题目内容

【题目】 Do you feel like ______ there or shall we take a bus?

I’d like to walk. But since there isn’t much time left, I’d rather we ______ a taxi.

A. walking; hired B. walking; hire

C.to walk; hired D. to walk; hire

【答案】A

【解析】考查非谓语动词和虚拟语气。句意:你想步行去那儿,还是我们乘公交车去?——我想步行。但 是既然没有多少时间了,我们就租一辆出租车吧。上文中like用作介词,后面接动名词作宾语。feel like doing sth想要做某事。下文中would rather后面接从句时,从句中要用虚拟语气。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】七选五

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Culture means any human behavior that is learned in human society. All of the meaningful parts of a culture are passed on to different generations through tradition or social learning. 1 Culture exists in agricultural as well as industrialized (工业化的) societies.

Culture is necessary for the survival (幸存) of human beings. Practically everything humans know, think, value, feel, and do is learned through taking part in a cultural system. 2 Here is one of the cases of children growing up apart from human society. In the province of Midnapore in India, a scientist was told by local villagers that there were “ghost (鬼)” in the forest. Upon looking into the case, he found that two children appeared to have been living with a group of wolves in the forest. 3 In his diary, the scientist describes his first view of Kamala and Amala (the names of the children).

Kamala and Amala were terrible-looking creatures; the heads were like big balls covering the shoulders. Their eyes were bright and sharp, unlike human eyes. They were very fond of raw meat and raw milk. 4

It is important for children to live in a healthy cultural environment because they learn knowledge through imitating others. 5

A. From this viewpoint, all human groups have a culture.

B. These children were the ghosts described by the local people.

C. This statement is well supported by some well-written cases.

D. Human beings can develop abilities by fighting against nature.

E. Culture refers only to the art and classical music of a particular society.

F. In general, their behaviors and habits were totally different from human beings.

G. They learn human languages and behaviors by taking part in a certain cultural group.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网