题目内容
【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Look and feel better in 30 days, guaranteed!
Our proven workout system helps you reach your goals fast.
Many Americans are overweight for lack of physical activity. Many are struggling to lose weight, but most give up just within days. If you've struggled with diets and workout routines, only to feel like you aren't getting anywhere, our gym is for you! Take a moment to read this page to find out what we can do for you.
Let us help you
※ Reach your fitness goals quickly and safely
※ Work out in a comfortable environment
※ Look and feel great
※ Get the results you've been looking for
Have you tried dieting and working out, only to be let down? Do you have trouble pulling yourself to the gym every day? Our program is designed for the “average Joe or Jane” to be able to lose weight and keep it off, with a combination of nutrition, motivation, and fitness.
Our fitness method
Our workout system will ensure that you lose weight and build muscles quickly and safely. We have developed a workout that targets all the right muscle groups, while at the same time burning unwanted fat. Our experienced trainers can help you with nutrition in between workouts to allow you to reach your goals faster. Nutrition is a big part of getting fit; don't overlook it!
If working out on your own hasn't produced the type of results you want, that's why we're here. Join today! We charge $500 for each membership, but people who join our gym today can get a 20 percent discount. Those who join in the following week can get a 10 percent discount. For more information, please click here.
(1)Many Americans fail to lose weight probably_____________
A.they lack confidence
B.they do exercise alone
C.they are under great pressure
D.they don't get enough exercise
(2)From the text, we can learn that if you join the gym, ___________
A.you will lose weight safely but slowly
B.you will struggle with workout routines
C.you will be advised to pay attention to nutrition
D.you will be advised to have nothing in between workouts
(3)How much do a couple have to pay if they join the gym today?
A.$ 800
B.$500
C.$ 900
D.$1,000
(4)This text is most probably taken from a ___________
A.newspaper
B.magazine
C.website
D.textbook
【答案】
(1)D
(2)C
(3)A
(4)C
【解析】这是网上的一个健身俱乐部为招收会员做的广告,为吸引想追求美的会员宣传自己的一些优势、价格等信息。
(1)细节理解。根据文章第二段Many Americans are overweight for lack of physical activity.可知许多美国人超重是因为缺乏锻炼。故选D。
(2)推理判断。根据文章倒数第二段Nutrition is a big part of getting fit; don't overlook it!可知营养是健身的一个重要组成部分,千万别忽视!以及文章倒数第三段Our program is designed for the“average Joe or Jane”to be able to lose weight and keep it off, with a combination of nutrition, motivation, and fitness.也表明我们的减肥训练计划结合了营养、动力和健康。故选C。
(3)推理判断。根据文章最后一段We charge $500 for each membership, but people who join our gym today can get a 20 percent discount.可知每人收费500美元,如果今天加入有20%的折扣,即一个人今天加入收费400美元,所以题目问 a couple即两个人今天加入收费多少。故选A。
(4)推理判断。A. Newspaper报纸;B. Magazine杂志;C. Website网站 D. Textbook教科书。文章最后一句For more information, please click here.要想知道更多的信息,请点击这里,从而得知是点击网站上的网页。故选C。