题目内容

【题目】You ought to have fun when you study English. That way, you’ll want to spend more time using the language. One way to do this is to watch amusing TV shows in English.

Chuck is an action comedy TV series about a character named Chuck. One day Chuck receives a classified (机密) e-mail from an old friend who is working at the CIA. The e-mail contains an entire database filled with classified U.S. government information. Chuck is the kind of person who naturally commits large amounts of information to memory, and all of the spy secrets are accidentally embedded in his mind. So Chuck becomes the most important person to the government. As a result, Chuck hides his identity (身份) and works as a computer expert at a store called Buy More. There are two secret agents who protect Chuck from danger. To ensure his safety, they also take undercover jobs as his girlfriend and a store employee.

Without a doubt, watching Chuck is going to provide you with hours of rib-tickling laughter while you learn English.

【1】Watching amusing TV shows is a _______ way to study English.

A. useful B. hard C. fun D. quick

【2】Two secret agents protect Chuck from danger because ________________.

A. Chuck works at the CIA

B. Chuck is a computer expert

C. Chuck is their friend

D. Chuck knows all of the spy secrets

【3】This passage is probably taken from __________ in a newspaper called 21st Century.

A. Story land B. Learning Desk

C. Magic World D. School Time

【答案】

【1】C

【2】D

【3】B

【解析】

试题分析:这篇短文主要讲述了通过观看娱乐电视学习英语的方式。文章还重点介绍了Chuck这部电视喜剧的故事情节,它能够让你在欢笑中学习英语。

【1】C细节理解题。根据短文第一段的描述可知,观看娱乐电视节目是学习英语的一种有趣的方式。结合选项可知应选C。

【2】D细节理解题。根据短文’ Chuck is the kind of person who naturally commits large amounts of information to memory, and all of the spy secrets are accidentally embedded in his mind. So Chuck becomes the most important person to the government. As a result, Chuck hides his identity (身份) and works as a computer expert at a store called Buy More. There are two secret agents who protect Chuck from danger. To ensure his safety, they also take undercover jobs as his girlfriend and a store employee. ”的描述可知,Chuck知道所有间谍的机密,因此有两个人保护他的安全,故应选D。

【3】B推理判断题。根据短文主要是通过介绍Chuck这部电视喜剧的故事情节,告诉读者观看娱乐电视是学习英语的一种方式。结合选项可知应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Imagine a world where air pollution is no longer a problem. Clean air is all around us. People don’t have to worry about polluting the air every time they take the bus.

A city in California has got some new buses. They cost $490,000 each. The new buses are different from the old ones. These new buses are better for the environment. They are called hybrid buses. They run on diesel (柴油的) and electric power. This will help keep the air cleaner.

The man drove the new bus on Wednesday and noticed a difference right away. “I get to have clean air for a change”, said driver Melvin Day. “I’m smelling diesel all day long when I drive the old ones.”

The company that builds the buses had many good things to say about them. For example, they said they use a lot less fuel (燃料). They also said that they are 90% cleaner for the environment. The buses are very quiet, too.

The buses have a diesel engine in the back and batteries (电池) on top. When the engine starts up, it is powered by electricity. Then the diesel power takes over.

Over time the city would like to use the new hybrid buses instead of all 50 of their buses. They hope to do this over the next three years. The city will give money to help buy the new kind of buses.

One other bit of good news: the price of the bus ticket will not rise because of the new buses.

【1】Why are the new buses better for the environment?

A. Because they’re cheaper than the old ones.

B. Because they’re very quiet.

C. Because they run on diesel and electric power.

D. Because they are new.

【2】The underlined word “hybrid” in Paragraph 2 means ______ in Chinese.

A. 混合动力的 B. 前卫的 C. 新颖的 D. 节约的

【3】Which one is NOT true about the new buses?

A. The buses are very quiet.

B. They use a lot less fuel.

C. They will keep the air cleaner.

D. They can drive faster than the old ones.

【4】How many buses does the city have now?

A. 50 B. 90 C. 45 D. 490

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网