题目内容

【题目】 When I was a kid, I loved reading history, science fiction, detective stories, but especially comics. I had piles of them and kept talking my Dad into making more shelves for me. One day, I read about a 13-year-old boy who had actually written one of my favorite comics, Legion of Super-Heroes, and I said, “I can do that too.” That year, I was two years younger than the writer.

Three years later, a friend and I started our own fan magazine about comics. It became the first place that regularly told people when their favorite comics were coming out and writers and artists were working on them. Because of the magazine, I won the awards for The Comic Reader, but more important, it got many of the people in the field to know who I was.

One day when I was visiting DC Comics for news for my next issue, one of the editors a chance to write text for his comic. Suddenly, at 16, I was getting paid to write.

I was able to pay for my college classes working as an assistant editor at DC Comics and learned how to write comics stories while I was there. I wrote hundreds of stories. Over the years, I worked as an editor and an executive (主管) for the company, eventually serving as a president and publisher, until earlier this year. Now I’m back to my first love, writing comics again.

Every morning, I open my e-mail and find pages of art sent in by artists across the country who draw my stories. When I’m tired of working on the stories, I can go online and find my readers commenting on my stories or telling me when I make mistakes.

Keep reading and writing, it’s a wonderful way to live.

1At what age did the author win the awards for The Comic Reader?

A.13B.14 .C.15.D.16.

2What is the author’s present job?

A.An editor. .B.A painter.C.A publisherD.A comics writer.

3How is the passage mainly developed?

A.By listing some data.B.By giving examples.

C.By following time order.D.By making comparisons.

【答案】

1B

2D

3C

【解析】

这是一篇记叙文。记叙了作者从小喜欢漫画,在14岁时获得了漫画读者奖,在16岁的时候,开始拿稿费写作,作者多年来一直担任该公司的编辑和高管,最终担任总裁和出版人等等经历。作者体会到坚持阅读和写作,这是一种美妙的生活方式。

1细节理解题。根据第一段中That year, I was two years younger than the writer.可知那一年,我比作者小两岁。可知作者比13岁的小男孩小两岁,因此作者当时11岁,又根据第二段中Because of the magazine, I won the awards for The Comic Reader, but more important, it got many of the people in the field to know who I was.可知因为这本杂志,我获得了漫画读者奖,但更重要的是,它让很多业内人士知道了我是谁。三年后作者获得了漫画读者奖,由此可知,作者在11+3=14岁时获得了漫画读者奖。故选B

2细节理解题。根据倒数第三段中Now I’m back to my first love, writing comics again.可知现在我又回到了我的初恋,再次创作漫画。由此可知,作者目前的工作是漫画作家。故选D

3推理判断题。根据文章主要内容为记叙作者从小喜欢漫画,在14岁时获得了漫画读者奖,在16岁的时候,开始拿稿费写作,作者多年来一直担任该公司的编辑和高管,最终担任总裁和出版人等等经历。作者体会到坚持阅读和写作,这是一种美妙的生活方式。由此可推知,这篇文章主要是按照时间顺序展开的。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Westlake Institute for Advanced Study (WIAS) is a private and comprehensive research institute located in the beautiful city of Hangzhou, China. WIAS aims to become a top research institute in the world, pushing the frontiers of science, and technology. English' is an official language of WIAS.

WIAS has four research institutes:

●NATURAL SCIENCES (covering math, physics, chemistry, astronomy and emerging fields of science)

●ADVANCED TECHNOLOGY ( covering all branches of engineering)

●BIOLOCY (covering all branches of modern experimental biology and computation biology)

●BASIC MEDICAL SCIENCES ( covering all branches of medical sciences)

Each institute has 50 faculty positions at all ranks, to be filled in the next 5-10 years.

WIAS offers equal opportunities and encourages qualified individuals of all ethnic backgrounds and from all countries to be applicants. Applicants must have doctoral degrees.

Each hired faulty member will receive an internationally competitive salary, generous housing, extra benefits and ample start-up funds, Long term, stable research funds are available for faculty members who are at the forefront of their chosen research fields. All faculty members are encouraged to attack scientific problems of the most challenging and most significant type.

Please send your application to talent@ wias.org.cn

Please also arrange three letters of references to be sent directly to the above email address.

Please remember to mark your application for one of the four research institutes: Natural Sciences, Advanced Technology, Biology, Basic Medical Sciences.

Additional Information

Ms TTN Lingfang

Department of Human Resources

Westlake Institute for Advanced Study

18 Shilongshan Road, Cloud Town Xihu District, Hangzhou, Zhejiang Province, China.

Qualified candidates are encouraged to apply for the “Thousand Talents Program” or the “Youth Thousand Talents Program” through WIAS.

For more information please visit: http:/ / www.wias.org.cn/

1What is the goal of WIAS?

A.To set up four research institutes.

B.To fund its members to attack scientific issues.

C.To become a pioneer of research institutes in the world.

D.To free humans from labour through science and technology.

2Who might be qualified for a position in WIAS?

A.An accounting major to achieve his doctor's degree.

B.A graduate from USA, who has a master's degree in art.

C.A Chinese graduate obtaining a doctor's degree in architecture.

D.An African doctor graduating from School of Engineering of MIT.

3Which of the following will WIAS provide each hired faculty member?

A.Equal salary.B.Shared housing.

C.Stable benefits.D.Ample start- up funds.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网