题目内容

Eco reading

We offer new, used and out-of-print books, supplied by over 3,000 people from 50 countries.We ship your order directly to you.We also take in used books from schools, libraries, students—anyone with old books—and resell them at low prices.If you order on the Internet, you will get 20% off the cost of your entire order.

Name Your Music

Name Your Music carries personalized music CDs for kids.The songs have a lot of styles, and most of them are familiar to your kids.Every song has a child’s name and they’ll be excited to hear their own name come up in the song.We also do several names on one CD, which is designed for a family with more than one kid.

Fast Flower

It was founded over 77 years ago.We are sure that your order will be filled and sent the same day by a local fast flower shop to your total satisfaction.All of our flowers are put in safe containers.We provide many types of gifts for every holiday.We have over 16,000 member shops throughout the U.S.With the largest flower-sending network, we promise to fill your order within 24 hours.

Down To Earth Fun

Personalized toys can be found at Down To Earth Fun which is owned and run by a work-at-home mother.With over 90% of our toys made in the USA, we offer good service to those who are searching for safe toys.If you are looking for special, high quality toys for a child, Down To Earth Fun is the place for you.

1.If you buy books from Eco Reading, you can _______.

A.get to know a lot of teenage students.

B.select textbooks in fifty languages

C.make small savings by ordering online.

D.spend little time finding what you want

2.In what way is Fast Flower different from the other three shops?

A.It provides safe and beautiful products.

B.It provides chances of replacing containers.

C.It offers gift packaging on holidays.

D.It offers a quick door-to-door service.

3.Both Name Your Music and Down To Earth Fun try to _______.

A.start a well-known business B.meet the needs of kids

C.work to save the earth D.help busy working moms

4.The passage is most probably .

A.an advertisement B.a news report

C.a notice D.a survey paper

1.C

2.D

3.B

4.A

【解析】

试题分析:这是广告类应用文。主要推荐了书本、音乐、鲜花以及礼品等物品或服务。

1.细节理解题。根据第一则广告中的最后一句If you order on the Internet, you will get 20% off the cost of your entire order.可知,如果从网上购买,则可以享受八折。故选择C。

2.细节理解题。根据第三则广告中的We are sure that your order will be filled and sent the same day by a local fast flower shop to your total satisfaction.以及With the largest flower-sending network, we promise to fill your order within 24 hours.可知,该公司的速度是非常快的。故选择D。

3.细节理解题。根据第二则广告中的Name Your Music carries personalized music CDs for kids.以及第四则广告中的If you are looking for special, high quality toys for a child, Down To Earth Fun is the place for you.可知,这两者的相似处是都是满足了孩子的要求。故选择B。

4.推理判断题。根据对整篇文章的阅读以及文章中带有鲜明的目的性的话语可知,这是一则广告,力劝读者购买其物品或服务。故选择A。

考点:考查广告类应用文阅读

练习册系列答案
相关题目

More than great drinks, great rewards

Enjoy all the benefits and more with your membership to our Loyalty Program!

Whenever you pay with your membership account, you’ll earn a Star.

Collect more Stars, earn more rewards.

Three ways to join us

Buy a Starbucks Card handy to create an account

Track your Stars online or through the mobile app, and we’ll send an email when you’ve earned a reward.

You can also join from your phone.

Download the Starbucks? App.

One of the most exciting benefits of being a member is using our mobile app to:

pay for purchases; view your Stars and rewards; access iTunes? Pick of the Week; see current offers.

Or you can join with specially marked coffee purchased at the grocery store.

Enter your Starcode (limit 2 per day).

Look for the Starcode symbol on specially marked Starbucks? products where you buy groceries.

Three levels with increasingly greater rewards

To reach each level in our Loyalty Program, you need to collect more Stars. (Remember, to earn a Star you must pay with a registered Starbucks Card.)

Welcome level

To earn your first rewards, just register a Starbucks Card.

Birthday drink or treat on us; birthday coupon (优惠券) for 15% off a purchase at StarbucksStore.com.

Green level

Collect 5 Stars within 12 months and you’ll be in the Green level.

? What is included in the Welcome level plus

? Free in-store refills (续杯) on hot or iced brewed coffee or tea

Gold level

Collect 30 Stars within 12 months and you’re at the Gold level.

? What is included in the Green level plus

? A free food or drink item after another 12 Stars earned

? Personalized Gold Card

1.Which of the following is a way you can apply for membership?

