题目内容

【题目】

Early in spring, the Lord and some of his family went to London. Ginger and I and some other horses stayed at home. The Earl's daughter, Lady Anne, loved riding horses with her brother and cousins. 1. I was her horse, and she named me "Black Auster". I enjoyed these rides with Lady Anne in the clear cold air.

One day Lady Anne wanted to ride Lizzie, a bright bay mare. Mr. Blantyre, her cousin, who was staying at the hall, said: " 2. She is not safe."

Lady Anne said:"Don't worry, Blantyre. I'm a good rider. You can ride Black Auster."

As we were leaving, a servant gave Lady Anne a note from her sister, asking her to go to the doctor's. We rode to the village, and arrived at the doctor's gate. 3 . Lady Anne said to Mr. Blantyre, " 4 ."Lizzie was standing by the side of the road not far from me. 5. There was a field nearby with a gate. Just then some horses and colts came out of the gate. One of them ran across the road and up against Lizzie's back legs. Suddenly Lizzie gave a big kick, and galloped off down the road. Lady Anne nearly fell off but she soon recovered. I neighed loudly for help.

A.She was a good rider, and a gentle and beautiful person too

B.You go to the house. I can wait here with Lizzie

C.But she is better now and can ride again soon

D.Lizzie is too nervous for you

E.Lady Anne was sitting on Lizzie, humming a little song

F.There was a long drive up to the doctor' s house between tall trees

G.Quickly he jumped on my back and we chased after them

【答案】

1A

2D

3F

4B

5E

【解析】

文章讲述的是安妮夫人在和表弟骑马去看医生的时候,因为她的马遇到意外受惊了,差点把安妮夫人摔下来的故事。

1根据文中The Earl’s daughter, Lady Anne, loved riding horses with her brother and cousins. 伯爵的女儿安妮夫人喜欢和她的哥哥和堂兄弟们一起骑马。可知这里应该是对安妮的介绍,应该是说“她是一名好骑手,也是一个温柔美丽的女人”,所以A选项比较符合,故选A

2根据文中One day Lady Anne wanted to ride Lizzie, a bright bay mare. Mr. Blantyre, her cousin, who was staying at the hall, said …有一天安妮夫人想骑利齐,一匹亮棕色的母马。她在大厅里的表弟布兰太尔先生说……可知此处应该是“对你来说Lizzie太紧张了,它不安全”,以劝阻安妮夫人骑这匹马,所以D选项比较符合,故选D

3根据文中We rode to the village, and arrived at the doctor’s gate. 我们骑马去了村子,到了医生的门口。可知这里应该是描述来的路途怎么样,所以应该表达“在高树之间有一段很长的骑马的路程到医生的房子”,所以F选项比较符合,故选F

4根据文中Lizzie was standing by the side of the road not far from me. Lizzie站在离我不远的路边。可知这里应该是说“你去房子里,我和Lizzie在这等你”,所以B选项比较符合,故选B

5根据文中空格前一句Lizzie was standing by the side of the road not far from me. Lizzie站在离我不远的路边。可知这里描述的是安妮夫人等待堂兄弟的情景,所以E选项比较符合,故选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Mascots(吉祥物) are great ambassadors(大使)for sporting events. You may remember the five cute "Fuwa(福娃)”dolls from the 2008 Beijing Olympics. Now, get ready to meet two new mascots.

On Sept 17, there was a giant panda with a white helmet named “Bing Dwen Dwen(冰墩墩)” and a red lantern baby calledShuey Rhon Rhon”(雪容融) as the two mascots for the 2022 Beijing Winter Olympic and Paralympic Games(冬奥会和残奥会). These two mascots show Chinese culture. The giant panda is Chinese national treasure, and the red lantern is an important element(元素) of Chinese New Year celebrations. What’s more, the panda's helmet(头盔) stands for modern society and its white color means the snow and ice of winter sports.

The two mascots includes elements of traditional Chinese culture and a modern international style, as well as emphasizing the characteristics of ice and snow sports," Beijing 2022 Games executive president(执行主席) Chen Jining told Xinhua.

These two mascots show Chinese characteristics(特征). And their names express Chinese people's understanding of the Olympic spirit(精神). Bing” and “Shuey” mean “ice” and “snow” in English. “Dwen Dwen” means “honest and lively” and “Rhon Rhon” has the meanings of “tolerance(包容)”and “integration(融合)”.

“They can express the Olympic spirit. They warmly invite people all over the world to come and visit China." Chen told Xinhua.

回答下面5个问题,每题答案不超过六个词

1How many mascots are mentioned in the article? __________________________

2What’s the name of the lantern baby? __________________________

3When are the Beijing Winter Olympic and Paralympic Games? __________________________

4What does “Dwen Dwen” mean in English? __________________________

5What do our Chinese people think of the giant panda in Paragraph(段落) 2? __________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网