题目内容

【题目】Hi, Kevin. Long time no see.

Last Saturday, our class had a trip. We wanted to do something exciting. 1 That day, the weather was great, sunny but not hot. We started at eight. On the way, we talked and sang. Soon, we arrived. Wow! 2 I couldn't wait to climb to the top. I wondered what the top was like. About an hour later, I stopped to have a rest. I looked back. Oh, my friend Alice was about 100 meters behind me. She seemed to be very tired. 3 At about eleven, we got to the top. On it, we ate some food and drank some water. 4 There I bought something for my sister but nothing for myself in the gift shop. 5

Mike

A.It was really a wonderful mountain.

B.So,we got up early that morning.

C.I waited for her and asked her to follow me.

D.In the evening I wrote a diary about the trip.

E.I felt the food was never delicious like that.

F.So,we decided to go to the mountain near our city.

【答案】

1F

2A

3C

4E

5D

【解析】本文介绍了作者和同学们到大山里游玩的情况。

1根据We wanted to do something exciting和所给选项可推测本句为So,we decided to go to the mountain near our city。故选F。

2根据I couldn't wait to climb to the top和所给选项可推测本句为It was really a wonderful mountain。故选A。

3根据前句She seemed to be very tired和所给选项,可推测本句为I waited for her and asked her to follow me。故选C。

4根据we ate some food and drank some water和所给选项,可推测本句为I felt the food was never delicious like that。故选E。

5根据There I bought something for my sister but nothing for myself in the gift shop和所给选项,可推测本句为In the evening I wrote a diary about the trip。故选D。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网