题目内容

【题目】Bridges House Hotel

Bridges House Hotel is a hotel in the centre of Delft and has shops and museums next door. There are many restaurants in the area where you can eat a lovely dinner in the evening. The market square is within easy walking distance. The comfortable rooms are all uniquely decorated and have a splendid bathroom. Air conditioning and free Wi-Fi are available. There are extra long beds for your convenience.

Breakfast is served in the hotel lounge. In the evenings, guests can have a drink here as well.

Hotel Juliana

Just a 5-minute walk from the centre of Delft, this friendly family hotel is close to everything and offers comfortable rooms at an affordable price. The main priority(优先权) is to provide you with quality service through personal attention and by creating a pleasant atmosphere.

This hotel is also conveniently located near the Technical University of Delft. Other cultural spots and a series of bars and restaurants are just a stroll away.

Shanghai Hotel

This unique hotel features Chinese-style decoration and an elegant bar. Shanghai Hotel is located next to the A13 highway, only a 10-minute drive from Delft city centre. It offers free on-site parking.

Each of the rooms at Shanghai Hotel includes flat-screen cable TV, a desk and tea/coffee making facilities plus a refrigerator. The comfortable modern bathrooms have a shower, a hairdryer and free makeup.

Hotel de Koophandel

Located on the central Beesten Market, Hotel de Koophandel is surrounded by cafes and restaurants in the heart of Delft. In the breakfast room, you can enjoy various breads, toasts, cereals, eggs and fruits in the morning.

The comfortable and uniquely decorated rooms are equipped with a private bathroom and free Wi-Fi. Coffee and tea facilities are available. Because of the perfect location, you can easily walk around the city centre and visit the main places of interest.

For more detailed information, please click here www. booking, com/hotel/nl

【1】Which hotel is the best choice if someone is extremely tall?

A. Bridges House Hotel.B. Hotel Juliana.

C. Shanghai Hotel.D. Hotel de Koophandel.

【2】If someone chooses Shanghai Hotel, he ________.

A. can enjoy various breads and eggs

B. can go to the Technical University of Delft

C. may be interested in Chinese-style decoration

D. may visit some parks for free

【3】What do all the hotels in the passage have in common?

A. They offer free Wi-Fi.

B. They are at Delft city centre.

C. They offer free on-site parking.

D. They offer comfortable rooms.

【4】Where can you probably see the passage?

A. In a magazine. B. In a newspaper.

C. On the Internet. D. In a TV program.

【答案】

【1】A

【2】C

【3】D

【4】C

【解析】

试题分析:本文介绍四个高级酒店。

【1】A 细节理解题。根据Bridges House Hotel中最后一句There are extra long beds for your convenience.可知,有加长的,故长得高的可以去Bridges House HotelA

【2】C 推理判断题。根据Shanghai Hotel中This unique hotel features Chinese-style decoration and an elegant bar.可知,这家独特的酒店具有中式风格的装饰和优雅的酒吧,故入住这家酒店的人可能对中式风格感兴趣,故选C。

【3】D 细节理解题。根据Bridges House Hotel中The comfortable rooms are all uniquely decorated and have a splendid bathroom. 根据Hotel Julianaoffers comfortable rooms at an affordable price.根据Shanghai Hotel中The comfortable modern bathrooms have a shower, a hairdryer and free makeup.根据Hotel de Koophandel中The comfortable and uniquely decorated rooms are equipped with a private bathroom and free Wi-Fi.可知,这四个宾馆的共同点就是:提供舒适的房间。故选D。

【4】C 推理判断题。根据文章最后一段For more detailed information, please click here www. booking, com/hotel/nl可知,这篇文章出现在网络上。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Being Left-handed in a Right-handed World

The world is designed for right-handed people, but a tenth of the population prefer the left. 1 The answer to it remains a bit of a mystery. Since scientists have noticed that left-handedness tends to run in families, it’s assumed that left-handedness has a genetic(基因的)component to it.2 In fact, identical twins, who share the same genes, can sometimes prefer to use different hands. There are also plenty of theories on what else might determine which hand you write with, but many experts believe that it’s kind of random.

Historically, the left side and left-handedness have been considered a negative thing by many cultures. 3 In some areas, the left hand became known as the “unclean” hand. In many religions, the right hand of God is the favored hand. For example, Jesus sits at God’s right side. Various activities and experiences become rude or even signs of bad luck when the left hand becomes involved. In some parts of Scotland, it is considered bad luck to meet a left-handed person at the start of a journey. 4 A person giving directions will put his left hand behind him and try to point with his right hand if necessary. In some Asian countries, eating with the left hand is considered impolite.

