题目内容

【题目】Selena Gomez and I are scheduled to meet at a lowkey coffee shop in Encino. Not wanting to keep the superstar waiting, I arrived at nine, 20 minutes early. As I was catching up on emails, Selena quietly scooted into the seat next to me. No bodyguard. Not even a drop of makeup. She was ten minutes early and no one else in the restaurant looked up so much. Selena was wearing Bebe shorts. She had a baby face and ordered a hot chocolate.

After making small talk about what she wore for the shoot, she dived into the subject of her career. Selena declared 2012 the year of movies. She filmed three: Spring Breakers, a drama; The Getaway, an action flick; and Hotel Transylvania, a comedy. Each is a marked move away from the teen style that made her a household name.

Now that her Disney days are behind her, Selena is at that unstable point in a child star's career where she is trying to grow up—both as a person(she turned 20 in July)and as an artist. “Being part of the Disney Channel was such a blessing, and I'm super happy with what my show accomplished, but acting is something I would like to take on more seriously.” She continued, “I don't necessarily feel accomplished. I want to create a whole different person when it comes to acting.”

Selena has been working fulltime since she was seven years old and scored a role on Barney&Friends. In 2007, when she was offered the lead in Wizards of /span>Waverly Place, Selena, her mother, and her stepfather uprooted from Texas to LA , where they are settling now.

【1】When was it that Selena arrived at the lowkey coffee shop?

A.At ten. B.At ten to nine.

C.At ten past nine. D.At thirty past nine.

【2】Which of the following statements is true according to the second paragraph?

A.Selena went into her film career as soon as we met in the coffee shop.

B.Three famous films filmed in 2012 have shown her teen style.

C.The film Hotel Transylvania is an action flick filmed in 2012.

D.Each of the three films marks Selena's move away from her teen style.

【3】What did Selena think of Disney days which were behind her?

A.She thought of playing in Disney a blessing.

B.She didn't feel very satisfied with her show in Disney.

C.She found her not accomplished in her performance in Disney.

D.She believed her being part in Disney Channel a blessing.

【3】The underlined word in the last paragraph probably means “________”.

A.moved B.Picked C.Changed D.informed

【答案】

【1】C

【2】D

【3】D

【4】A

【解析】

试题分析:本文讲述的是作者和Selena Gomez的一次谈话。作者向读者介绍了Selena Gomez的情况。

【1】C推理判断题。根据第一段中Selena Gomez and I are scheduled to meet at a lowkey coffee shop in Encino. Selena Gomez和我约好在Encino的咖啡店见面。I arrived at nine, 20 minutes early.我在九点二十到达。She was ten minutes early。她早到十分钟。可知C项正确。

【2】D细节理解题。根据第二段最后一句Each is a marked move away from the teen style that made her a household name. 每一个都是一个标志着远离青少年的风格,这让她家喻户晓。可知D项正确。

【3】D细节理解题。根据第三段第二句Being part of the Disney Channel was such a blessing, and I'm super happy with what my show accomplished, but acting is something I would like to take on more seriously.” 迪斯尼频道的一部分是这样的祝福,我很高兴我所完成的表演,但是演戏是我想更认真对待的事情。故选D。

【4】A词义猜测题。根据最后一段最后一句her stepfather uprooted from Texas to LA , where they are settling now.她的继父从Texas搬到LA,他们现在正在那里定居。根据where可知划线词义是“移动”,故选A。

【名师点拨】

通常细节题的正确选项有以下特征:

1、对原文句子中的关键词进行替换。把原文中的一些词换成意义相近的词,成为正确选项。比如第25小题,细节理解题。根据第二段最后一句Each is a marked move away from the teen style that made her a household name. 每一个都是一个标志着远离青少年的风格,这让她家喻户晓。可知D项正确。D.Each of the three films marks Selena's move away from her teen style.

2、词性或者语态的变化。把原文中的一些词变换一下词性,或者改变原文句子的语态,给考生制造障碍。比如第26小题,细节理解题。根据第三段第二句Being part of the Disney Channel was such a blessing, and I'm super happy with what my show accomplished, but acting is something I would like to take on more seriously.” 迪斯尼频道的一部分是这样的祝福,我很高兴我所完成的表演,但是演戏是我想更认真对待的事情。故选D。

D.She believed her being part in Disney Channel a blessing.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

Hilversum is a medium-sized city between the major cities of Amsterdam and Utrecht in the Gooi area of North Holland,the Netherlands.Unlike most of the Netherlands,Hilversum is actually in a hilly area with the soil mostly consisting of sand.Once called the Garden of Amsterdam,it still attracts travelers to come over to cycle and walk through the surrounding forests.They visit it for a relaxing day off from the urban madness.For Dutch people,Hilversum is all about textile(纺织) and media industries,and modern architecture.

