题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

How to Deal With Losing in Sports

Winning and losing go hand-in-hand when it comes to sports. Great athletes never let the highs get too high,

or the lows get too low. The result of a match is uncertain. The only thing that is certain is the competition itself.

【1 The result is just the result of all the hard work put in.

Congratulate your opponent (对手) after a loss. Respect your opponent because he put in as much work, or more than you. This shows respect for the opponent and respect for the contest.

Accept the fact that the loss is no one's fault. This is harder to do in an individual sport , but absolutely impor-tant in a team sport. 2 Don't get down on yourself. If competing in an individual sport , accept that losing is apart of competing and move on.

Examine why you lose the competition. Ask yourself if you did everything possible to prepare for the competition. Ask yourself if you gave it all during the competition. 3 This is crucial if competing in an individual sport. If competing in a team sport,recognize that everyone isn't perfect and examine the loss from the team opinion.

4 Practice more, and practice better. Correct whatever mistakes made during the match. Get bigger,

stronger, faster, smarter and do whatever it takes.

Seek out the support and encouragement of teammates and coaches. Don't allow yourself to think negatively.Avoid negative people. 5__

Never accuse a competitor of cheating, even if it were true. Again, this will make you seem as if you are looking for excuses.

A. Don't put blame to anyone.

B. Work harder to get better.

C. Train hard to achieve your aim.

D. Winning is No. I for great athletes.

E. Great athletes love the competition.

F. Stay positive and trust your work value.

G. Analyze any mistakes you might have made.

【答案】

【1】E

【2】A

【3】G

【4】B

【5】A

【解析】

试题分析:本文具体介绍了比赛中正确对待输赢的方法。

【1】E由空格前面的The only thing that is certain is the competition itself.后面也应接“竞争”这个话题,符合题意的只有E。

【2】A由本段的标题“失败不是某一个人的错”可知与A项“失败了,不要责备任何人”相呼应。

【3】G 由空格后的句子“ This is crucial if competing in an individual sport”可推断,前面是分析你说烦的错误所以答案是G。

【4】B由空格后的句子“Practice more, and practice better”可推断,与B项的努力工作获得好成绩一致,所以答案是B。

【5】F由空格前面的“Avoid negative people”(避免那些消极的人们)可知,后面应提到积极的一面,进行阐述,F项符合文意,所以答案是F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项.选项中有两项为多余项.

We are all faced with challenges constantly in every area of our lives. 1

The truth is that you will have to deal with difficult problems throughout your life, whether it is in your personal life or career. Most of us get really afraid and run away from problems because we don’t want to accept reality. Running away from your problems is the worst thing you can do to deal with the challenges you are faced with. Here are some tips for you on learning how to deal with everyday challenges.

Please bear in mind that you shouldn’t overact when coming across challenges. Overacting to a problem will cause you to make bad decisions. 2Next time you are faced with a challenge, stay calm so you can make smarter decisions.

3If you cannot accept reality, you will feel very frustrated with your life. Once you can accept reality, you will be able to be calmer and think more clearly about how to get a step closer towards your goals every day.

Many people make a habit of blaming others for all their problems. They fail to take full responsibility for the decisions they have made in life. The more you blame others for the challenges you are faced with, the more you will make people dislike you and not want to be around you. 4

Don’t compare your lifestyle with others. Of course, it is really difficult not to compare ourselves with other people. However, the more often we do that, the more frustrated we will feel. 5The key thing to remember is that you create your own story and success in life.

A. Accept the reality of the present moment.

B. Try to look at change as a positive challenge, not as a threat.

C. There will always be a person that may have accomplished more than you.

D. Our focus may entirely be on how we can deal with the challenge that has come our way.

E. When we are not in control of our emotions, we will make decisions that we will regret later.

F. However, most people have a hard time accepting and dealing with these challenges that arise.

G. As a result, the first thing you should do when faced with a personal challenge is not point fingers at others.

【题目】根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

A student's life is never easy. 【1】 A lot of preparations are needed so you can be sure to go hack home with a diploma and a bright future waiting for you. The following are some basic things you need to do before even seizing that passport and boarding on the plane.

●Knowing the country.

You shouldn't bother researching the country's hottest tourist spots or historical places. You won't go there as a tourist, but as a student. It'll be helpful to read the most important points in their history and to read up on their culture. 2 You surely don't want to face legal problems, especially if you're away from home.

●Studying their language.

Don't expect that you can graduate abroad without knowing even the basics of the language. Before leaving your home country, take online lessons to at least master some of their words and sentences. 3 Doing this will also prepare you in communicating with those who can't speak English.b

4

Check the conversion(兑换)of your money to their local currency, set up your bank account so you can use it there, get an insurance, and find an apartment. The Internet or your intended school will be very helpful in finding an apartment and helping you understand local currency.

Remember, you're not only carrying your own reputation but your country's reputation as well. If you act foolishly, people there might think that all of your country men are foolish as well. 5

A. Packing your clothes.

B. Preparing for other needs.

C. Most importantly, read about their laws.

D. This will be useful in living and studying there.

E. That would surely be a very bad start for your study abroad program.

F. Going with their trends will keep it from being too obvious that you're a foreigner.

G. And it is even more difficult if you will have to complete your study in a foreign land.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网