A. To enter a Starcode from specially marked Starbucks? products.

B. To buy a Starbucks Card over the phone.

C. To update the Starbucks? App from the official website.

D. To buy a drink at a Starbucks on weekends.

2.With the Starbucks? App, you can _______.

A. change the prices B. earn a Star

C. pay for rewards D. view current offers

3. With a Starbucks Card of Green level, you will get _______.

A. a free cake B. personalized Green Card

C. free in-store refills D. all purchases 15% off

Sparrow is a fast-food chain with 200 restaurants. Some years ago, the group to which Sparrow belonged was taken over by another company. Although Sparrow showed no sign of declining, the chain was generally in an unhealthy state. With more and more fast-food concepts reaching the market, the Sparrow menu had to struggle for attention. And to make matters worse, its new owner had no plans to give it the funds it required.

Sparrow failed to grow for another two years. Until a new CEO, Carl Pearson, decided to build up its market share. He did a survey, which showed that consumers who already used Sparrow restaurants were extremely positive about the chain, while customers of other fast-food chains were unwilling to turn away from them. Sparrow had to develop a new promotional campaign.

Pearson faced a battle over the future of the Sparrow brand. The chain’s owner now favored rebranding Sparrow as Marcy’s restaurants. Pearson resisted, arguing for an advertising campaign designed to convince customers that visits to Sparrow restaurants were fun. Such an attempt to establish a positive relationship between a company and the general public was unusual for that time. Pearson strongly believed that numbers were the key to success, rather than customers speeding power. Finally, the owner accepted his idea.

The campaign itself changed the traditional advertising style of the fast-food industry. The TV ads of Sparrow focused on entertainment and featured original songs performed by a variety of stars. Instead of showing the superiority of a specific product, the intension was to put Sparrow in the hearts of potential customers.

Pearson also made other decisions which he believed would contribute to the new Sparrow image. For example, he offered to lower the rent of any restaurants which achieved a certain increase in their turnover (营业额).

These efforts paid off, and Sparrow soon became one of the most successful fast-food chains in the regions where it operated.

1.Which was one of the problems Sparrow faced before Pearson became CEO?

A. The number of its customers was declining

B. Its customers found the food unhealthy

C. It was in need of financial support

D. Most of its restaurants were closed

2.What does the underlined word “them” in Paragraph 2 refer to?

A. customers of Sparrow restaurants

B. Sparrow restaurants

C. customers of other fast-food chains

D. other fast-food chains

3.For what purpose did Pearson start the advertising campaign?

A. To build a good relationship with the public.

B. To stress the unusual tradition of Sparrow.

C. To learn about customers’ spending power.

D. To meet the challenge from Marcy’s restaurants.

4.What was Pearson’s achievement as a CEO?

A. He managed to pay off Sparrow’s debts.

B. He made Sparrow much more competitive.

C. He helped Sparrow take over a company.

D. He improved the welfare of Sparrow employees.

A large number of women in Western European countries wish that they were born men. The number is said as high as 60% in West Germany.

“Women often wish that they had the same chance as men have, and believe it is still men’s world,” said Dr James Holden, one of the scientists who did the study.

Anne Harper has a very good job for an international oil company. She also believes in “Women’ s Liberation(解放)”.

“I don’t wish that I were a man,” she says, “and I don’t think many women do. But I do wish that people would stop looking down upon us women. At work, for example, we often do the work that men do but get paid less. There are still a lot of jobs that are usually the best ones and open only to men. If you’re a man, you have a much better chance of leading an exciting life. How many women pilots are there ... or engineers or scientists?”

1.What can we learn from the first paragraph?

A. 60% women in West Germany wish that they were born men.

B. Most women in Western European countries wish that their babies were all boys.

C. 60% Western European women wish that they were born men.

D. 60% Western European women who wish that they were born men are from West Germany.

2.“It is still men’s world.” means “______.”

A. There’re more men than women in the world

B. There’re more men scientists or engineers than women scientists or engineers in the world

C. Women have not been given the same chance as men

D. Women cannot live without men

3.Anne Harper considers that women should ______.

A. be well paid B. live a better life than men

C. be really liberated D. get better jobs than men

4.Anne Harper doesn’t wish that she were a man because she ______.

A. has got a very good job

B. isn’t looked down upon by anyone

C. does the work that a man can’t do

D. believes in “Women’s Liberation”

5.Which is not true about Anne Harper?

A. Anne Harper has a very good job for an international oil company

B. she is one of the scientists who did the study.

C. She believes in “Women’ s Liberation.”

D. She doesn’t want to be a man.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网