In history,Hilversum was largely an agricultural area.Daily life was marked by farming,sheep raising and wool production.A railway link to Amsterdam in 1874 attracted rich traders from Amsterdam to Hilversum.They built themselves large villas(别墅) in the wooded surroundings of the town.One of the families moving in was the Brenninkmeijers,currently the wealthiest family of the Netherlands.They moved in after big success in the textile industry and aided a substantial textile industry in Hilversum.But the textile boom lasted only several decades.The last factory closed in the 1960s.

The change to a media economy started in 1920,when the Nederlandse Seintoestellen Fabriek(NSF) established a radio factory in Hilversum.Most radio stations settled in the large villas in the leafy areas of the town.Television gave another push to the local economy.Hilversum became the media capital of the Netherlands,and Dutch television stars moved into the leafy neighborhoods surrounding the town.

In the early 1900s,modern architects W.M. Dudok and J.Duiker placed hundreds of remarkable buildings in Hilversum.These modern architectural masterpieces(杰作) are so many that Hilversum almost feels like an open air museum.Dudok alone shaped most of 20th century Hilversum and approximately 75 buildings still bear his unique characteristics.His masterpiece,Hilversum Town Hall was built in 1928-1931.It has wide international fame and is included in many architecture textbooks.The building has a remarkable shape and looks like a combination of “blocks”.Actually,one may start his journey of modern architecture by walking or biking the W.M.Dudok Architectural Route in Hilversum.

【1】Hilversum is different from most of the Netherlands in that .

A.it has a large population

B.it is cut off from big cities

C.it has many beautiful gardens

D.it is in a hilly area with sandy soil

【2】What was the greatest contribution of the Brenninkmeijers to Hilversum?

A.Building a railway link to Amsterdam.

B.Helping its textile industry to develop.

C.Constructing large villas for the poor.

D.Assisting its agricultural industry.

【3】The beginning of the media industry in Hilversum was marked by the establishment of .

A.a radio factory B.the media capital

C.a radio station D.a TV station

【4】What is known about W.M.Dudok’s Hilversum Town Hall?

A.It consists of approximately 75 buildings.

B.It looks like an open air museum in the city.

C.It is a classic example in architecture textbooks.

D.It has shaped most of 20th century Hilversum.

【题目】请阅读下面短文,并按照要求用英语写一篇150词左右的文章。
Cleanliness is important to academic success at one Chinese university where compulsory labor is part of a program designed to award class credits while teaching students with proper moral values.
During winter,the sky is still dark at 6:30 A. m.when the first-year students in Trade and Management College in Zhengzhou begin sweeping the 165-acre campus and it can take up to an hour.
Mr.Sun,the university official,said labor is good for building character and promotes “the spirit of hard work.” Some students also claim that they are always proud of the clean campus.They never litter because they’ve been through the labor and understand that they should respect the fruits of labor of others.
Some students,however,are against it because they feel the demands of the cleaning program are a distraction.Some often show up late and hungry to their morning classes after rushing to sweep the campus and clean their rooms.
【写作内容】
1.用约30个单词写出上文概要;
2.用约120个单词发表你的观点,内容包括:
(1)支持或反对这个学校的做法;
用2-3个理由或论据支撑你的观点。
【写作要求】
1.可以支持文中任一观点,但必须提供理由或论据;
2.阐述观点或提供论据时,不能直接引用原文语句;
3.作文中不能出现真实姓名和学校名称;
4.不必写标题。
【评分标准】
内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

.

.

.

.

.

.

【题目】To prevent the deserts coming near, China has planted billions of trees---to replace destroyed forests and as barriers against the sand. This isn’t a cure, though, say experts, as thirsty trees can make the problem worse by taking in groundwater.

“Planting trees is one way, but it isn’t that simple. It doesn’t solve the basic issue of water resources,” says Wu Bo, a professor. “We need to calculate how much water the trees will absorb, or else it could have a negative effect.”

