题目内容
【题目】Read and choose. 阅读短文,选择正确的答案。
Welcome to our classroom. Our classroom is on the second floor. It's very big and nice. Let's go and have a look. There is a new computer on the desk. There are two blackboards, four fans and six lights in the classroom. There are four pictures on the wall. The wall is white. The floor is green. I like our classroom.
【1】Our classroom is on the floor. ( )
A. secondB. firstC. one
【2】There is a new on the desk. ( )
A. gardenB. libraryC. computer
【3】There are lights in the classroom. ( )
A. twoB. sixC. four
【4】There are pictures on the wall. ( )
A. firstB. fourC. two
【5】The floor is . ( )
A. whiteB. blueC. green
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【4】B
【5】C
【解析】
【1】略
【2】略
【3】略
【4】略
【5】略
【题目】阅读短文,判断下列句子分别符合A、B、C哪一项。
A. Not sure B. Right C. Wrong |
Hello! My name is Jack. I'm eleven. I'm a student. I study in the Fifteenth Primary School. I'm in Class 4, Grade 5. There are 45 students in my class. They are 22 girls and23 boys. We have English, Chinese, maths and other subjects.
This morning I was the first one to get to school.John was the second one. Ann and Amy were the third and the fourth. We are in the same class. We have English lessons in the sixth classroom. Our classroom ison the fourth floor of our school building.
(1)Jack is an eleven-year-old student.
(2)Jack is in Class 4,Grade 5 of the Fifth Primary School.
(3)Jack and John were the first to get to school this morning.
(4)This morning Ann and Amy went to school earlier than the other classmates.
(5)Jack's school building has four floors.