题目内容
【题目】Sign Up for Your Free iDOGO ID
![]()
The Mac Kids Book Club is home of the latest and greatest books, activities, and prizes. Claim your badge(徽章)now to join the coolest club around!
Why Join:
With iDOGO you can:
Create your custom avatar (虚拟化身)
Earn points and badges
Follow other DOGO users
Bookmark & share news, books, and movies
Express your opinions about news, books, and movies
FREE Book Club giveaway:
Terms and Conditions
★This Free Book giveaway is open to all iDOGO account holders in the US, except where prohibited by law. YOU MAY ONLY ENTER THIS GIVEAWAY ONLINE, NO OTHER METHOD OF ENTRY WILL BE ACCEPTED.
★If the number of readers interested in the book exceeds the number of copies available, winners will be picked solely at the mercy of DOGObooks.
★No purchase necessary. Only one entry is allowed per household. Ages 15 and under, and a legal resident of the US.
★The book publisher is the sponsor of this giveaway and is responsible for shipment of books to winners.
★You are not required to review the book if you win a copy. However, you are encouraged to do so.
★Winners will be notified by email. Note that in order to be considered for a giveaway participants must have their parent or legal guardian complete, sign, and return the Parental Consent Form.
★By accepting a free book and posting a review, you grant (授权) DOGObooks and the publisher a permanent, fully paid, worldwide license to use, copy, perform, display, and distribute your review.
★Please reveal in your review that you received the book for free through DOGObooks.
【1】What can you do after joining Mac Kids Book Club?
A. Create your book store. B. Earn much money.
C. Share books and movies. D. Discuss your study..
【2】You can enter the Free Book giveaway ________.
A. on the Internet. B. by telephone.
C. in the bank. D. by email
【3】Who can be allowed to sign up for Free iDOGO ID?
A. British pupils. B. Chinese teenagers.
C. American pupils D. American adults.
【4】This text is most probably taken from___________.
A. a research paper B. a newspaper report
C. a class presentation D. an online advertisement.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】C
【4】D
【解析】本文是一篇广告。目的是呼吁美国15岁及以下的少年加入Mac儿童图书俱乐部。
【1】细节理解题。根据“Why join”下面“Bookmark & share news, books, and movies”可知加入Mac儿童俱乐部后,你可以分享图书和电影。故选C。
【2】细节理解题。根据“Terms and conditions ”下面的的第一个条件“YOU MAY ONLY ENTER THIS GIVEAWAY ONLINE, NO OTHER METHOD OF ENTRY WILL BE ACCEPTED.”可知,您只能在线进入这个GIVEAWAY,没有其他的登录方式可被接受。ONLINE=on the Internet.。故选A。
【3】细节理解题。根据第三个条件“Only one entry is allowed per household. Ages 15 and under, and a legal resident of the US.”可知,只有15岁及以下的美国合法公民才可以注册免费图书俱乐部。Pupils=Kids 。故选择C。
【4】推理判断题。根据文章的格式类型以及内容可以推断出本文选自网上的一则广告(an online advertisement.)。故选D。
【题目】
Reviews | |
Cultual Breaks by Brian Aldiss Reviewed by Paul Kincaid Brian Aldiss is an amazing and frustrating writer.When he is on song, his style is forceful, disturbing and delectable.But he is a restless writer.He came into his own in the enthusiastic and experimental atmosphere of the New Wave, and he has been driven to try the new and the different ever since.That he is still experimenting now, 50years after his first appearance, is a measure of a man who has never been prepared to settle back on his laurels. |
|
The Secrets of Jin-Shei by Alma Alexander Reviewed by Donna McMahon With so many fantasy novels using European-derived settings and mythology, ancient China makes a refreshing change.The landscape is tempting and yet familiar enough to feel very real, and the author uses magic sparingly, in ways appropriate to her society.This and the complex detail put into the backdrop makes the novel feel very much like historical fiction. |
|
Straken by Terry Brooks Reviews by Nathan Brazil The third novel in the High Druid of Shannara series jumps straight back into the story where it left off.It continues the quest of unlikely hero Penderrin Ohmsford.Now equipped with the means to break in-and back out-of the Forbidding, where his aunt, the overthrown Ard Phys of Druids, is stranded, Pen must first get back to Paranor.His rescue attempt can only begin from within the chamber where Grianne Ohmsford disappeared.Unfortunately, this will deliver him straight into the hands of those responsible for his aunt's disappearance. |
|
【1】The reviewer admires Brian Aldiss’ ability to .
A.write so many novels
B.continue to be inventive in his writing
C.write disturbing plots
D.have a writing career spanning over four decades
【2】Why does the setting of Jin-Shei appeal to the reviewer?
A.It is a good science of fiction setting
B.It is mysterious.
C.It is a less common choice of setting
D.It is very magical.
【3】Terry Brook's novel continues a series on .
A.the adventures of an unsuspecting hero and his attempts to rescue his aunt
B.a quest about the High Druid of Shannara in a secret chamber in Paranor
C.the disappearance of a druid which foils the plans of the enemies
D.liberating a stranded aunt who is key to the knowledge of the Forbidding.