题目内容
Here is the tour that’s voted “3rd best tour in London” on the Best Things to Do--TripAdvisor! Hairy Goat is the best and most original tour company in London.
Do you like walking around a city and discovering something that makes a great photo? London is full of interesting photo chances and maybe you need someone to lead you to them. The tour is perfect for team events,
families, groups of friends and school or college classes.
Bring: A fully charged camera and plenty of memory cards or film, a drink and wear comfortable walking shoes. Dress for three hours’ walking outside.
Price: ?45 per adult (18yrs and over), ?40 per child (12-15yrs) and full-time students (student ID required). Some tours to be booked and paid in advance. Please call or email for details. Please follow the links on the website or call Corinna at +44(0)7540832771.
Meet: Meet in front of the Royal Exchange Building at Bank Underground Station. Take Exit 3 or 4 from the underground station.
When: See the website for scheduled dates.
Duration: Three hours, at a comfortable walking pace.
Finish: By an underground station within the city. Location varies daily.
1.A family of four, including a son of 19 and a daughter of 13, should pay ________.
A. ?180 B.?175
C. ?170 D. ?160
2.According to the passage, the tour _________.
A. is intended for individuals only
B. takes three hours on a sightseeing vehicle
C. has been voted the best tour in London three times
D. offers chances to take great photos
3.According to the passage, which statement is NOT true?
A. Hairy Goat organizes the tour.
B. All the tours are not to be booked in advance.
C. People can go through the website to find the date.
D. The tour finishes at the same location every day.
4.The passage is written mainly to __________.
A. introduce the best thing to do in London
B. show more information about London
C. attract people to take the tour in London
D. encourage people to walk instead of driving
1.B
2.D
3.D
4.C
【解析】
试题分析:文章是一则旅游广告。文章主要介绍了三小时伦敦之旅所需携带的装备、旅行的费用、出发地点、旅行时长和结束地点等信息。
1.?45 per adult (18yrs and over), ?40 per child (12-15yrs)...”可知,18岁以上的人,每人45英镑,12-15岁的孩子,每人40英镑。一家四口人中,父亲、母亲和19岁的儿子各45英镑,13岁的女儿40英镑,加起来是175英镑,故选B。
2.Do you like walking around a city and discovering something that makes a great photo? London is full of...”可知,在此次伦敦之旅中,有很多地方都适合拍全家福或集体照,故选D。
3.Location varies daily.”可知,结束的地点每天都不一样,D项“每天旅行结束的地点都是一样的”是错误的,故选D。
4.Here is the tour that’s voted “3rd best tour in London” on the Best Things to Do...Hairy Goat is the best and most original tour company in London.”和第二段“Do you like walking around a city and discovering something that makes a great photo?...The tour is perfect for team events”可知,文章主要是吸引人们前往伦敦旅行,故选C。
考点:广告类短文阅读