题目内容
20.Boston school officials plan to notify parents at four schools that their children may have drunk water tainted with lead from drinking fountains that were mistakenly turned on before water testing was complete.The fountains were active for as little as several hours to as long as three weeks.
Boston Public Schools recently launched a 300,000project to repair and upgrade plumbing(管道系统) so that fountain water could be restored at six buildings that had been using bottled water.
The facilities were selected for the pilot program because prior tests indicated lead levels that were below state and federal standards,school officials said.
However,testing conducted in recent months found elevated lead levels in at least one fountain at four of the six schools,namely Mather Elementary School in Dorchester,Lee K-8School in Dorchester,Curley K-8School in Jamaica Plain,Another Course to College in Brighton.Lead contamination was also found at a fifth school,but officials don't believe anyone drank from the fountains.
School officials had previously told The Globe that none of the new fountains had been turned on since being installed.But they had learned in recent days that the fountains had been mistakenly activated,they said Wednesday.
Officials blamed a lack of communication between employees of the school district's facilities department and a third-party contractor.
The fountains are now shut off in all six schools.Bottled water is being provided there instead,officials said.
The four schools where children may have drunk water with high lead levels are:Mather Elementary School,Lee K-8School,Curley K-8School,and Another Course to College.
"BPS is communicating with families at the schools about these circumstances and their options if they are concerned about potential exposure to lead in drinking water,"said a statement from Boston Public Schools.
School officials said automated phone calls were to be made to families at the affected schools Thursday afternoon and that letters would also be mailed home.
In the meantime,school officials continue to investigate why water from the new fountains has high lead levels,a process that may cause the project to run over budget.
Officials had hoped the new fountains would produce long-term savings by allowing the schools to drop their costly reliance on bottled water.Most Boston schools use bottled water because of past lead concerns.The city expects to spend $415,000this school year alone to provide bottled water.
Four other schools that were still using tap water were recently found to have high lead levels in fountains.The affected fountains were shut off and replaced with bottled water.
Children are particularly vulnerable when it comes to lead.Exposure has been linked to IQ deficits,shortened attention spans,behavioral problems,hearing damage,stunted growth,and lowered birth weight.
Officials said they were also contacting parents at Trotter Innovation School in Dorchester and Boston Green Academy in Brighton,the two other schools in the fountain restoration project.
At Trotter,high lead levels were found,but officials believe no one drank from the fountains.At Boston Green Academy all six fountains tested had lead levels below the state's standards.
61.Which of the following is TRUE according to the passage?A
A.The fountains involved in the incident are now no longer in use.
B.None of those newly-installed fountains have yet been turned on so far.
C.Long term exposure to high lead levels can damage one's immune system.
D.Fountains tested in all six schools had lead levels above state standards.
62.According to the passage,what will make the project overspend budget money?A
A.To find out actual causes of high lead levels
B.To launch and upgrade plumbing in schools
C.To have fountains replaced with bottled water
D.To pay health services staff to answer questions
63.The officials had fountain restoration project carried out for the purpose ofD.
A.boycotting bottled water
B.lowering lead levels
C.using new fountains
D.cutting expenses
64.The passage is written mainly toC.
A.disclose the problem of high lead-level fountain water
B.warn kids of potential danger of drinking fountain water
C.report lead-affected water found at Boston schools
D.urge official to accelerate the fountain restoration project.
分析 本文讲述的是波士顿部分中学装设的自来水管道发现铅污染的相关事件报告.
解答 61.A.细节理解题.根据第8段"The fountains are now shut off in all six schools."现在所有六所学校都关闭了喷泉,可以得知A选项为正确答案.另外,根据第6段"But they had learned in recent days that the fountains had been mistakenly activated,they said Wednesday."喷泉被错误的开启,判断B选项错误.另外,倒数第3段所谈及的铅超标的危害没有提到免疫系统损坏,所以C选项错误.还有,根据最后一段的"At Boston Green Academy all six fountains tested had lead levels below the state's standards."所有6个喷泉测试的铅含量都低于国家标准,判断D选项错误. 故选A.
62.A.细节理解题.根据第12段"In the meantime,school officials continue to probe why water from the new fountains has high lead levels,a process that may cause the project to run over budget."同时,学校官员继续调查为什么从新的喷泉高含量的铅水,这一过程可能会导致该项目超出预算,可以得知选A.
63.D.细节理解题.根据第13段第1-2行"Officials had hoped the new fountains would produce long-term savings by allowing the schools to drop their costly reliance on bottled water."官员们曾希望新的喷泉能让学校降低对瓶装水的依赖,从而节省长期的开支.可以得知选D.
64.C.主旨归纳题.综合全文内容理解可知该篇文章报道的是"更多的波士顿学校发现饮用水铅污染".故选C.
点评 本篇文章主要是细节理解方面的题型,需要考生通过跳读迅速找到对应的句子进行详细理解,句子的理解可以结合上下文意思,通过逻辑推理得到.
TV Ears has helped thousands of people with various degrees of hearing loss hear the television clearly without turning up the volume(音量) and now it's better and more affordable than ever!With TV Ears wireless technology,you set your own headset volume,while other TV listeners hear the television at a volume level that's comfortable for them.You can even listen through the headset only and put the TV on mute(静音) if the situation calls for a quiet environment-maybe the baby is sleeping.Or perhaps you are the only one who is interested in listening to the ballgame.
TV Ears patented technology includes a revolutionary(突破性的) noise reduction(减少) ear tip,not used in any other commercially available headset.This tip reduces outside noise so that television dialogue is clear and understandable.Get the technology that has proven to help the most demanding customers.That's why TV Ears has earned the trust and confidence of audiologists(听觉学家) nationwide as well as world-famous doctors.
| Doctor Recommended(推荐) TV Ears! "My wife and I have used TV Ears almost daily for the past two years and find them a great help in our enjoyment of television.As a retired ear doctor,I heartily recommend TV Ears to people with normal hearing as well as those with hearing loss." -Robert Forbes,M.D,CA |
| Customer Recommended TV Ears! "Now my husband can have the volume as loud as he needs and I can have the TV at my hearing level.TV Ears is so comfortable that Jack forgets he has them on!He can once again hear and understand the dialogue." -Darlene & Jack B,CA |
Special Offer-Now 59.95.
If you're not satisfied,return it.
Money-back guarantee!
Call now!800-123-7832
21.TV Ears helps youB.
A.improve your sleeping quality
B.listen to TV without disturbing others
C.change TV channels without difficulty
D.become interested in ballgame programs
22.What makes TV Ears different from other headsets?B.
A.It can easily set TV on mute
B.It has a new noise reduction ear tip
C.Its headset volume is adjustable
D.It applies special wireless technology
23.This advertisement is made more believable byA.
A.using recommendations
B.offering reasons for this invention
C.providing statistics
D.showing the results of experiments.
| A. | against | B. | beyond | C. | within | D. | below |