题目内容

Last week the American Medical Association voted, for the first time, to declare obesity(肥胖) a disease. How should the rest of us respond? When we meet obese people, should we cast them a knowing glance of concern and ask how they are doing? Should we send flowers and “get well soon” cards to obese family members and friends?

Should the U.S. declare war on obesity, as we once did on cancer?

If obesity truly is a disease, then over 78 million adults and 12 million children in America just got classified as sick. Yet many sensible people know that declaring obesity a disease is a mistake. Simply put, obesity is not a disease. To be sure, it is a risk factor for some diseases.

Yet everyone who is obese does not get sick, and many normal-weight people do not stay healthy. I have known slim people who took good care of themselves throughout their lives yet fell ill and died young. Others who exhibited no particular interest in their health and did not watch their weight lived to an old age. In most cases, we simply cannot tell from a person’s weight what lies ahead for them in life. Consider Winston Churchill. Though average in height, Churchill weighed up to 250 pounds. He smoked cigars and drank relatively heavily. He did not work out. Yet he became perhaps the most important statesmen of the 20th century and one of the greatest politicians in history. He lived to age 90.

Is obesity bad for people? For some, especially patients who are extremely overweight, the answer is almost certainly yes. Would many overweight people benefit from exercising more and eating less? Again, the answer is likely yes. But this does not make obesity a disease. Many people are not harmed by carrying extra pounds, some may actually benefit from it. For these reasons, we should be careful before labeling obese people diseased.

1.What can we learn from the third paragraph ?

A. Over 90 million Americans are more or less overweight.

B. People with good sense would agree with the declaration.

C. More Americans suffer from obesity than any other diseases.

D. Obesity is the leading cause of most deadly diseases.

2.By mentioning Winston Churchill, the author wants to ________.

A. tell us slim people are more likely to die young

B. show how successful an overweight person can be

C. prove overweight people are not necessarily unhealthy

D. encourage people not to care much about their way of living

3.What is the author’s attitude towards the American Medical Association’s declaration on obesity?

A. Favorable B. Uncaring

C. Disapproving D. Friendly

4.Where can we probably find the text?

A. A government report

B. A popular science magazine

C. A website about losing weight

D. A book about famous people

 

1.A

2.C

3.C

4.B

【解析】

试题分析:美国医学学会首次认可肥胖是一种疾病,这一说法引起了众多的反驳。

1.细节理解题。根据If obesity truly is a disease, then over 78 million adults and 12 million children in America just got classified as sick. 得知在美国一共有超过90million人或多或少有些肥胖。选A。

2.推理判断题。文章提到丘吉尔首相体重达250磅,爱吸烟酗酒,却活到了90岁。是想证明超重不会一定身体不健康,选C。

3.作者态度题。通过作者的举例和Yet everyone who is obese does not get sick, and many normal-weight people do not stay healthy. 肥胖的人们没有生病而很多体重正常的人没有保持住健康,得知作者观点是不同意。选C。

4.推理判断题。本文讲述的是健康的话题应该选自流行的科学杂志。选B

考点:科学研究类文章

练习册系列答案
相关题目

Here is the tour that’s voted “3rd best tour in London” on the Best Things to Do--TripAdvisor! Hairy Goat is the best and most original tour company in London.

Do you like walking around a city and discovering something that makes a great photo? London is full of interesting photo chances and maybe you need someone to lead you to them. The tour is perfect for team events,

families, groups of friends and school or college classes.

Bring: A fully charged camera and plenty of memory cards or film, a drink and wear comfortable walking shoes. Dress for three hours’ walking outside.

Price: ?45 per adult (18yrs and over), ?40 per child (12-15yrs) and full-time students (student ID required). Some tours to be booked and paid in advance. Please call or email for details. Please follow the links on the website or call Corinna at +44(0)7540832771.

Meet: Meet in front of the Royal Exchange Building at Bank Underground Station. Take Exit 3 or 4 from the underground station.

When: See the website for scheduled dates.

Duration: Three hours, at a comfortable walking pace.

Finish: By an underground station within the city. Location varies daily.

1.A family of four, including a son of 19 and a daughter of 13, should pay ________.

A. ?180 B.?175

C. ?170 D. ?160

2.According to the passage, the tour _________.

A. is intended for individuals only

B. takes three hours on a sightseeing vehicle

C. has been voted the best tour in London three times

D. offers chances to take great photos

3.According to the passage, which statement is NOT true?

A. Hairy Goat organizes the tour.

B. All the tours are not to be booked in advance.

C. People can go through the website to find the date.

D. The tour finishes at the same location every day.

4.The passage is written mainly to __________.

A. introduce the best thing to do in London

B. show more information about London

C. attract people to take the tour in London

D. encourage people to walk instead of driving

 

Although being famous might sound like a dream come true, today’s star, feeling like zoo animals, face pressures that few of us can imagine. They are at the center of much of the world’s attention. Paparazzi(狗仔队)camp outside their homes, cameras ready. Tabloids (小报) publish thrilling stories about their personal lives. Just imagine not being able to do anything without being photographed or interrupted for a signature.

According to psychologist Christina Villarreal, celebrities (famous people) worry constantly about their public appearance. Eventually, they start to lose track of who they really are, seeing themselves the way their fans imagine them, not as the people they were before everyone knew their names. “Over time,” Villarreal says, “they feel separated and alone.”

The phenomenon of tracking celebrities has been around for ages. In the 4th century B.C., painters followed Alexander the Great into battle, hoping to picture his victories for his admirers. When Charles Dickens visited America in the 19th century, his sold-out readings attracted thousands of fans, leading him to complain about his lack of privacy. Tabloids of the 1920s and 1930s ran articles about film-stars in much the same way that modern tabloids and websites do.

Being a public figure today, however, is a lot more difficult than it used to be. Superstars cannot move about without worrying about photographers with modern cameras. When they say something silly or do something ridiculous, there is always the Internet to spread the news in minutes and keep their “story” alive forever.

If fame is so troublesome, why aren’t all celebrities running away from it? The answer is there are still ways to deal with it. Some stars stay calm by surrounding themselves with trusted friends and family or by escaping to remote places away from big cities. They focus not on how famous they are but on what they love to do or whatever made them famous in the first place.

Sometimes a few celebrities can get a little justice. Still, even stars who enjoy full justice often complain about how hard their lives are. They are tired of being famous already.

1.It can be learned from the passage that stars today__________.

A. can no longer have their privacy protected

B. are often misunderstood by the public

C. spend too much on their public appearance

D. care little about how they have come into fame

2.What is the main idea of Paragraph 3?

A. Great heroes of the past were generally admired.

B. Well-known actors are usually targets of tabloids.

C. The problem faced by celebrities has a long history.

D. Works of popular writers often have a lot of readers.

3.What makes it much harder to be a celebrity today?

A. Inadequate social recognition.

B. Availability of modern media.

C. Lack of favorable chances.

D. Huge population of fans.

4.What is the author’s attitude toward modern celebrity?

A. Sincere B. Skeptical(怀疑的)

C. Sympathetic D. Disapproving

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网