题目内容
13.Online Money EarningYes you can earn money online without any investment or without anytime limit.I have many useful easy methods for earning easy money while we all spend our useful time on the Internet by surfing,chatting,downloading and other work.There is no need to stop any other work.We can earn with or without our daily routine.Here I tell you the complete method for online earning.
First Method
Earn money with"Bux.to".You can earn money through"Bux.to"by clicking on ads on"Bux.to"site.First you need to open an account at"Bux.to".
"Bux.To"is a new international and FREE English based service that allows advertisers to reach thousands of potential customers by displaying their ads on our"Surf Ads"page.An exact calculated percentage of all advertising income is paid to our members."Bux.to"makes money through advertising.
How you make money
You view websites in 30seconds through the"Surf Ads"page.Once the 30seconds is up,you'll either get a green tick(对号) sign or a red"x".The green tick sign means you've earned 0.01andthe"x"meansyouhavenotearnedmoneyforthevisit.You'llgetredx'swhenyouhavemorethanonewebsitesfromthe"SurfAds"pageopen.Whenthishappens,yougetnocredit.EarningsexampleYouclick10adsperday=﹩0.1020referrals(转送)click10adsperday=2.00
Your daily earnings=﹩2.10
Your weekly earnings=﹩14.70
Your monthly earnings=﹩63.00
How to get paid
If you have at least﹩10.00 accumulated,you can click on your account balance within your states area and it will meet your request.At present,it only makes payments through"AlertPay".It will soon be using other methods of payment.
AlertPay is the payment processing solution that we use to pay members.Your AlertPay address is the e-mail address you use to register with AlertPay.You can get a free AlertPay account at http://alertpay.com.
Method 2will publish soon…
40.What is the author's purpose of writing this passage?B
A.To tell an interesting story.B.To introduce a surprising way to earn money.
C.To solve a puzzling problem.D.To present an exciting research.
41.You can earn money byC.
A.chatting online B.advertising some products
C.clicking on advertisement D.choosing green ticks or x's
42.The underlined word "accumulated"can be replaced by"D".
A.wasted B.spent C.lost D.gathered
43.What can we know from the passage?C
A.You'll earn $0.10 if you click 1ad.
B.You'll get many green ticks if you have many websites open.
C.You can get your payments through AlertPay.
D.Your AlertPay account is not for free.
分析 本文属于广告类阅读,主要讲述的是一种在网上挣钱的好方法,就是通过点击广告来挣钱,文章还具体讲解了细节以及提款的方法.
解答 40.B 主旨大意题.根据文章第一段There is no need to stop any other work.We can earn with or without our daily routine.Here I tell you the complete method for online earning.可知本文讲述的是一种在网上挣钱的好方法,故选B.
41.C 细节理解题.根据文章第二段.You can earn money through"Bux.to"by clicking on ads on"Bux.to"site.可知我们可以通过点击广告的方法来挣钱.故选C.
42.D 推理判断题.根据本句If you have at least﹩10.00 accumulated,you can click on your account balance within your states area and it will meet your request.可知是指当你的账户里的钱积累到10.00美元的时候,你就可以提取了.故选D.
43.C 细节理解题.根据文章倒数第二段At present,it only makes payments through"AlertPay".It will soon be using other methods of payment.可知我们可以使用"AlertPay".来提款.故选C.
点评 做阅读理解时要快速的浏览全文,把握文章主旨大意,带着问题回到原文,寻找细节或概括相应的答案,最后要理清作者写作思路.
| Earn Money This Summer with Sunny Libraries! Do you have too much free time this summer vacation?Do you need a summer job to earn extra money?Do you want to be involved in your community (社区)?Sunny Area Library System (SALS) has job opportunities for high school students.These are good chances to get work experience. | |
| Book Theater brings children's book stories to life.It has shows at all Sunny Libraries.Applicants should enjoy performing in front of an audience and working with young children. Work Hours: Practice:Fridays 4:00pm-6:00pm Performance:Tuesdays 10:00am Rate of Pay:﹩16/performance | Computer Tutor helps guests to deal with technology problems,involving Internet searches and using the SALS Website to find materials.Applicants should have computer skills. Work Hours: Monday-Friday 9:00am-5:00pm Rate of Pay:﹩8/hour |
| Bookmobile helps the driver find the routes to libraries.The truck you work in is air-conditioned,and the driver is friendly.Applicants must be able to lift heavy boxes. Work Hours: Sunday and Friday 9:00am-4:00pm Rate of Pay:﹩10/hour | Reader Desk provides service with a smile while checking materials in and out to guests.Friendly attitude and ability to work on library data system required. Work Hours: Monday-Tuesday 8:00am-4:00pm Rate of Pay:﹩7.50/hour |
A.Book Theater B.Bookmobile
C.Computer Tutor D.Reader Desk
57.If you get the job of"Bookmobile",you are expected toB.
A.work with young children B.lift heavy boxes
C.check materials for guests D.repair computers
58.The purpose of the advertisement is toD.
A.attract students to libraries
B.raise money for libraries
C.introduce new books
D.offer job opportunities.