题目内容
【题目】
Name | Age | Looks | Clothes | Favorite Food |
Du Li | 13 | black hair a small nose big eyes | a pink dress white shoes | fish |
Sandy | 12 | a round face big eyes a small mouth | a red skirt a green shirt | hamburgers |
David | 13 | brown hair a big nose big eyes | a white T-shirt blue pants | chicken |
根据短文内容,判断正(T)误(F)。(正确的涂AB;错误的涂CD)
【1】Du Li, Sandy and David are all thirteen years old.
【2】Du Li, Sandy and David all have big eyes.
【3】Du Li has black hair and she is in a red skirt.
【4】Sandy is in a green shirt and she likes fish very much.
【5】David has a big nose and chicken is his favorite food.
【答案】
【1】F
【2】T
【3】F
【4】F
【5】T
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了三个学生的年龄、外貌、衣服和最喜欢的食物。
【1】F推理判断题 根据文中Sandy 12可知,这个说法是错误的。故选F。
【2】T 推理判断题 Du Liblack hair a small nose big eyes;Sandy a round face big eyes a small mouth;brown hair a big nose big eyes可知这个说法是正确的。故选T。
【3】F细节理解 根据表格中Du Li a pink dress white shoes可知这个说法是错误的。故选F。
【4】F细节理解 根据表格中Sandy hamburgers可知这个说法是错误的。故选F。
【5】T细节理解 根据表格中David brown hair a big nose big eyes chicken可知,这个说法是正确的。故选T。
【题目】
【1】 . Allen is interested in the UFO. He wants to learn more about the UFO. 【2】. Danny can play the guitar very well but last week his guitar was broken. 【3】. David has a bad headache but he doesn`t want to see the doctor. 【4】 . Rita is busy writing a book at home but her neighbor`s baby cries all day. She is looking for a quiet place to move to. 【5】.Jack can`t learn math well and he is worried. He needs a teacher`s advice. | A. Dr Pollen`s Hotline(热线) You needn`t go to the doctor`s clinic(诊所). You can call Dr. Pollen`s hotline and talk to her if you have any trouble. B. Instrument(乐器) Shop Welcome to our shop and choose an instrument for yourself. 20% off the prices now. C. Dr Solen`s Talk Dr. Solen will give a talk about the UFO next week. D. Miss Chen`s Mailbox If you have any study problems, you can write them down and send them to misschen@163.com. I`m glad to help you. E. Microsoft Company We need 10 computer engineers(工程师). Call us at 156…478962. F. Picture Show There will be a picture show in the Art Museum. G. Blue Lake Apartment It is far from downtown. It is very quiet. 100 dollars a month. Tel:8888888. |
【题目】John went to see a doctor one day, because he has a headache. After the doctor examined(检查) him carefully, he said to him, “Well, there’s nothing really wrong with you, I’m glad to say. Your only trouble is that you worry(担心) too much. Do you know? I had a patient(病人)with the same trouble as you a few weeks ago, and I gave him the same advice. He was worried because he couldn’t pay his driver`s bills(账单). I told him not to worry about the bills. He took my advice and when he came to see me again two days ago, he told me that he felt quite all right again now. “Yes, I know all about that,” answered Tom sadly. “You see, I’m that man’s driver!”
Information Card
Why did the driver go to see a doctor? 1.【1】 |
Was there anything really wrong with Tom? 2.【2】 |
Did the doctor give Tom and the driver the same advice? 3.【3】 |
Why was the man worried so much? 4.【4】 |
Did the patient feel well after he took the doctor`s advice? 5.【5】 |