题目内容
【题目】B
People are interested in eating raw and whole foods (天然健康食品). They are usually digested more efficiently than cooked and processed foods. When we cook foods, we destroy the natural enzymes (酶) that are part of the food in its raw form. These enzymes were intended by nature to help us digest the food. When we consume food without these natural enzymes, our bodies either digest the food improperly or allow too many nutrients (营养) to be absorbed into the blood. In both cases, the result is obesity.
Processed foods contain chemical elements, which might confuse the stomach that tells us when we’ve had enough to eat; as a result, people often overeat. Processed foods also upset the digestion cycle. Then, the body’s metabolism (新陈代谢) becomes inactive, and the result is weight gain and obesity.
To stop this vicious circle in its tracks, people need to have healthy food that will balance the body. Eating the right types of raw and whole foods can help. It’s also important to restore our enzyme balance. We need to tell and avoid the foods that cause negative effects and eat the foods that increase enzyme production. If we truly want to change and help our body heal itself, we need to take an active approach.
【1】What can we learn from Paragraph 1?
A. It is essential for us to digest some fat.
B. Cooked and processed foods are healthier.
C. Foods with natural enzymes help us keep fit.
D. Absorbing many nutrients is beneficial to our health.
【2】Processed foods will probably __________.
A. stop body’s metabolism B. be difficult to digest
C. destroy body’s cells D. lead to obesity
【3】 What does the underlined word “vicious” in the last paragraph mean?
A. Harmful. B. Violent.
C. Automatic. D. Positive.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】A
7. A【解析】 词义猜测题。在文章第二段中,作者讲述了经过加工的食物给人们的身体带来的危害。再根 据划线词所在句子可知,该词应该表示负面含义,harmful(有害的)符合上下文语境。故选A项。