Villagers in Zhengxin have taken on this challenge, with limited success. When the irrigation channels began to run dry, Lu Xianglin switched from wheat to cotton on his land. He also planted trees to protect his fields from sandstorms. He says he still gets good yields(产量) using flood irrigation and earns a good income for his family.

Other farmers haven’t stuck it out(坚持到底): about one in three have left Zhengxin in the past 10 years after their wheat crops died. Young people who can find jobs in the towns rarely return.

Last week, Mr Lu joined the other men in his village on a government-arranged trip to see the land that has been set aside for their relocation, nearly 40 miles to the south. The next day, he was back, shaking his head at the plan. The idea of uprooting his family troubles him, as does the idea of giving up the land that fed his forefathers. He prefers to stay and keep up the fight.

“With enough water, this problem can be solved,” Lu says. “We can plant trees and grass, and they will grow bigger. That will stop the desert.”

Experts say that farmers could switch to drip irrigation (滴灌)to lessen their water intake for growing crops. Elsewhere in the region, farmers have built brick greenhouses as part of a plan to grow vegetables using less water. Roadside signs urge farmers to “Save Water, Protect the Environment”.

【1】The negative effect of planting trees in deserts is that __________.

A. it can make groundwater become less

B. it can prevent the sand moving freely

C. it can stop crops growing well

D. it can get the soil to become poor

【2】Why did Mr. Lu NOT accept the idea of relocation?

A. Because the plan of relocation will cost him much money.

B. Because his family had trouble moving away.

C. Because he was reluctant to give up his land.

D. Because he would rather stay than fight against the deserts.

【3】What can we infer from the passage?

A. The deserts drive more and more people to leave their homes for their lives.

B. People have no means to fight against the land becoming desert.

C. Water is the biggest barrier for people to stop the desert.

D. Planting trees cannot solve the problem of desertification of farmland.

【4】What advice is given by experts to save water?

A. To plant more trees.

B. To build greenhouses.

C. To change crops.

D. To use drip irrigation.

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。

Would you believe that the tallest bridge in France reaches higher than the Eiffel Tower?Each of the projects mentioned here has set at least one world record for its height,scale or ingenuity(独创性).Here are four amazing engineering wonders of the modern world.

Venice,Italy:The Venice Tide Barrier Project will be the largest flood prevention project in the world.The project has been debated in one form or another for over 40 years as a way to protect this historical city-on-the-water for future generations.With Venice slowly sinking,and the water around it slowly rising,and floods always a fear,Italians have known for a long time that something needs to be done.Finally,the Prime Minister of Italy approved the second phase of the plan,including 80 hinged barriers(用铰链连接的壁垒),each approximately 6,500 square feet.

Millau,France:The Millau Viaduct(米洛高架桥)is the highest bridge in the world.At 1,125 feet high(slightly taller than the Eiffel Tower,1,063 feet)and over 8,000 feet long,it sometimes sits above the cloud line.The engineered wonder of the bridge itself is nearly as amazing as the view of the valley below.

Zhangjiajie,China:The Bailong Elevator is the world’s largest outside elevator.At about 1,070 feet high,this elevator looms(隐约出现) high midway up a cliff overlooking a valley far below.Moreover,the elevator is mostly made of glass,affording passengers a dizzying view to the depths below.There is some concern,however,about the elevator’s long-term impact on the surrounding natural environment.

Norway to Britain:The Langeled Pipeline extends(延伸)from Nyhamna,Norway,to Easington in the UK.It is about 1,200 km long and before the completion of the Nord Stream pipeline,it was the longest underwater gas pipeline in the world.Gas is exported(出口)from the Ormen Lange field,situated at a depth of 1,000 metres and located 100 km northwest of the Norwegian coast to Nyhamna.From there the Langeled Pipeline runs to Easington in the UK via the Sleipner Riser Platform in the North Sea.It will eventually supply 20% of Britain’s gas needs.

【1】In the first paragraph,the author began with a question in order to .

A.introduce the topic

B.amaze readers

C.show the height of the Eiffel Tower

D.ask readers to answer it

【2】From Paragraph 2,we can learn that .

A.the project is designed to store water

B.all people agree with the project at first

C.floods are a fear to Venice

D.the hinged barriers are 6,500 square feet in all

【3】What do the Bailong Elevator and the Millau Viaduct have in common?

A.They are in the same country.

B.They are both made of glass.

