题目内容
8.Habits of Highly Effective StudiesSome people believe that really successful students are just born that way,However,most of the successful students achieve their success by developing and applying effective study habits.The following are the top study habits used by highly successful students.
(36)B
Successful students make a study plan throughout the week when they are going to complete their studying tasks--and then they carry it out.Students who study irregularly typically do not perform as well as students who have make a study plan.
Always go over your notes before starting an assignment(作业).
Obviously,before you can review your notes you must first have notes.(37)C Before you start each study session and before you start a particular assignment,go over your notes thoroughly to make sure you know how to complete the assignment correctly.
Start with the most difficult subject first.
As your most difficult assignment or subject will require the most of your effort and mental energy,you should start with it first.Once you've completed the most difficult work,it will be much easier to complete the rest of your work.(38)G
Make sure you concentrate while you're studying.
If you are disturbed(打搅)while you're studying,it is most likely to contribute to a vey ineffective studying.(39)F
Use study groups effectively.
Ever heard the phrase"two heads are better than one"?(40)EWorking in groups enables you to get help from other students when you're struggling to understand a concept,complete assignments more quickly,and help both the other students and yourself to understand the subject matter.
A.Have a specific goal.
B.Plan when you're going to study.
C.Always make sure to take good notes in class.
D.Effective students use study groups effectively.
E.Well,this can be especially true when it comes to studying.
F.Before you start studying,find a place where you won't be disturbed.
G.Beginning with the most difficult work will greatly improve the effectiveness.
分析 文章讲述 了成功的学习者具备的一些学习方法.
解答 36-40BCGFE
36.B 细节题.根据下句Successful students make a study plan throughout the week when they are going to complete their studying tasks可知,成功的学生在完成学习任务时都制定学习计划,对应了选项B.
37.C 细节题.根据before you can review your notes you must first have notes可知,在复习笔记之前,你最好有笔记,建议我们要做好笔记,故选C.
38.G 细节题.该段的标题是Start with the most difficult subject first.,建议我们要从难的科目开始,故选G.
39.F 细节题.根据上句If you are disturbed(打搅)while you're studying,it is most likely to contribute to a vey ineffective studying可知,如果学习时被打扰了,很可能学习效率低下,建议我们要找一个不被打扰的地方学习,故选F.
40.E 细节题.该段标题Use study groups effectively.利用团体学习效率更好,第一句Ever heard the phrase"two heads are better than one"?"三个臭皮匠胜过一个诸葛亮",在学习时尤其重要,故选E.
点评 做这种题时,考生应在通读全篇短文的基础上,把握各部分之间的逻辑关系,前后照应,注意文中的"链条",充分理解短文的内容,使补全后的短文思想通顺,前后连贯,且符合英美人的语言表达方式.
| A. | ordinary | B. | common | C. | universal | D. | general |
AND ENJOY A FREE*FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!
With a registration fee of just 50 per child,children under the age of 12 can join Eagle Airways'FLY TO THE MOON CLUB as members.
They can then enjoy the same benefits on board Eagle Airways'newest Boeing-797 to any destination in the world!
BENEFITS YOU CAN'T MISS!
•A free*flight to any destination in Asia
•30% off any course at Tanya Language School
•20% off any purchase made at Ruby Bookstore
•A free notebook with every purchase above 50 at Starlight Stationery
•A free bowl of dessert for a family of four at Don's Diners with every set dinner ordered
•A birthday gift on your child's birthday
•A free album containing pictures taken during the journey
All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family!**Insurance is issued by Live Life Insurance Group.
10% OFF ALL BOOKINGS
for departures from 5 to 11 September 2015
*Child must be accompanied by two paying adults.
**Terms and conditions apply.
25.One of the benefits mentioned in the advertisement isC.
A.a free flight to any destination in the world
B.30% off any book purchased at Ruby Bookstore
C.a discount on any course at Tanya Language School
D.a free bowl of dessert at any restaurant at the airport
26.Which of the following bookings may receive the most benefits?D
A.
| Booking date | Departure date |
| September 13 | September 18 |
| Booking date | Departure date |
| September 2 | September 12 |
| Booking date | Departure date |
| August 15 | September 4 |
| Booking date | Departure date |
| August 16 | September 8 |
A.You need to pay $50to sign up a child for the club.
B.Club members enjoy free travel insurance for any flight.
C.The advertisement is intended for students of all ages.
D.Any child must be accompanied by at least one paying adult.