题目内容

【题目】 Living abroad will make you a different person and it will change you forever in a good way. I lived abroad for more than four years. 1 . Here are the most important four reasons why you should study abroad and make the most of your stay abroad.

Improve your job chances.2. HR managers value international experience highly, as candidates with experiences of studying abroad are considered to be adaptable, independent, problem-solving and open.

3. Getting out of your home is certainly not easy, but it will help you grow. Go out there and experience the world. See it as an adventure that you will tell your grandkids about. Sometimes you have to push yourself and then you will be rewarded with this awesome feeling of accomplishment.

Create a memory of a lifetime. Spending time abroad will be an adventure and those memories will last for a lifetime. I know a lot of people that once lived abroad and none of them regrets the time they spent abroad. Yes, there will be difficult times. When you don’t understand the people around you, everything is foreign and nothing makes sense. Everyday tasks seem like a major problem.4.

Become independent. Living in a foreign country all by yourself will surely make you independent. You are forced to make decisions by yourself as you don’t have other choices.5. Show them that they were all so wrong about your being a mama’s boy (or girl)! It will feel great!

A.Get away from home.

B.Improve your language skills.

C.It was and still is the biggest adventure in my life.

D.Show yourself, your parents and friends that you can do it.

E.Different cultures have different values, traditions and customs.

F.But I can tell you from my experience that it is definitely worth it.

G.Experience abroad will give you an advantage over other applicants in the job market.

【答案】

1C

2G

3A

4F

5D

【解析】

这是一篇说明文。作者根据自己国外留学的经历,介绍外国留学的4个好处。

1根据上文 “I lived abroad for more than four years.”然后接着讲出过留学的好处。因此,空缺部分应该是对自己国外求学经历的一个评价,由此可知CIt was and still is the biggest adventure in my life.(它过去是,现在仍然是我生命中最大的冒险。)切题。故选C项。

2根据上文“Improve your job chances”可知,国外留学经历有助于人们找工作。由此可知,GExperience abroad will give you an advantage over other applicants in the job market.(在国外的经历将使你在就业市场上比其他求职者更有优势。)切题。故选G项。

3此空位于段首。是段落的主题句。因其他各段首句均为祈使句,因此,把答案锁定在ABD。第三段全段论述出国留学虽不易,但能促进个人成长。因此这段应该是鼓励别人离开家到国外留学,以锻炼自己。故选A项。

4此空位于段末,是对整段话的总结。本段论述国外求学虽然不易,但能留下终生的回忆。从上文的will be difficult times, don’t understand, nothing makes sense等表述,可知下文应该与上文构成转折关系,故选F项。

5根据上文You are forced to make decisions by yourself , 可知接着应该讲自己该如何做,同时也能与下文的show them that… 呼应。故选D项。

七选五阅读题,有部分题出现在每一段的开始位置,若问题在段首,通常是段落主题句。认真阅读该段落,根据段落一致性原则,查找相关词或者同义词,从而推测出主题句,找到答案。本题第3小题,是段落的主题句。因其他各段首句均为祈使句,因此,把答案锁定在ABD。第三段全段论述出国留学虽不易,但能促进个人成长。因此这段应该是鼓励别人离开家到国外留学,以锻炼自己。因此,选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Directions: Read the passage carefully. Then write an English summary within 60 words in your own words according to the passage given below.

“Parents today want their kids spending time on things that can bring them success, but ironically, we’ve stopped doing one thing that’s actually been a proven predictor of success—and that’s household chores.” says Richard Rende, a developmental psychologist in Paradise Valley, Ariz., and co-author of the forthcoming book “raising Can-Do Kids”. Decades of studies show the benefits of chores--academically, emotionally and professionally.

Giving children household chores at an early age helps to build a lasting sense of mastery, responsibility and independence, according to research by Marty Rossmann, professor at the University of Minnesota. In 2002, Dr. Rossmann analyzed data from a longitudinal(纵向的) study that followed 84 children across four periods in their lives--in preschool around ages 10 and 15, and in their mid-20s. She found that young adults who began chores at ages 3 and 4 were more likely to have good relationships with family and friends and to achieve academic and early career success and to be self-sufficient, as compared with those who didn’t have chores or who started them as teens.

