题目内容

【题目】

Breakfast

Lunch

Dinner

Sandra

hamburgers

French fries, ice-cream

ice-cream

Bill

eggs, milk, pears

chicken, carrots, tomatoes, broccoli, strawberries

vegetable salad, pears,

bananas

Tommy

egg, milk, bananas

chicken, carrots, broccoli

broccoli, carrots, oranges

Sally

egg, milk, apples

chicken, carrots, salad

Strawberries,

ice-cream

1Bill,Tommy and Sally don’t have______for breakfast.

A. eggs B. milk C. fruit D. vegetables

2______eats fruit for lunch.

A. Bill B. Sally C. Sandra D. Tommy

3Tommy has ______ for dinner.

A. fruit salad B. ice-cream C. chicken and fruit D. fruit and vegetables

4Of the four students, ______doesn’t eat healthy food.

A. Bill B. Sally C. Tommy D. Sandra

5Which of the following is TRUE?

A. The girls like vegetables B. Sally doesn't eat chicken.

C. Four students have fruit for dinner. D. Bill eats fruit for every meal.

【答案】

1D

2A

3D

4D

5D

【解析】

试题这是一个三餐表,主要对桑德拉、比尔、汤米和莎丽四个人的一日三餐的食物做了介绍。

1题意:比尔、汤米和莎丽早餐不吃 考查细节理解题。根据他们三人的早餐表Bill:eggs, milk, pears;Tommy:egg, milk, bananas;Sally:egg, milk, apples,可知没有蔬菜,故选D。

2题意: 午餐吃水果。考查细节理解题。根据比尔的午餐表Bill:chicken, carrots, tomatoes, broccoli, strawberries,可知他午餐吃水果,故选A。

3题意:汤米晚餐吃 考查细节理解题。根据汤米的晚餐表Tommy:broccoli, carrots, oranges,可知他吃的是果蔬,故选D。

4题意:四名学生中, 不吃健康食品。考查细节理解题。根据桑德拉的三餐表Sandra:hamburgers French;fries, ice-cream;ice-cream,可知三餐吃的都是不健康食品,故选D。

5题意:下列哪一项是正确的?考查综合理解题。A. The girls like vegetables女孩喜欢蔬菜。B. Sally doesn't eat chicken.莎丽不吃鸡肉。C. Four students have fruit for dinner.四个学生晚餐吃水果。D. Bill eats fruit for every meal.比尔每餐都吃水果。根据比尔的三餐表Bill:eggs, milk, pears;chicken, carrots, tomatoes, broccoli, strawberries;vegetable, salad, pears,

bananas,可知他每餐都有水果,结合桑德拉三餐吃的都是不健康食品,所以前三项说法错误,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
As the birds wake up the people on the farm early in the morning, one man is already up. In fact, he has never slept not once in the past 36 years.
The man has never been ill after so many years of insomnia(失眠). This has not only made him famous, but also interested many scientists to study him.
Sixty-four-year-old Thai Ngoc said he could not sleep at night after getting a fever in 1973, and since that time he has experienced more than 14,000 sleepless nights.
“I don't know whether the insomnia has impacted my health or not, but I'm still healthy and can work normally like others,” Ngocsaid.
His wife said,“My husband used to sleep well, but these years, nothing can make him get to sleep.” She said when Ngoc went to Da Nang for a medical examination, doctors said he was healthy.
Ngoc now lives on his farm at the foot of mountain, busy farming and taking care of pigs and chickens all day. “I have tried sleeping pills and some other medicine, but nothing helps, even to sleep for a few minutes,” he said.
Ngoc often does more farm work or helps his neighbors during the sleepless night.
(1)Why is Thai Ngoc famous?
A.He gets up very early every morning.
B.He always helps other famers with their work.
C.He hasn,t slept for more than thirty years.
D.He does farm work instead of sleeping at night.
(2)What does the underlined word “impacted” mean?
A.affected
B.improved
C.checked
D.stayed
(3)What is Ngoc busy doing every day?
A.Taking sleeping pills and trying to sleep.
B.Farming and taking care of pigs and chicken.
C.Going to see doctors everywhere.
D.Going to the scientists and letting them study him.
(4)Which would be the best title for the passage?
A.A Great Man.
B.A Lazy Man.
C.An Insomnia Man.
D.A Strange Man.

【题目】阅读理解
Lin Xiao, 21, a student at Guangdong University, has a big family – her two parents, a younger brother and two younger sisters. Lin took her role as the “big sister”seriously. When her first sister was born, Lin took turns with her mom holding the baby late into the night. “I almost did everything that was supposed to bea parent's job, but I felt proud of myself,” she said.
Not all of Lin's classmates shared her experiences because of the family planning policy (政策), a law that was carried out in China about forty years ago. But the situation is about to change. A new policy made on October 29 saidall couples can now have two children.
The new policy is expected to help raise the population of China. Recently, China has been facingan aging population and labor shortages because of the low birth rate (比率).
The two-child policy may also be the gift for every only child. Researchers found thatgrowing up with a brother or sister can have good influence on one's mental health.
“Brothers and sisters do matter in unique ways. They give kids something that parents don't.”Laura Walker, a professor from Beijing University, told China Daily. She noted that having a brother or a sister protects teenagers against loneliness, fearand so on.
Liu Fang, 20, fromShenzhen University, has a 2-year-younger sister. When her sister disagreed with parents over choosing a college major, she helped her to communicate with parents. “If necessary, I would always have her back,” said Liu. “The best partof having a sister is that you have a partner, friend and supporter throughout your life.”
But children with brothers or sisters also have to learn to understand and look after each other, said Laura.
(1)There are ________ children in Lin Xiao's family.
A.three
B.four
C.five
D.six
(2)The one-child policy caused some problems except ________.
A.the aging population
B.labor shortages
C.the population growth
D.the low birth rate
(3)We can infer from the article that ________.
A.Lin Xiao doesn't like her sister
B.Liu Fang has a 17-year-old sister
C.Laura is against the two-child policy
D.The one-child policy is out of date now
(4)The best title for this article should be ________.
A.Brothers and sisters are good for us.
B.The family planning policy is bad.
C.The two-child policy helps a lot.
D.A new policy was made.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网