeth checked.
Clearly,she's not alone.According to some parenting experts,kids are easily addicted to a benefit-producing system of parental rewards and bribes-it's not all ice creams,candies and cool toys.Some parents are offering their children prizes to just let them sit down and behave in a restaurant-or sleep in their own beds-or score a goal in the next soccer game.
While the experts agree that occasional awards are okay,the danger lies in the system's overuse.Kids quickly gain a sense of entitlement(应得的权利),where they come to expect a big reward for every good thing that they do,no matter how small.To keep things in check,experts say parents should reduce the number of rewards they offer,make sure rewards match the behavior and explain the real benefits of behaving for the sake of behaving.
Have you used bribery or a reward system with your kids?Was it successful?Do your kids expect more because of that system?
25.The intended readers of the passage areD.
A.children       
B.teachers         
C.doctors     
D.parents
26.What does the author mean by saying"the scene of the crime"?B
A.He/she doubted whether the dentist was skilled.
B.His/her daughter had a bad feeling for the dentist's.
C.He/she felt very sorry for his/her daughter's illness.
D.His/her daughter suffered a lot from her illness.
27.Similar to the author's daughter,childrenC.
A.are often troubled by bad teeth.
B.receive certain rewards when becoming ill.
C.expect more reward from their parents.
D.are afraid to visit a dentist.
28.Misguided by the parental reward system,children easily thinkA.
A.they should benefit from their every desired behavior.
B.they can be successful as long as they work hard.
C.their parents must be far more rich than others'
D.theirparents will feel happy when they behave well.
13.All through history,people from many different countries and cultures have lived together in Britain.The English language (61)consists (consist) of the grammar and vocabulary (62)these (this) people brought to Britain.That is (63)why English has so many difficult rules that confuse people.
The development of English experienced three periods-Old English,Middle English and Modern English.From the 5th to the 9th centuries,Britain was occupied by different groups from other countries,which led to Old English (64)replacing (replace) Celtic.Old English,a mixture of different languages,differs (65)from today's English.Middle English is the name (66)given (give) to the English used from (67)approximately (approximate) the 12th to the 15th centuries.During this period,French,though it didn't replace English,still made many (68)contributions (contribution) to Middle English.This resulted in more words with similar meanings.The words for the meat of these animals which (69)was served (serve) to the Normans,came from Old French.Modern English appeared in the 16th century,which went through many changes during this period.The question of (70)whether English will keep on changing in the future is easy to answer.It is certain that this process will continue.
7.On any collecting trip,obtaining the animals is,as a rule,the simplest part of the job.As soon as the local people discover that you are willing to buy live wild creatures,the stuff comes (32)pouring (pour) in; ninety percent is,of course,the more common types,but they do bring (33)anoccasional rarity.If you want the really rare stuff,you generally have to go out and find it yourself.
The chief difficulty you have when you have got a newly (34)caught (catch) animal is not so much the shock it might be suffering,but the fact (35)thatbeing caught forces it to exist close to a creature it regards as an enemy of the (36)worst (bad) possible sort:yourself.On many occasions an animal may take beautifully to being in a cage but (37)getting (get) used to the idea of living with people is another matter.This is the difficulty you (38)canonly deal with by patience and kindness.For month after month an animal may try to bite you every time you approach its cage,(39)untilyou despair of ever making a favorable impression on it.Then,one day,sometimes without any preliminary warning,it will trot forward and take food from your hand,or allow you to tickle it behind the ears.(40)At such moments you feel that all the waiting in the world was worthwhile.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网