题目内容
【题目】Blogit is the first online subscription(订阅) network connecting individual readers and writers.As Blogit grows, amazing things are happening.A friendly, active community has formed: readers are finding writers they enjoy; strangers are becoming friends; old classmates are running into one another; even romances are blossoming.And popular writers have already earned more than $1,000 on Blogit each month.
Want to try? First of all, Blogit lets writers easily realize their dreams to write.Writers get their own writing space, where they are free to write on any topic, whenever they want: from opinion and observation to novel and poetry.Secondly, writers experience the excitement of knowing they are read, and enjoy gradually gaining a loyal(忠实的) following.It' s simple for writers to find readers on Blogit, since there is a various, worldwide audience of people, waiting to read and comment ----right now.
You never know whom you might meet on Blogit.Whether writers are looking for a quiet readership or are hungry for a spirited discussion, they will find it on Blogit. Many writers even have readers who have become new friends. Blogit member introduction appear on many of the top Internet search engines, which allows writers to publicize (宣传)their identity and helps increase their number of readers.
Thanks to modern technology, writers get everything they need to begin.They can even make additional choices, to add pictures and select different styles, for example.There is nothing to install(安装), and no special software is needed.As Blogit grows, we are upgrading(更新)our systems and adding new features(专题节目) requested by members.We do our best to help members, replying to most questions within one business day.
I invite you to try Blogit today.Here' s my promise: if you find that you aren't being read on Blogit, simply cancel(取消) your subscription and you will not be charged again.It' s quick and easy to sign up.If you sign up now, you’ll get all of Blogit’s benefits for only $12.95 per month.You can start to be read and begin earning money directly!
【1】We can learn from the first paragraph that Blogit is __________.
A.a website on which people can make friends
B.located at a small community
C.a website which makes no money
D.developing fast
【2】What is Blogit doing to meet writers’ needs according to the passage?
A.Replying to most questions every day.
B.Upgrading its system regularly.
C.Giving writers special software to install.
D.Choosing different topics for readers
【3】The author’s purpose in writing this passage is to _________.
A.tell people a good way to make money online
B.offer some information about Blogit
C.attract people to sign up for Blogit
D.guide people to realize their dream to write
【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
【解析】
试题分析:本文介绍Blogit的益处,吸引人们去报名加入Blogit。
【1】D推理判断题。纵观第一段,特别是最后一句popular writers have already earned more than $1,000 on Blogit each month. 受欢迎的作家每月在Blogit上已经赢得了1000多美元,可知Blogit发展很快。故选D。
【2】B细节理解题。根据第四段最后两句As Blogit grows, we are upgrading(更新)our systems and adding new features(专题节目) requested by members.We do our best to help members, replying to most questions within one business day.为了满足作者的需要,有规律地升级系统。故选B。
【3】C目的意图题。根据最后一段,特别是最后两句If you sign up now, you’ll get all of Blogit’s benefits for only $12.95 per month.You can start to be read and begin earning money directly!可知作者的目的是为了吸引人们去报名加入Blogit。故选C。