Chores also teach children how to be empathetic and responsive to others’ needs, notes psychologist Richard Weissbourd. In research, his team surveyed 10,000 high-school students and asked them to rank what they treasured more: achievement, happiness or caring for others. Almost 80% chose either achievement or happiness over caring for others. As he points out, however, research suggests that personal happiness comes most reliably not from high achievement but from strong relationships. “We’re outof balance,” says Dr. Weissbourd. A good way to start re-adjusting priorities, he suggests, is by learning to be kind and helpful at home.

The next time that your child asks to skip chores to do homework, resist the urge to let him or her off the hook. Being slack(懈怠的) about chores when they compete with school sends your child the message that grades and achievement are more important thancaring about others. What may seem like small messages in the moment add up to big ones over time.

【题目】阅读短文,根据要求完成下面各小题。

You can seldom see homeless people on the street.So what could you do if you want to help them? Here are some ways.

Donate(捐赠) money.The easiest way to help the homeless is to donate your money.When you want to do thatyou can donate your money to local organizations.Most charity organizations know where the most help is needed.

Donate things.Donating your used or new things is another easy way to help.Donate these things to local organizations which help the homeless or give them to homeless people you see often.The best things to donate include things like: professional clothingnew socks...

Provide food.52.There are lots of ways that you can help homeless people get food.You can donate fresh fruits and vegetables to local soup kitchens.You can also drop off bananasapplesor sandwiches.

Call emergency(紧急)services.If you see someone who may be a danger to themselves or otherscall emergency services.53.If someone is clearly having a serious problemcall for help also. If someone is in danger because of weather conditionscall Emergency Services also.

A)5051根据短文内容简要回答问题;

B)5253将短文中画线的句子译成汉语。

C)54小题请给短文拟一个适当的标题。

1What is the easiest way to help the homeless?

________________________________________________________________________

2Where can you donate your used or new things?

________________________________________________________________________

3________________________________________________________________________

4________________________________________________________________________

5________________________________________________________________________

【题目】阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。

In 2004, my husband, Joe and I worked in a design company in Arizona. One day, when we got back home after work, my ten-year-old daughter, Becky and Joe were united in their desire for a dog. As for me, I shared none of theirs.

But why, they pleaded(恳求). “Because I don’t have time to take care of a dog.” “But we’ll do it.” “Really? You’re going to walk the dog? Feed the dog? Bathe the dog?” “Yes, yes, and yes. ” “I don’t believe you.” “We will. We promise.”

They didn’t. Everyone wanted to walk the cute dog that first day. From day two, neither thought to walk the dog. While I was slow to accept that I would be the one to keep track of her shots, to feed and clean her, Misty knew this on day one. As she looked up at the three new humans in her life, she calculated, “The medium one is the most reliable.”

Quickly, she and I developed something very similar to a Vulcan mind meld(心灵相通). She’d look at me with those sad brown eyes of hers, send her need, and then wait, trusting I would understand—which, strangely, I almost always did. In no time, she would extend across my stomach as I watched television, and snored on my home-office couch as I worked on my design.

Even so, part of me continued to reject walking duty, Joe and Becky had promised. “Not fair”, I said to myself as she and I walked. “Not fair,” I’d loudly remind anyone within earshot upon our return home.

In September, 2008, the Great Depression hit the Arizona. With that, my husband and I were both laid off overnight. During the following six months, Joe and I hurriedly rushed here and there to seek a new job, doing anything and everything we could to request employment. Every part of my life changed; no part of my old routine remained. However, Misty still needed walking.

注意:

1. 所续写短文的词数应为150左右;

2. 至少使用五个短文中标有下划线的关键词语;

3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;

4. 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。

Paragraph 1:

Upset as I was, I had to walk Misty while looking for a job.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2:

Months going by, my life changed a little and I came to enjoy my walks with Misty.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网