题目内容
【题目】阅读理解The Square
Jack Dorsey, the co-inventor of Twitter, is promoting his latest invention called the Square. The square is a small plug-in attachment to your mobile phone that allows you to receive credit card payments.
The idea starting from Dorsey's friend Jim McKelvey who was unable to sell some glass work to a customer because he couldn't accept a particular card being used.
Accepting credit card payments for something you're selling isn't always easy, especially if you are mobile like a tradesman, or delivery service at a trade show.
This latest invention uses a small scanner that plugs into the audio input item on a mobile device. It reads information on a credit card when it is swiped(刷卡). The information is not stored on the device but sent over secure channels to banks. It basically makes any mobile phone a cash register for accepting card payments.
As a payer, you receive a receipt via email that can be instantly accessed securely online. You can also use a text message to authorize payment in real time. Retailers can create a payer account for their customers which speeds the payment process. For example, a cardholder can assign a photo to their card so their photo will appear on the phone for visual identity confirmation. Mobile devices with touch screens will also allow you to sign for goods.
There are no contracts, monthly fees, or hidden costs to accept card payments using Square and it is expected the plug-in attachment will also be free of charge.
As with Twitter, it's expected that Dorsey will direct the company based upon feedback from users. Square Inc. has offices in San Francisco, Saint Louis and New York and is currently beta testing the invention with retailers in the United States.
(1)Why is Jack Dorsey promoting his latest invention?
A.To test a plug-in attachment.
B.To identify a particular credit card.
C.To sell some glass work to a customer.
D.To allow people to receive credit card payments.
(2)What can we infer from Paragraph 4?
A.The service performs only on special mobile phones.
B.The latest invention is just a small scanner.
C.The Square contains information on a credit card.
D.It is safe for your information to be sent to banks.
(3)How can a cardholder receive a receipt?
A.By email online.
B.By oral message.
C.By a payer account.
D.Over safe channels to banks.
(4)What does the writer imply in the last paragraph?
A.The invention may be used in the future.
B.The Square has already put into use widely.
C.The invention hasn't been tested these days.
D.The Square is popular among people in the US.
【答案】
(1)D
(2)D
(3)A
(4)A
【解析】本文是一篇说明文,介绍一种移动支付服务The Square。它使得消费者、商家可以在任何地方进行付款和收款,并保存相应的消费信息,从而大大降低了刷卡消费支付的技术门槛和硬件需求。
(1)考查细节理解。根据第一段内容可知Jack Dorsey正在推销他的最新发明The Square,是因为The Square能让人们收到信用卡支付,故选D。
(2)考查推理判断。根据第四段中的”The information is not stored on the device but sent over secure channels to banks. “这些信息并不存储在设备上,而是通过安全加密通道发送给银行 ,可推断信息发送给银行是安全的,故选D。
(3)考查细节理解。根据第五段中的”As a payer, you receive a receipt via email that can be instantly accessed securely online.“可知持卡者可以通过在线邮箱收到收据,故选A。
(4)考查推理判断。根据最后一段中的"...is currently beta testing the invention with retailers in the United States."可知美国的零售商当前正在测试这个服务。故这种发明将来可能被使用,故选A。
【题目】选词填空
go through in the end give in come to power get along with judge from care about set up lose heart as if |
(1)The patient opened his mouthto say something.
(2)We should always understand our parents, who usuallyour study and life.
(3) your accent, I guess you must be from the south.
(4)The government has increased the tax twice ever since it .
(5)Janeto her curiosity and tore opened the letter which was for her sister.
(6)Mary found her new boss, who is bad-tempered, difficult.
(7)You can't imagine the trouble he hadthe company of his own.
(8)It's normal for teenagers to get rebellious (叛逆) and it's a stage we all .