I was catching a flight to St.Louis,then on to Minnesota.In front of me  1  an old lady.She smiled back at me;I smiled at her  2 .

The rest of the flight was as  3 ,but as I was getting off the plane I noticed her standing by not knowing what  4  she was to take and what gate.I stood beside her  5  for my gate,and flight number.I told her that I had  6  her on the flight to St.Louis.She said “Thank you”.I  7  what flight she was taking?She said to “Phoenix”.I knew she  8  a two­hour layover (停留),I also had it and asked her  9  she would like to go to the shop for something to eat or drink.She said “Sure”.We  10  each other on the way there,and she told me that her  11  was “Phyllis”.I laughed and said “My name is Phyllis  12 .”

As we sat in the hall she  13  telling me that she had been told she was  14  of cancer and had less than 6 months to  15 .She was on her way to visit her children and grandchildren before she began taking  16 .She then told me that she had never  17  before and she had prayed a specific  18 .She was afraid she would get lost at the airport.She prayed that someone would meet her at the gate and  19  her.She then asked me,“Are you an Angel(天使)God has sent?”No,I assured her I was no angel.But I was  20  I was ready to help whoever was in trouble.

1.A.lay         B.stood

C.sat         D.had

解析:在我的前排坐着一位老太太。

答案:C

2.A.happily      B.politely

C.sadly        D.rudely

解析:我也礼貌地对她笑了笑。politely礼貌地,对方对我微笑,我当然应该“礼貌地”回应。

答案:B

3.A.usual         on

C.that          D.such

解析:剩下的飞行像以往一样,没有什么特别的。as usual像以往一样。

答案:A

4.A.flight        B.way

C.number       D.route

解析:不知道乘哪次班机。flight班机。

答案:A

5.A.seeing           B.searching

C.looking          D.waiting

解析:寻找我的登机入口处。look for是固定搭配,search for搜寻。

答案:C

6.A.noticed          B.found

C.discovered         D.caught

解析:我告诉她我在飞机上见到过她。notice注意到,见到。

答案:A

7.A.added      B.asked

C.meant      D.wanted

解析:我问她乘多少号班机。

答案:B

8.A.managed       B.planned

C.had         D.tried

解析:我知道她有两个小时的停留时间,即在机场停留两个小时。

答案:C

9.A.if        B.when

C.why      D.what

解析:问她是否想去商店吃点什么,或喝点什么饮料。

答案:A

10.A.introduced      B.said

C.required       D.wished

解析:路上我们相互做了介绍。

答案:A

11.A.husband      B.address

C.name       D.home

解析:她名叫菲莉斯(Phyllis)。

答案:C

12.A.either         her

C.anyway        D.too

解析:我也叫菲莉斯(Phyllis)。

答案:D

13.A.decided      B.began

C.hoped       D.avoided

解析:我们在大厅坐着休息时,她开始向我诉说。

答案:B

14.A.tired       B.made

C.dying       D.fond

解析:她得了癌症,快要死了。dying快死了。

答案:C

15.A.stay      B.play

C.survive     D.live

解析:活不了六个月。

答案:D

16.A.medicine        B.experiments

C.tests           D.treatment

解析:在接受治疗前,她要去看望她的孩子和孙子。take treatment接受治疗。

答案:D

17.A.traveled      B.cured

C.relaxed       D.flown

解析:她从来没有乘过飞机。flown是fly的过去分词。

答案:D

18.A.measure         B.prayer

C.step           D.question

解析:她作了特殊的祈祷。pray后接同源宾语prayer。

答案:B

19.A.see        B.lead

C.bring       D.help

解析:在入口处遇上并帮助她。

答案:D

20.A.told         B.sure

sidered      D.proud

解析:我肯定会帮助任何处于困境的人。

答案:B

 0  389485  389493  389499  389503  389509  389511  389515  389521  389523  389529  389535  389539  389541  389545  389551  389553  389559  389563  389565  389569  389571  389575  389577  389579  389580  389581  389583  389584  389585  389587  389589  389593  389595  389599  389601  389605  389611  389613  389619  389623  389625  389629  389635  389641  389643  389649  389653  389655  389661  389665  389671  389679  447090 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网