题目内容

【题目】阅读对话,判断句子是(T)否(F)正确。

It’s Sunday afternoon. The weather is fine. There is a football match between class 2 and class 4. Many students are watching. They’re excited. Now, Zhang Wei has the ball. He passes it to Wei Kun. But Wei Kun can’t kick the ball. Then John has the ball. The ball flies to Zhang Wei’s arm. Zhang Wei is very angry. The ball files into the gate. How is Zhang Wei feeling? He is so happy! Class 4 won the game. Class 2 is very sad.

1There is a basketball match on Sunday afternoon. _____

2Wei Kun can’t kick the ball. _____

3Zhang Wei is happy when to ball flies to his arm. _____

4Zhang Wei is happy when the ball flies into the gate. _____

5Class 2 is not sad in the end. _____

【答案】

1F

2T

3F

4T

5F

【解析】

1文中第一句Its Sunday afternoon. The weather is fine. There is a football match between class 2 and class 4. 所以是足球比赛而不是篮球比赛。

2文中第三行可以找到原句:But Wei Kun cant kick the ball.

3文中第四行The ball flies to Zhang Weis arm. Zhang Wei is very angry. 他非常生气,而不是高兴。

4文中最后一句 Class 2 is very sad.

5文中第四句行The ball files into the gate. How is Zhang Wei feeling? He is so happy!

本题难度中等,重点考查本单元句子的掌握和对语篇的阅读能力。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网