题目内容

【题目】A

We know that prescription drugs can be costly and we’re here to help. Over 60 ,000 independent and major retail pharmacies(零售药房)nationwide accept the Simple Savings Card. Find one near you.

●Simply download a free card from our site or choose to have one mailed directly to you. The process is simple and, because it’s not insurance, everyone is eligiblethere’s no qualification process.

●Print your Simple Savings Card and sign it. Now it’s ready to use.

●Present your card with your next prescription purchase and save up to $600! Store your card and use it for each prescription purchase.

Because of our size and relationships within the pharmaceutical industry, we are able to negotiate lower prices on your behalf. We get paid by the pharmaceutical companies when you use your card.

Please note that you cannot use both your insurance card and the Simple Savings Card at the same time. If you have an insurance plan that covers the prescription you are purchasing, we recommend you use your insurance plan first. If you don’t have insurance or if the drug you are purchasing is not covered by your insurance plan, you can use your Simple Savings Card.

You are just steps away from unlocking great savings on your prescription drugs. Simply complete the form to obtain your FREE Simple Savings Card. Or, you may request a card by phone. To speak to one of our helpful team members, call us at 800-451-0133.

【1】The details given/span> on this form mainly tell us_________.

A. how the Card works

B. how the Card discounts

C. how the Card can be free

D. how the card is purchased

【2】Which of the following is advised to use the Card?

A. The one who has no insurance plan.

B. The one who can find pharmaies near him.

C. The one who has a wide insurance coverage.

D. The one who wants to use the card with his insurance.

【3】Which is true about the Simple Savings Card?

A. It is health insurance.

B. It is a discount program.

C. It can be used with insurance car.

D. It is accepted in hospitals.

【答案】

【1】A

【2】A

【3】B

【解析】

文章大意】本文介绍了一项能帮助人们在购买药品时节省钱的项目。

【1】 推理判断题。根据文章所给的细节可知,此处在介绍如何得到和使用Simple Savings Card。故 选A。

【2】 细节理解题。根据倒数第二段的使用权限的描述及段中的"If you don’t have insurance or if the drug you are purchasing is not covered by your insurance plan, you can use your Simple Savings Card. "可 知,没有参加保险的人可以使用这种卡。故选A。

【3】 推理判断题。根据第一段中的"We know that prescription drugs can be costly and we’re here to help"及倒数第一段中的"You are just steps away from unlocking great savings on your prescription

drugs."可推知,这是一个打折项目,能帮助人们省钱。故选B。

广告是阅读理解题常考的一种题材。广告英语与普通英语存在许多差异, 广告具有鲜明的目的性, 即说服顾客进行购买, 这种目的性决定了其语言的特色和风格, 使其独立于其他文体。 广告的题材包括旅游广告、招聘广告、生活指南、通知告示、使用规则、注意事项、商品说明等。广告的语言特点是人名、地名、专有名词多;生词多;缩略词、祈使句、省略句多;词汇较生僻, 语言不规范, 结构不完整。

广告内容一般包括:主题名称、生产(举办)单位、优点、时间分配,价格及联系方式等。另外广告中会有很多首字母大写的专有名词出现,如公司名,单位名,人名,大学名,地名,活动名等,理解即可,不认识也不必惊慌。解题方法根据广告类阅读材料的特点,运用"题干定位法"解题,用"补全成分法"和"联想推测法"来解读广告内容会得到事半功倍的效果。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网