题目内容

【题目】阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。

GET YOUR DEGREE AT HOME!

Have you ever wondered what a Degree might be worth to you in your job or career(事业)? It means a lot of Americans with an Associate Degree average nearly $10,000 more in yearly earnings than those with just a High School Diploma(毕业证).

Harcourt Learning Direct offers you a way to get a Specialized Associate Degree in 11 of today’s growing fieldswithout having to go to college full time. With Harcourt, you study at home, in your spare timeso you don’t have to give up your present job while you train for a better one. Choose from exciting majors like Business Management, Accounting, Dressmaking Design, Bookkeeping, Photography, Computer Science, Engineering, and more! Your training includes everything you need! Books, lessons, learning aids even professional-quality tools and equipmenteverything you need to master your training and more ahead to a new career is included in the low tuition(学费) price you pay. Your education is nationally recognized! Nearly 2, 000 American companiesincluding General Electric, IBM, Mobile, General Motors, Ford, and many othershave used our training for their employees. If companies like these recognize the value of our training, you can be sure that employees in your area will, too!

Earn your degree in as little as two years! Get a career diploma in just six months! The career of your dreams is closer than you think! Even if you have no experience before, you can get valuable job skills in today’s hottest fields! Step-by-step lessons make learning easy. Prepare for promotions(提升), pay raises, even start a business of your own! Send today for FREE information about Harcourt at home training!

Simply fill in your name and address on the coupon(票券) above. Then write in the name and number of the one program you’re most interested in, and mail it today. We’ll rush your free information about how you can take advantage of the opportunities(机会) in the field you’ve chosen. Act today!

Mail coupon today! Or call the number below 1-800-372-1589. Call any time, 24 hours a day, 7 days a week. www. Harcourt-learning. com E-mailHarcourtlearning. com.

【1】This advertisement aims at calling on people to ________.

A. attend full-time universities

B. work part time to further their education

C. improve their education at home to get better jobs

D. earn their degrees in different ways that suit them

【2】Which of the following is NOT clearly mentioned in this advertisement?

A. The way how you will get your degree.

B. Tuition price.

C. The hot fields you will be preparing yourself for.

D. The length of time it will take you to get a degree.

【3】What does the writer of this ad intend to say by naming General Electric, IBM, Ford, etc.?

A. To show that their training is widely used in the country.

B. To show that the training program is fully supported by famous companies in the U. S.

C. To prove the value of their training in every area.

D. To show the importance of getting recognized by the most famous companies.

【4】It seems to the writer that the greatest attraction for people to take their training is ______.

A. its convenience

B. the degree’s nation-wide recognition

C. the economic benefit(利益) it will bring about

D. the hot fields the training will help people to enter

【5】How many ways are mentioned in the ad for people to get in touch with the Harcourt Learning Direct?

A. One. B. Two.

C. Three. D. Four.

【答案】

【1】C

【2】B

【3】C

【4】C

【5】D

【解析】

试题分析:文章是一则业余培训班的招生广告。

【1】C。推理判断题。根据第二段中With Harcourt, you study at home, in your spare time so you don’t have to give up your present job while you train for a better one可知,你可以在家,业余时间接受培训,故答案选C

【2】B。事实细节题。文章中提到…in the low tuition price you pay,但没说具体多少学费,故答案选B

【3】C。推理判断题。从Your education is nationally recognized If companies like these recognize the value of our training, you can be sure that employees in your area will, too!可知答案C正确。

【4】C。推理判断题。根据第三段中Prepare for promotions, pay raises, even start a business of your own可推知答案C正确。

【5】D。事实细节题。文章共提到四种联系方式:(1)sending today for FREE information (2)fill the coupon (3)mail coupon (4)call,即答案选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】Mrs. Strickland did not talk much, but she had a pleasant gift for keeping the conversation general; and when there was a pause she threw in just the right remark to set it going once more.

"Why do nice women marry dull men?"

"Because intelligent men won't marry nice women. "

Mrs. Strickland had the gift of sympathy.

There was another thing I liked in Mrs. Strickland. She managed her surroundings with elegance(优雅). Her flat was always neat and cheerful with flowers. The meals in the little dining room were pleasant; the table looked nice; the food was well cooked. It was impossible not to see that Mrs. Strickland was an excellent housekeeper. And you felt sure that she was an admirable mother. There were photographs in the drawing room of her son and daughter. The son—his name was Robert—was a boy of sixteen at Rugby. He had his mother’s fine eyes. He looked clean, healthy, and normal.