5 People come to realize that left-handedness is natural. People even noticed that many famous people are left-handed, including Benjamin Franklin, Leonardo Da Vinci and Charlie Chaplin. Some researchers find out that lefties are more creative and can deal with abstract thinking better. The left-handedness is more easily adaptable to the right-handed world as well. Being left-handed is no longer a sad story now; instead, it is a wonderful gift or maybe it is something you should take pride in.

A. In other words, left-handers are born that way.

B. Left-handedness used to be regarded as a disability.

C. The unfavorable associations of the use of the left hand among cultures are varied.

D. Why do they prefer to use their left hand rather than their right hand for routine activities?

E. Why do some parents force their left-handed children to become right-handed when writing?

F. In Ghana, pointing, gesturing, giving or receiving items with the left hand is considered rude.

G. Fortunately, nowadays most societies and cultures no longer reject left-handedness like before.

【题目】How to Study Smarter, Not Harder

Here are some of our favorite tips that will help any student study smarter, not harder:

Recite As You Study

Recitingsaying things out loud—should first take place as you read through each paragraph or section.Test yourself.This will help you to understand as well as learn faster because it is more active than reading or listening.It will also help you to notice your mistakes and the topics you have trouble understanding.

Study the Middle

The best time to review is soon after you've learned something.You are more likely to remember the material at the beginning and the end of the lesson, so make sure you focus on the middle when you review.

Take Fuller Notes

Notes should be in your own words, brief and clear.They should be tidy and easy to read.Writing notes will help you better than just underlining as you read, since it forces you to rewrite ideas in your own words.

Sleep on it

Study before going to bed, unless you are very tired.It's easier to remember material you've just learned after sleeping than after an equal period of daytime activity, because your brain continues to think even after you've fallen asleep.

Combing Memory and Understanding

There are two ways to remember:by memorizing and by understanding.Multiplication tables, telephone numbers, and math formulas are better learned by rote(死记硬背)while ideas are best learned by understanding.

The more ways you have to think about an idea, the more meaning it will have:the more meaningful the learning, the better you can remember it.Pay attention to similarities in ideas and concepts and then try to understand how they fit in with thing you already know.Never be satisfied with anything less than a completely clear understanding of what you are reading.If you are not able to follow the thought, go back to the place where you first got confused and try again.

Titles:Tips on 1in a smarter way

Right things to be done

Details

2

Help you study in an3 way

Make you aware of your mistakes and problems

Notes

4

brief and clear

tidy and easy to read

Advantages

You can benefit a lot more than5 when you read.

Sleep on it

Studying before going to bed brings about better 6 for material you've just learned.

7 of memory and understanding

Considering an idea in as many different8 as possible.

9 similar ideas and concepts

Going back to what first cause your 10 and start again

【题目】There are various camps. Have you heard about ‘‘Survival Camp”? “Survival Camp” is for children to go into the lonely place for exciting activities. Now about 1,100 companies are allowed to take children into the great outdoors without their parents.

The reason why people like “Survival Camp” is that they think getting close to nature is good for children. Many children in big cities spend all time watching TV and playing computer games. “Survival Camp” gives them an important change.

Is “Survival Camp” a wonderful idea? Maybe it is. Children need more free time to play. They need to be left on their own, without adults disturbing (打扰) them. Parents care too much about their children. They like to see the children being busy with activities that are controlled by adults but children don’t know what to do when they are in danger. Even something like crossing a small river seems to be a hard challenge. Children are not comfortable with danger. Even small danger like getting their feet wet or falling down seems very terrible to them.

Many people think the survival activities are good for children. Even years later, they will still remember what they have learned. Some have learned to stay calm in different times. Some have learned how to keep safe. Others have learned how to work in a team. All these skills will help them a lot in their lives.

1What is “Survival Camp” according to the passage?

A. It is for children to have fun with parents.

B. It is for children to improve study skills.

C. It is for children to escape from danger.

D. It is for children to go into the lonely place for exciting activities.

2Which children are more likely to take part in “Survival Camp”?

A. Poor children. B. Rich children.

C. Children from cities. D. Children from rural areas.

3The last paragraph mainly deals with .

A. the suggestions of taking part in “Survival Camp”

B. the advantages of “Survival Camp”

C. the disadvantages of “Survival Camp”

D. the activities of “Survival Camp”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网