C.Both of them are taller than the Eiffel Tower.

D.Both of them have a bad effect on the environment.

【4】We can learn from the passage that the Ormen Lange field is in .

A.Britain B.Norway

C.France D.Italy

【题目】A world-famous Canadian author, Margaret Atwood, has created the world’s first long-distance signing device, the LongPen.

After many tiring book signings from city to city, Atwood thought there must be a better way to do them. She hired some technical experts and started her own company in 2004. Together they designed the LongPen. Here’s how it works: The author writes a personal message and signature on a computer tablet(手写板) using a special pen. On the receiving end, in another city, a robotic arm fitted with a regular pen signs the book. The author and fan can talk with each other via webcams(网络摄像机) and computer screens.

Work on the LongPen began in Atwood’s basement(地下室). At first, they had no idea it would be as hard as it turned out to be. The device went through several versions, including one that actually had smoke coming out of it. The investing finally completed, test runs were made in Ottawa, and the LongPen was officially launched at the 2006 London Book Fair. From here, Atwood conducted two transatlantic book signings of her latest book for fans in Toronto and New York City.

The LongPen produces a unique signature each time because it copies the movement of the author in real time. It has several other potential applications. It could increase credit card security and allow people to sign contracts from another province. The video exchange between signer and receiver can be recorded on DVD for proof when legal documents are used.

“It’s really fun,” said the owner of a bookstore, who was present for one of the test runs. “Obviously you can’t shake hands with the author, but there are chances for a connection that you don’t get from a regular book signing.”

The response to the invention has not been all favorable. Atwood has received criticism from authors who think she is trying to end book tours. But she said, “It will be possible to go to places that you never got sent to before because the publishers couldn’t afford it.”

【1】How does the LongPen work?

A. It copies the author’s signature and prints it on a book.

B. It signs a book while receiving the author’s signature.

C. The fan uses it to copy the author’s signature himself.

D. The webcam sends the author’s signature to another city.

【2】What do we know about the invention of the LongPen?

A. The designers were well-prepared for the difficulty.

B. The basement caught fire by accident.

C. Some versions failed before its test run.

D. It has been completed but not put into use.

【3】How could the LongPen be used in the future?

A. To allow author and fan to exchange videos

B. To improve credit card security.

C. To keep a record of the author’s ideas.

D. To draft legal documents.

【题目】阅读理解。

Following the Opera House and the Harbour Bridge,Australia plans to build a new landmark—a Chinese theme park,including a full-sized replica(复制品)of the gates to Beijing’s Forbidden City.The plan,which will cost £330 million,has been passed by the local government.This big park is to be built in Wyong Shire,about 50 miles north of Sydney.

The local mayor,Doug Eaton,said the park,to be finished in 2020,was built to become one of the country’s main tourist attractions.“What this park will do is to turn Wyong into a tourist destination and bring millions of money into the area.”The government has agreed to sell the land to the Australian Chinese Theme Park Pty Ltd,the personal company behind the project.The big project will begin with the building of the Forbidden City gates in 2015.

Besides a full-sized replica of the gates to Beijing’s Forbidden City,the park will also have a huge temple with a giant Buddha(佛)and a mini-city looking like Chinese water towns.There is also a part in the building style of the Tang and Song dynasties and another in the style of the Ming and Qing dynasties.It will feature a 1,000-seat theatre,restaurants,a royal villa(皇家别墅),and a children’s part built for pandas,which won’t have any pandas.

“It’s going to be a special $500 million tourist attraction,engaging more than a thousand people to work for it and bringing fast development to Wyong,”said Bruce Zhong,chairman of the ACTP.The project is designed to create a big Chinese tourist market.Experiences in many countries have shown that the more one attracts Chinese tourists,the more money one would make.For example,more than 400,000 Chinese tourists visit the state of New South Wales each year.

【1】What is Doug Eaton’s attitude to the Chinese theme park?

A.Doubtful. B.Supportive.

C.Negative. D.Disappointed.

【2】From the passage,we can learn that .

A.the Opera House and the Harbour Bridge are the only two landmarks in Australia

B.the Australian government will pay for the building of the Chinese theme park

C.the local government is against the plan of building the Chinese theme park

D.the Chinese theme park includes a kid area showing something about pandas

【3】The underlined word “engaging” in Paragraph 4 can be replaced by “ ”.

A.attracting B.organizing

C.preparing D.employing

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网