“I don’t know that he’s very clever,” she said one day, when I was looking at the photograph, “but I know he’s good. He has a charming character.”

The daughter was fourteen. Her hair, thick and dark like her mother’s, fell over her shoulders, and she had the same kindly expression and untroubled eyes.

“They both look like you,” I said.

“Yes, I think they are more like me than their father.”

“Why have you never let me meet him?” I asked.

“Would you like to?” she smiled and her smile was really very sweet.

“You know, he’s not at all literary,” she said. “He has no interest in literature.”

“He’s on the Stock Exchange(证券交易所), and he’s a typical broker(经纪人). I think he’d bore you to death.”

“Does he bore you?” I asked.

“You see, I happen to be his wife. I’m very fond of him.” She smiled to cover her shyness, and her eyes grew tender.

“He doesn’t pretend to be a talent. He doesn’t even make much money on the Stock Exchange. But he’s awfully good and kind.”

“I think I should like him very much.”

“I’ll ask you to dine with us quietly some time, but mind, you come at your own risk; don’t blame me if you have a very dull evening.”

1Which of the following statements is NOT true?

A. Mrs. Strickland is a very good housekeeper.

B. Her daughter looks more like her than her husband.

C. Her son, clever or not, has a pleasant character.

D. Mrs. Strickland doesn’t love her husband because of his dullness.

2What does the sentence “I think he’d bore you to death” imply(暗示)?

A. Mrs. Strickland doesn’t think her husband is a dull man.

B. It must be boring for the guest to talk with Mr. Strickland because of different interests.

C. Mrs. Strickland fears that her husband will make the guest die.

D. The guest will finally find Mr. Strickland is a humorous host.

3Which is the closest meaning to the underlined word “awfully”?

A. Personally.

B. Gradually.

C. Extremely.

D. Badly.

4What does the author think of Mrs. Strickland in this passage?

A. Elegant and attractive.

B. Dull and unconfident.

C. Beautiful and unlucky.

D. Bitter and foolish.

【题目】San Francisco is a great city. Below are some ideas for educational activities and programs in San Francisco for this summer.

The San Francisco School: Summer Programs

There are summer camps for the children from pre-kindergarten through middle school at the San Francisco School. With programs such as “Fearless Writing”, “A Green World” and “Re-Making Clothing”, San Francisco becomes a great place for children to learn and have fun in the summer. Registration starts in the spring. Call 415-749-4550 to know more.

San Francisco Art Institute: Community Education

From children to elders, all people are welcome to sign up for all sorts of art classes all year round, such as “Adult Continuing Education”, “Pre-college Programs” and “A Young Artist”. Check online for schedules, class types, age groups and more or call 415-749-4500.

San Francisco University High School: Summer Program

This is a three-summer commitment and a great program preparing kids for college. It provides language and art classes in the morning and social studies such as sports and history in the afternoon. There are also fun activities such as a field day, a party night, a talent show, ect. 30 to 35 tenth-grade children are chosen each summer, so you have to fill out a form. Call 415-749-4558 to know more.

Rudolf Steiner College: Summer Programs

Rudolf Steiner has summer programs for those who want to take courses such as teaching grade courses 1 to 8. Registration is at the beginning of April. Call 415-749-4560 for more about it.

These activities and programs are usually popular, and if you are interested, get up and join us!

1What can we know according to paragraph 3?

A. Time for registration is only in summer.

B. Kids can sign up for art classes in any season.

C. The school provides writing lessons for children.

D. Pre-school kids should sign up for classes in spring.

2Which school offers its timetable on the website?

A. Rudolf Steiner College

B. The San Francisco School

C. San Francisco Art Institute

D. San Francisco University High School

3If you want to know more about a talent show, you can call ?

A. 415-749-4550. B. 415-749-4500

C. 415-749-4558. D. 415-749-4560.

4For whom will Rudolf Steiner College provide summer programs?

A. Children from any school.

B. Students from high school.

C. Kids from pre-kindergarten.

D. Those who want to be teachers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网