题目内容

【题目】The best password managers

LastPass

Perhaps the best-known password manger made news last November by announcing that its app would be free across all platforms. “By offering LastPass for free across all your devices, we’re making it that much easier for everyone to make good password habits the rule, while resetting the expectations of what a great password management experience should be in a multi-device world,” Joe Siegrist, vice president of LastPass, wrote in a blog post.

Dashlane

You need to pay $39.99 for the updated version, which allows you to sync(同步)and share with all your devices. The free version is great if you just need the manager on one device. Dashlane provides a dashboard that judges how secure your passwords are, so you can see in real time if your new password is more secure than the old one, and it’ll automatically change your password for you if needed.

Keepass

One big reason why might choose Keepass is that Keepass doesn’t use a cloud to keep track of all of your passwords. Instead, all your information is kept on your own computer. That’s bad news if your computer dies or gets stolen and you haven’t backed it up, but if you’re cautious about a cloud-based system, this open-source platform might be the way to go.

Sticky Password

If safety and security are your biggest concerns, Sticky Password is a good option, especially considering its team from AVG Technologies. Perhaps its biggest feature is that you should sync your devices using your own Wi-Fi, meaning the passwords wouldn’t ever leave your home network.

1LastPass is a kind of password manager that _____.

A. was designed last November

B. helps users develop good living habits

C. offers users good management experience

D. helps users experience password management

2What is an advantage of Dashlane?

A. Users can get the updated version for free

B. It helps users change the password regularly

C. Users can use it on two different devices for free

D. It helps users evaluate the safety of the password

3One may choose Keepass if ___________.

A. he is afraid of his computer being stolen

B. he likes keeping his information in his own e-mail

C. he doesn’t trust the safety of the cloud-based system

D. he doesn’t like spending money on password managers

4What will be advised to do when people update Sticky Password?

A. Consider the safety of its team

B. Use the network in their own homes

C. Keep the new password written down

D. Call the engineers from AVG Technologies

【答案】

1D

2D

3C

4B

【解析】这篇文章的作者为我们介绍了几款最好的密码管理器。

1细节理解题。由we’re making it that much easier for everyone to make good password habits the rule, while resetting the expectations of what a great password management experience should be in a multi-device world,可判断出LastPass是一种帮助用户体验密码管理的密码管理器,故选D

2细节理解题。由Dashlane provides a dashboard that judges how secure your passwords are,可判断出Dashlane的优点是帮助用户评估密码的安全性,故选D

3细节理解题。由but if you’re cautious about a cloud-based system, this open-source platform might be the way to go.可找到信息,如果有人不信任云系统的安全性,他可能会选Keepass,故选C

4细节理解题。由Perhaps its biggest feature is that you should sync your devices using your own Wi-Fi, meaning the passwords wouldn’t ever leave your home network.可知当人们更新Sticky Password时,作者建议使用自己家里的网络,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Robots make me nervous—especially the ones which seem to think for themselves. I was embarrassed to admit this till I heard that Bill Gates, the founder of Microsoft, felt the same way.

Gates said in an interview with the social networking and news website Reddit: “I am in the camp that is concerned about super intelligence. First the machines will do a lot of jobs for us and not be super intelligent.That should be positive if we manage well. A few decades after that though the intelligence is strong enough to be a concern.”

Well, maybe I don’t have to worry about my computer and kitchen equipment yet. After I use them I can always pull the plug. But in the future, machines might find a way to prevent us from switching them off. There’s a terrible thought!

Maybe the problem with computers too clever for us is not that they are evil like some we’ve seen in sci-fi movies. What could put us in danger is that they might be too efficient. That’s what philosopher Nick Bostrom from Oxford University believes. He says that machines are indifferent (漠然) to humans and in pursuit of their own goals,the destruction of people might be just additional damage. Bostrom gives us an example: A machine which might have as its only goal to produce as many paperclips as possible might look at human bodies as extra material for paperclips and go after you. Because it is, well, a machine, it would not take pity on you.

It’s a good thing that American writer Isaac Asimov thought about how far robots can go and left us his three rules of robotics. They state that a robot may not hurt a human being or allow the human being to come to harm.

I’m glad my machines at home are “dumb”. All my cleaner wants to take over is the carpet in my living room. Let’s hope they don’t create an appliance which wants to take over the world!

【1】The author quoted Bill Gates’ words in Paragraph 2 in order to make the text ________.

A. better-knownB. more persuasive

C. better-organizedD. more interesting

2】An intelligent paperclip machine would harm us because ________.

A. it is much cleverer than us

B. it would take over the world

C. it would see us just as material

D. it has the strong feeling of destroying us

3】How does the author feel about Isaac Asimov’s rules of robotics?

A. OptimisticB. SympathyC. DisappointedD. Regretful

4】What does the text mainly focus on?

A. The benefits of future robots.

B. The new applications of robots.

C. The concern for super intelligence.

D. The popularity of robots in the future.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Tips for waiting in line

We’ve all been there when lining up at the supermarket checkout counter, the lines next to us always seem to be moving faster than the one we are standing in. 【1】 . It has also offered tips on picking the fastest line.

2

A cart (购物车) full of items doesn’t tell the whole story. Every person requires a fixed amount of time to say hello, pay, say goodbye and clear out of the lane. And that amount of time is an average of 41 seconds per person. 3 . This means if there are five people ahead of you, each with 10 items in their carts, the waiting time will be 355 seconds. But if there is only one person ahead of you, with 50 items in the cart, the waiting time is 191 seconds. You do the math.

● Study the customers

How many people are ahead of you is one thing, and who they are is another. 4 The items in their carts are also important. For example, four bottles of the same milk will definitely go faster than four completely different items.

● Go left

According to a research, around 90 percent of people are right-handed. 5 . So heading to the opposite direction left will give you a better chance of finding a faster line.

A. Choose a “snaky line”

B. Pick someone with a full cart

C. It means a majority of people tend to naturally go to the right

D. The person at the head of the line goes to the next available counter

E. On the other hand, the time that each item takes to be rung up is only three seconds

F. For example, if they are old people, they tend to move slower and delay the checkout process

G. Now The New York Times gives you some deep understanding into the math and psychology of queuing

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网