题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的七个选项中选出恩给你填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Travel tips that are no longer true

We all love an inside trip, but some of the classic tips for travelers no longer hold true. 【1】

1. Book a plane ticket far in advance to save money.

This myth may have been true back in the 1960s, when flights were less common than they are today. Back then, the demand for a flight would naturally increase as the date approached, there being few other options. 【2】 According to recent studies, the best time to buy a domestic ticket was between six and seven weeks before.

【3】

Don’t ignore the benefits of going straight to the hotel to negotiate (商谈) a good deal on a room. Many hotel chains offer rate guarantees and encourage customers to book directly. Hotels also frequently have discounts or some offers that third-party websites don’t know. Apart from this, hotels give the upgrades, not the booking agents.

3. Avoid street food.

【4】 If this means standing up at a cheap street stall (摊位), then follow the crowd. Don’t sit down at a restaurant and spend four times more, on the simple assumption that it’s the only safe option. Can you see what’s going on in the kitchen?

4. Carry your money in a special pocket or pouch.

This is the fastest way to stand out from locals who will have their money in a wallet or purse. Only take what you need when you leave your hotel room. 【5】

A. When in Rome, do what the Romans do.

B. And make sure to put your wallet in a front pocket.

C. This is only true if you are buying products that are heavily taxed.

D. Let yourself relax in a warm room for one or two people in single beds.

E. Check the updates on these tall tales (说大话) to save cash and add experience to your trip.

F. These days, many alternatives for the most popular routes mean that demand stays steady.

G. The best hotel prices are on travel websites.

【答案】

【1】E

【2】F

【3】G

【4】A

【5】B

【解析】

试题分析:本文是一篇说明文。介绍了以前部分旅游指南现在都不适用了。比如:提前订飞机票省钱、旅游网站上酒店便宜、不吃小摊食物、把钱放在特别的手提包里面。

【1】E 由第一句We all love an inside trip, but some of the classic tips for travelers no longer hold true.知我们都喜欢玩旅游攻略,但是有一些所谓经典的旅游指南现在已经不适用了。接下来就要更新观点,节约用钱、增加旅游经验。故选E。

【2】F 由前一句the demand for a flight would naturally increase as the date approached, there being few other options.知随着节假日临近,对飞机票的需求急剧上升,选择的余地越来越少。因此,对那些著名的路线的选择需求是保持稳定的。故选F。

【3】G 由第二句Many hotel chains offer rate guarantees and encourage customers to book directly. Hotels also frequently have discounts or some offers that third-party websites don’t know.知许多连锁酒店提供担保和鼓励消费者直接订酒店。酒店也经常有折扣或优惠,第三方网站不知道。网站上的酒店也不一定便宜。故选G。

【4】A 由本段最后一句Don’t sit down at a restaurant and spend four times more, on the simple assumption that it’s the only safe option. Can you see what’s going on in the kitchen?知不要坐在餐厅,花四倍价钱,假想高档酒店是唯一安全的选择。你能看到发生了什么在厨房里吗?故选A。

【5】B 本段是介绍的钱该怎么放的问题,由Only take what you need when you leave your hotel room知当离开酒店时,带上需要的钱就行了,另外确保钱包在前面口袋。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A schoolgirl saved her father's life by kicking him in the chest after he suffered a serious allergic (过敏的) reaction which stopped his heart.

Izzy, nine, restarted father Colm's heart by stamping () on his chest after he fell down at home and stopped breathing.

Izzy's mother, Debbie, immediately called 999 but Izzy knew doctors would never arrive in time to save her father, so decided to use CPR.

However, she quickly discovered her arms weren't strong enough, so she stamped on her father's chest instead.

Debbie then took over with some more conventional chest compressions (按压) until the ambulance arrived.

Izzy, who has been given a bravery award by her school, said: "I just kicked him really hardMy mum taught me CPR but I knew I wasn't strong enough to use handsI was quite scaredThe doctor said I might as well be a doctor or a nurseMy mum said that Dad was going to hospital with a big footprint on his chest.”

"She's a little star," said Debbie, "I was really upset but Izzy just took overI just can't believe what she didI really think all children should be taught first aidIzzy did CPR then the doctor turned upColm had to have more treatment on the way to the hospital and we've got to see an expert."

Truck driver Colm, 35, suffered a mystery allergic reaction on Saturday and was taken to hospital, but was sent home only for it to happen again the next dayThe second attack was so serious that his airway swelled, preventing him from breathing, his blood pressure dropped suddenly, and his heart stopped for a moment.

He has now made a full recovery from his suffering.

1From the passage, which of the sentences about Debbie is true?

A. She thought it useless to teach children first aid.

B. She thought if her daughter became a doctor, she would kick him harder.

C. She did nothing to help her husband.

D. She was proud of her daughter.

2Izzy kicked her father in the chest ______ .

A. to express her helplessness

B. to practise CPR on him

C. to keep him awake

D. to restart his heart

3What's the right order of the events?

①Izzy kicked Colm.
②Debbie called 999.
③Izzy learned CPR.
④Colm's heart stopped.

A3124

B4231

C3421

D4312

4What does Paragraph 8 mainly talk about?

A. What Colm suffered

B. Colm's present condition.

C. What caused Colm's allergy

D. Symptoms of Colm's allergic reaction.

5Why does the author write the news?

A. To describe a serious accident

B. To prove the importance of CPR.

C. To report a 9-year-old girl's brave act

D. To call people's attention to allergic reaction.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 其中有两项为多余选项。

Doctors say anger can be an extremely damaging emotion, unless you learn how to deal with it. They warn that anger can lead to heart disease, stomach problems, headaches, emotional problems and possibly cancer.

【1】 Some people express anger openly in a calm reasonable way. Others burst with anger, and scream and yell. Still others keep their anger inside. They can not or will not express it. This is called repressing anger.

For years many doctors thought that repressing anger was more dangerous to a person’s health than expressing it. They said that when a person is angry, the brain releases hormones (荷尔蒙) which speed the heart rate, raise blood pressure, or sugar into the blood, etc. 2

Some doctors say that both repressing and expressing anger can be dangerous. They believe that those who express anger violently may be more likely to develop heart disease, and they believe that those who keep anger inside may face a greater danger of high blood pressure.

__3__ They say the first step is to admit that you are angry and to recognize the real cause of the anger, then decide if the cause is serious enough to get angry about. If it is, they say, “4 Wait until your anger has cooled down and you are able to express yourself calmly and reasonably.”

Doctors say that a good way to deal with anger is to find humor in the situation that has made you angry. 5

A. In general the person feels excited and ready to act.

B. They said that laughter is much healthier than anger.

C. Expressing anger violently is more harmful than repressing it.

D. Anger may cause you a cancer.

E. Do not express your anger while angr feel from time to time.

G. Doctors say the solution is learning how to deal with anger.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网