题目内容

【题目】Morgan Motor Company Factory Tour and Cream Tea for Two

Descriptions

The Morgan Motor Company Factory is based in Malvern but is famous all over the world for their cars' character and charisma (魅力).Not only will you enjoy a guided tour of the only car maker in the world to still be run by the founding family after a century, you can also make the day complete with a cream tea for two.

Activities

During this fascinating tour you will see how the cars are made from start to finish using a mixture of modern technology and traditional methods, as you visit the workshops. After the tour you will be able to view the museum at your leisure, take your time to discover the wonderful history of this automobile. You will also enjoy a cream tea in the Morgan Cafe to make it just a little bit more special for free.

Participant guidelines

Minimum age: 5 (under 16s must be accompanied by an adult).

Availability

Available on weekdays only. The factory closes for one week at Easter, during July and at Christmas, please check with the factory for their closure dates.

We advise booking at least four weeks in advance but during the summer months this increases to six weeks to ensure that dates are available. This is only a guideline and we advise you to book as early as possible to ensure that dates are available before the expiry date listed on your voucher. All bookings are subject to availability.

Additional information

The Visitor Centre Cafe is open daily and can cater for gluten-free(无谷蛋白) diets.

The Morgan gift shop is open daily.

The Morgan museum is open daily and free of charge to visit.

There is a large visitor car park.

All areas are wheelchairs friendly.

Packaging and Delivery

For information on our packaging and delivery, please click here.

【1】A visitor to join in Morgan Motor Company Factory Tour can know ________.

A.the development of the science

B.the way to make the cream tea

C.the production process of cars

D.the secret to run a car company

【2】What can we learn from the text?

A.Children aged 12 can visit there alone.

B.Visitors can enjoy the free meals there.

C.People can visit the factory any time on weekdays.

D.The disabled can use their wheelchairs in the factory.

【3】 Where can we find this tour information?

A.In a newspaper. B.On the Internet.

C.In a geography book. D.In a magazine.

【答案】

【1】C

【2】D

【3】B

【解析】

试题分析 :本文对Morgan Motor Company Factory Tour的一些事项介绍。

【1】C细节理解题。根据第二段第一句During this fascinating tour you will see how the cars are made from start to finish using a mixture of modern technology and traditional methods, as you visit the workshops.可知当你参观车间的时候,你能看到汽车的生产过程。可知C项符合题意。

【2】D细节理解题。根据文章倒数第三句All areas are wheelchairs friendly.所有区域都有轮椅。故选D。

【3】B细节理解题。根据文章最后一句For information on our packaging and delivery, please click here. 有关我们的包装和交货的信息,请点击这里。故选B。

【学法指导】

关于广告类阅读

纵观全国各地的高考试题,每年阅读中必有一篇广告类的文章,这是因为广告英语与普通英语虽存在许多差异,但又与人们日常生活密切相关,应用性很强。此类阅读题可以很好地考查学生提取信息、处理信息的能力。比如第2小题,D细节理解题。根据文章倒数第三句All areas are wheelchairs friendly.所有区域都有轮椅。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。

(请将答案写在答题卷上)

Real-life Room Escape Games

Real-life room escape games are a type of physical adventure game in which people are locked in a room with other participants and have to use the things in the room to settle a series of puzzles, find clues, and escape the room within a set time limit.

The games are based on- Escape the Room video games, such as Crimson Room and QP-Shot, created by TAKAGISM Inc. by Toshimitsu Takagi in 2005, in which the player is locked inside a room and must explore his or her surroundings in order to escape. 【1】 Other inspirations include adventure board games and movies. Real-life room escape games are becoming popular in the United States, Japan, and China. 2 For example, some games require you escape prison cells while others require you escape space stations.

3 Soon, they were exported to North America, Asia and Australia. Examples include the two pioneer companies Hint Hunt and Adventure Rooms.

The games were so successful that new locations began opening up across China, in cities big and small, according to Want China Times. In the southern city of Shenzhen, for example, the first escape game location opened last August. 4 “These real-life escape games can help those who stay at home on their computers and iPads all day to experience real social circles,” Tian Xiaochuan, who owns two room escape game stores in Jinan, told Want China Times.

Earlier this year, The South China Morning Post said th real-life escape games are a hit among “highly stressed students and overworked young professionals.” 5 Some players get so involved that they tear down equipment or decorations inside their “prisons”, as Zhu Yumeng, chief operating officer of Beijing room escape game store Taoquan told China Daily.

A. Each game adds local themes to settings.

B. And seven new game locations quickly followed.

C. They should also be brave enough to face their fears.

D. Sometimes the excitement becomes a bit much, though.

E. Weekend or day event escape games have been held in some stores.

F. Permanent real life escape games in a fixed location were first opened in Europe.

G. Players must be observant and use their critical thinking skills to escape the room.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The Internet has opened up a whole new online world for us to meetchat and go where we’ve never been beforeBut just as in face-to-face communicationthere are some rules of behavior that should be followed when on line1Imagine how you’d feel if you were in the other person’s shoesFor anything you’re about to sendask yourself,“Would I say this to the person’s face?”If the answer is norewrite and reread2If someone in the chat room is rude to youyour instinct(本能)is to fire back in the same mannerBut try not to do so3If it was caused by a disagreement with another membertry to fix the situation by politely discussing itRemember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room4Offer advice when asked by newcomersas they may not be sure what to do or how to communicateWhen someone makes a mistakewhether it’s a stupid question or all unnecessarily long answerbe kind about itIf it’s a small mistakeyou may not need to say anythingEven if you feel strongly about itthink twice before saying anythingHaving good mariners yourself doesn’t give you license to correct everyone else5At the same timeif you find you are wrongbe sure to correct yourself and apologize to those that you have offendedIt is not polite to ask others personal questions such as their agesex and marital statusUnless you know the person very welland you are both comfortable with sharing personal informationdon’t ask such questions

A. The basic rule is simpletreat others in the same way you would want to be treated

B. Everyone was new to the network once

C. Repeat the process till you feel sure that you’d feel comfortable saying the words to the person’s face

D. It’s natural that there are some people who speak rudely or make mistakes online.

E. When you send short messages to a person onlineyou must say something beautiful to hear.

F. You should either ignore the personor use your chat software to block their messages.

G. If you do decide to tell someone about a mistakepoint it out politely

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网