题目内容

【题目】根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。

W: Let’s watch the football match this afternoon, shall we?

M: 【1】

W: Yes, the match between Class 5 and Class 6. The two teams are a good match. I think they will have a close game.

M: 2 But the match has already been put off until next Saturday.

W: Is that so?

M: 3

W: Why has it been put off?

M: 4

W: But it is such a fine day! The sun is shining so brightly and there isn’t a cloud in the sky. There is not any sign of rain.

M: 5

【答案】

【1】B

【2】G

【3】A

【4】E

【5】D

【解析】

试题分析:关于一足球运动的交交际对话。

【1】B前文调到今天下午我们一起观看足球比赛吧。后文说到yes,可知此处是疑问的语气,所以答案是B。

【2】G前文提到比赛是在5班和6班之间展开的,他们都是不错的。后文有一but作为转折,可知此处与上文观点一致,所以答案是G。

【3】A 前文提到比赛推迟了,由下文可知对方并不知道,所以此处是说出实情,所以答案是A。

【4】E前文提到比赛为什么会推迟,此处应是比赛推迟的原因,即因为天气原因,所以答案是E。

【5】D前文提到天气不错,并没有下午的征兆,但不论怎样球赛终归是推迟了,所以答案是D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Every day we are adding more and more vacation ideas, destinations, tours, and articles. As you explore our website,you will find there is an ever-growing collection of things that will help make your vacation easier and more affordable.

We change our featured destinations very frequently so be sure to keep coming back to see what new ideas we have for your family vacation.We feature a different state,park, and city destination on the front page of the website.These change frequently, so be sure to sign up for our newsletter so you can be sure to keep up with all the new information.

Another great feature we are offering is Guest Articles.These may come from a travel professional,author, parent or child about their travel ideas or offers.These informative articles are great to read and are perfect for discovering valuable tips and tricks for the travel less stressful.Plus,in many articles you will discover some hidden gems(珍品)that you probably miss if you did not know about them.

One of the best things about our website is our ability to get you discounted Tours and Attraction Passes to the places you want to go most.This is a fantastic way to plan ahead and have your tours and passes paid for and pick them up before you leave your home.Now that is a helpful way to go.These programs can save you over 50%of what you could expect to pay when you arrive.And,we are adding new tours and programs every week.Be sure to check it out.

You can be sure we are working hard for you so that you can relax on your vacation. Let us do all the leg work for you so you can simply enjoy your family vacation!

1Which of the following shows the organization of the text?(P=Paragraph)

2What does the writer want to do by writing this text?

A.To give people tips on family vacations.

B.To offer travelers featured destinations.

C.To attract readers to surf a tourist website.

D.To introduce hidden gems for traveling.

3What can we learn from Guest Articles?

A.steps to sign up for the family vacation website.

B.Tips on keeping up with new travel information.

C.Tips and tricks for a comfortable trip.

D.Tricks for enjoying a free family vacation

4Which isn’t the benefit that the website brings to us?

A.We can get discounted Tours and Attraction Passes

B.We can get some information of new tours and programs

C.We can have our Passes in hand when starting off.

D.We can enjoy a family vacation with leg work.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网