题目内容
More than great drinks, great rewards
Enjoy all the benefits and more with your membership to our Loyalty Program!
Whenever you pay with your membership account, you’ll earn a Star.
Collect more Stars, earn more rewards.
Three ways to join us
Buy a Starbucks Card handy to create an account
Track your Stars online or through the mobile app, and we’ll send an email when you’ve earned a reward.
You can also join from your phone.
Download the Starbucks? App.
One of the most exciting benefits of being a member is using our mobile app to:
pay for purchases; view your Stars and rewards; access iTunes? Pick of the Week; see current offers.
Or you can join with specially marked coffee purchased at the grocery store.
Enter your Starcode (limit 2 per day).
Look for the Starcode symbol on specially marked Starbucks? products where you buy groceries.
Three levels with increasingly greater rewards
To reach each level in our Loyalty Program, you need to collect more Stars. (Remember, to earn a Star you must pay with a registered Starbucks Card.)
Welcome level
To earn your first rewards, just register a Starbucks Card.
Birthday drink or treat on us; birthday coupon (优惠券) for 15% off a purchase at StarbucksStore.com.
Green level
Collect 5 Stars within 12 months and you’ll be in the Green level.
? What is included in the Welcome level plus
? Free in-store refills (续杯) on hot or iced brewed coffee or tea
Gold level
Collect 30 Stars within 12 months and you’re at the Gold level.
? What is included in the Green level plus
? A free food or drink item after another 12 Stars earned
? Personalized Gold Card
1.Which of the following is a way you can apply for membership?
A. To enter a Starcode from specially marked Starbucks? products.
B. To buy a Starbucks Card over the phone.
C. To update the Starbucks? App from the official website.
D. To buy a drink at a Starbucks on weekends.
2.With the Starbucks? App, you can _______.
A. change the prices B. earn a Star
C. pay for rewards D. view current offers
3. With a Starbucks Card of Green level, you will get _______.
A. a free cake B. personalized Green Card
C. free in-store refills D. all purchases 15% off
1.A
2.D
3.C
【解析】
试题分析:想要体验星巴克更多美味的饮料吗?有银星级会员(Welcome Level)、玉星级会员(Green Level) 和金星级会员(Gold Level)。 赶快成为星享俱乐部会员,开始您的惊喜之旅吧!
1.细节理解题。根据“Or you can join with specially marked coffee purchased at the grocery store.
Enter your Starcode (limit 2 per day).Look for the Starcode symbol on specially marked Starbucks? products where you buy groceries.”可知,加入会员的第三种方法就是找带有星巴克标志的产品 。因此选A。
2.细节理解题。由“One of the most exciting benefits of being a member is using our mobile app to:
pay for purchases; view your Stars and rewards; access iTunes? Pick of the Week; see current offers.”可知,星巴克应用可以查看当前提供的服务 ,故选D。
3.文章“? Free in-store refills (续杯) on hot or iced brewed coffee or tea”可知,绿色会员可以享受免费续杯。故选C。
考点:广告类短文阅读。
Eco reading We offer new, used and out-of-print books, supplied by over 3,000 people from 50 countries.We ship your order directly to you.We also take in used books from schools, libraries, students—anyone with old books—and resell them at low prices.If you order on the Internet, you will get 20% off the cost of your entire order. |
Name Your Music Name Your Music carries personalized music CDs for kids.The songs have a lot of styles, and most of them are familiar to your kids.Every song has a child’s name and they’ll be excited to hear their own name come up in the song.We also do several names on one CD, which is designed for a family with more than one kid. |
Fast Flower It was founded over 77 years ago.We are sure that your order will be filled and sent the same day by a local fast flower shop to your total satisfaction.All of our flowers are put in safe containers.We provide many types of gifts for every holiday.We have over 16,000 member shops throughout the U.S.With the largest flower-sending network, we promise to fill your order within 24 hours. |
Down To Earth Fun Personalized toys can be found at Down To Earth Fun which is owned and run by a work-at-home mother.With over 90% of our toys made in the USA, we offer good service to those who are searching for safe toys.If you are looking for special, high quality toys for a child, Down To Earth Fun is the place for you. |
1.If you buy books from Eco Reading, you can _______.
A.get to know a lot of teenage students.
B.select textbooks in fifty languages
C.make small savings by ordering online.
D.spend little time finding what you want
2.In what way is Fast Flower different from the other three shops?
A.It provides safe and beautiful products.
B.It provides chances of replacing containers.
C.It offers gift packaging on holidays.
D.It offers a quick door-to-door service.
3.Both Name Your Music and Down To Earth Fun try to _______.
A.start a well-known business B.meet the needs of kids
C.work to save the earth D.help busy working moms
4.The passage is most probably .
A.an advertisement B.a news report
C.a notice D.a survey paper